19.07.06, 17:10
witam,
mam pytanko. czy ktoś z was złożył papiery do gdanska na lekarski tylko w
rezerwie(a ma nadzieje że sie dostanie do warszwy czy gdzieś tam indziej)???.
ja złożyłem tylko do gdańśka i awaryjnie do umk.
pozdrawiam
ps mam 187pt
Obserwuj wątek
    • Gość: al Re: medycyna IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 19.07.06, 17:59
      popieram temat, kto zlozyl w rezerwie niech sie tu wpisuje, wyniki tuz tuz :)
    • michal_doktor87 Re: medycyna 19.07.06, 18:04
      Ja złozyłem bo chcę tam iść...Jak tak patrzę jak podskoczyły progi to się
      trochę zastanawiam... ŚLAM to chyba nie jest szczyt marzeń studentów medycyny,
      raczej mało popularne miasto, więc myślę, że w Gdańsku nieźle podskoczy...
      Kolejne zaskoczenie-próg na lek był niższy niż na stomę.. Czyżby nagle tak
      wzrosło zainteresowanie czy też to wyjście awaryjne??? Mam 232pkt. Jak nie
      Gdańsk, to zostaje Białystok... :/
      • dzieweczka_z_laseczka Re: medycyna 19.07.06, 18:08
        mi sie tez wydaje,ze malo kto sklada papiery do gdanska z mysla o tym jak o
        wyjsciu awaryjnym,ale poczekamy,zobaczymy....jak nie,to juz tylko pozostanie mi
        czekanie na bialystok i/lub poprawka w nastepnym roku
      • Gość: al do michal_doktor87 IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 19.07.06, 18:22
        Z takimi punktami na pewno dostaniesz sie do gdanska :) a skad jestes?? tez tam
        zlozylam papiery, ale i na lekarski i na stome ]:->
        • michal_doktor87 Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:26
          Z prowincjonalnego miasteczka Suwałk:))Zobaczymy, w piątek wyniki:D
          • dzieweczka_z_laseczka Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:29
            to idz lepiej do bialegostoku,blizej bedziesz miał :PPP
            • michal_doktor87 Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:31
              Dziękuję za radę:)) Z penością kierowałaś się tylko moim dobrem... Ale mimo
              wszystko ja wolę Gdańsk:D
              • dzieweczka_z_laseczka Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:34
                eh...moich dobrych rad nikt nie chce słuchać,chyba trzeba bedzie zastosować
                jakaś inną taktyke:)
                • michal_doktor87 Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:40
                  Moze postaraj się udzieliać ich z serca, nie podyktowanych własnym interesem:D
                  Pozdr. miło się z Toba gawędzi:))
                  • dzieweczka_z_laseczka Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:47
                    hehe,problem tkwi chyba w tym,ze ludzie nie potrafią odkryć we mnie moich
                    dobrych i szczerych intencji,ja naprawde staram sie uswiadamiac niektórych,ze
                    czasem popełniają w swoim zyciu bląd(np. Tobie byłoby blizej do bialegostoku a
                    mi do gdanska:P-proste)
                    dziekuje,mi tez sie milo gawedzi
                    • michal_doktor87 Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:54
                      Pogadamy na gg? Moje to 4818799:) Czekam na odzew szczera koleżanko:D
                      • dzieweczka_z_laseczka Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:56
                        odezwe sie wieczorkiem,bo teraz musze zmykac.do usłyszenia
                        • michal_doktor87 Re: do michal_doktor87 19.07.06, 18:57
                          Do usłyszenia:)) Czy może do zobaczenia, hehe:D
    • Gość: stracony Re: medycyna kilka słów krytyki IP: *.ust.tke.pl 19.07.06, 18:09
      Paranoje robicie z tą medycyną :/ kilkanascie wątków praktycznie o tym samym,
      wciąż gadanina o progach, punktakch, miejscach... i tak większość z was się
      niestety nie dostanie na wymarzony am (np. ja) więc darujcie sobie zaśmiecanie
      tego forum postami siejącymi ogólna (wręcz obsesyjną i chorobliwą) panikę.
      Osoby, które widza swoje szanse (realne), patrząc na swój dobry wynik, nawet tu
      nie przychodzą (są pewnie wyjątki). O medycynie wypowiadaja sie tu ci co
      mieszczą się w progu 130 - 200, a jak to widać na przykładzie ślamu (nie jest
      to wybitna uczelnia, na dodatek dużo przyjmująca ludzi) oni sie NIE DOSTAJĄ.
      • Gość: kora Re: medycyna kilka słów krytyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:13
        Co tu powiedziec Katowice a tym bardziej Zabrze to rzeczywiscie nie sa to
        atrakcyjne maista studenckie wiec sadze ze prog w krakowie to bedzie ok 220
        • Gość: kasia Re: medycyna kilka słów krytyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:12
          ale nie idzeisz do miasta, a na konkretna uczelnie się kształcić, a podobno
          slam przewyższa rangą wrocław:/
          • michal_doktor87 Re: medycyna kilka słów krytyki 19.07.06, 19:15
            Myslę, że miasto też odgrywa pewną rolę... Nie da się tego ukryć:))
      • Gość: al do stracony IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 19.07.06, 18:13
        łatwo sie domyslic skad twoj login. to forum jest po to , zeby z niego korzystac
        a moze nawet zawrzec znajomosci, pozdrawiam :P
        • dzieweczka_z_laseczka Re: do stracony 19.07.06, 18:16
          no ale ma troche racji,moim zdaniem forum jest strasznie zasmiecone przez watki
          o medycynie
          • Gość: al Re: do stracony IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 19.07.06, 18:17
            niby tak, zawsze mozna zalozyc forum 'kandydaci na medycyne' :P
        • Gość: stracony Re: do stracony IP: *.ust.tke.pl 19.07.06, 18:20
          Odniosłem się do pewnych konkretnych osób, które godzinami wypisywałyby posty o
          medycynie, zadając pytania typu: dostanę się? jaki próg? on się dostał a ja
          nie... itp. Wiem, wiem... nie mozna rezygnować z marzeń, ale ja powoli już ich
          nie mam, stąd patrzę na to wszystko realnie. Sądze, że to co napisałem prędzej
          nikogo nie uraziło (nie takie są moje intencje), ot kilka słów gorzkiej prawdy.
          O etymologii loginu pojęcia nie masz, choc nikt Ci nie zabroni snuć domysłów.
          • Gość: Renata Re: Stracony ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:23
            Popieram tego człowieka. Forum słuzy do wymiany zdan, ale bez przesady.
            powinniscie sie nad tym zastanowic.
    • Gość: oczami-medyka Re: medycyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:22
      ja złożyłam do gdańska awaryjnie, mam 210
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka