Dodaj do ulubionych

kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławiu?

21.07.06, 10:22
j.w.
Obserwuj wątek
    • Gość: salimali Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:30
      chyba koło 25
    • Gość: xyz Re:25 IP: 194.117.241.* 21.07.06, 10:30
      • asia_nmc Re:25 21.07.06, 11:02
        Czy te dane są pewne? Na stronie AR jest tylko napisane, że ogłoszenie list
        osób zakwalifikowanych nastąpi po 21.07.
        • asia_nmc Re:25 21.07.06, 11:05
          Jak zwykle za szybko wysłałam wiadomość:)
          Nie zdążyłam zadać pytania - czy listy osób przyjętych będą zamieszczene na ich
          stronie?
          Może ktoś wie?
          Nie chcę dzwonić do dziekanatu, ani wysyłać e-maila, mają tam pewnie teraz dużo
          innych spraw na głowie.
          • Gość: gość portalu Zadryndaj bedziesz miec pewnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:39
            Dryn Dryn do odpowiedniego dziekanatu, wtedy bedziesz miec pewnosc na setke.
            Pozdrawiam
            • Gość: Basia Re: Zadryndaj bedziesz miec pewnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:54
              Asia_nmc a na jaki kierunek złożyłaś papiery?
              • Gość: Asia_nmc Re: Zadryndaj bedziesz miec pewnosc IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 21.07.06, 13:12
                na biologię i na weterynarię, ale wątpię, że w tym roku uda mi się dostać na
                ten drugi kierunek :/
                Ty też składasz na AR?
                • Gość: Basia technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:04
                  Ja złożyłam na tech żywności, wcześniej też myślałam nad biologią ale się
                  rozmyśliłam:)
                  • Gość: Asia_nmc Re: technologia żywności IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 21.07.06, 17:57
                    no to teraz pozostało nam tylko oczekiwać wyników :)
          • Gość: 11 Re:25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:01
            ja slyszalem, ze ogloszenie wynikow na wszystkich kierunkach AR ma byc 26
            lipca, tak przynjamniej ma byc na Ekonomii. A ktos z Was zlozyl na ten
            kierunek? jak tak to jakie punkty macie?
    • elzbietaxyz Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi 22.07.06, 09:36
      No właśnie, czy ktoś jest może jest zorientowany, kiedy będą wyniki na AR we
      Wrocławiu?. Byłabym wdzięczna za odpowiedz. Próbowałam się dzisiaj dodzwonić,
      ale nikt nie podnosi słuchawki.
      • Gość: anaa Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:15
        nie odpowiadają. Pani w dziale rekrutacji powiedziała, że 28 będą wysłane do
        nas wyniki natomiast na internecie na pewno będą wcześniej, więc należy się
        zapoznawać na bieżąco z informacjami tam zamieszczonymi.
        • Gość: 11 Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:07
          Co wy gadacie!!! wyniki maja byc 26 ogloszone na glownym gmachu przy Norwida!!
          dopiero jakis czas pozniej wysla nam do domu! w internecie, ani telefonicznie
          nie podadza wynikow rekrutacji!!
          • Gość: Basia Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:23
            No właśnie. Jak będą ogłaszane wyniki? Czy będą podane nazwiska czy może numery
            PESEL? Czy ktoś wie? A wie ktoś w jakich godzinach otwary jest główny gmach AR?
    • Gość: .........:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:23
      No może przez rozmowe telefoniczna nie podadza, ale na stronie internetowej beda
      umieszczone wszystkie wyniki , tylko trzeba znac swoj numer:)a adres strony to
      www.ar.wroc.pl/~wss/egzamin.html
      • Gość: Grr, pierdoły Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 22.07.06, 14:51
        A czy ktoś dostał już kopertę z kodem? Skoro do 21 lipca był termin składania
        dokumentów, to muszą jeszcze przed ROZESŁANIEM wyników rozesłać koperty z
        kodem. Moim zdaniem wyniki będą pózniej, niż 26 lipca. Wiem z doświadczenia
        zeszłorocznego.
        • Gość: 11 Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:00
          Jakie znowu kody??!! na bank beda nazwiskami leciec, zandego kodu nawet przy
          rejertacji nie przyznawali, a jakby tak bylo to by o tym juz wczesniej trabili.
          A wyniki na pewnoe beda 26! to i tak dlugo sie czeka, mino, ze do wczoraj mozna
          bylo skaldac dokumnety!
    • Gość: ..........:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:40
      Ja pisalam egzamin z chemii na ar i podali nam karteczki z kodami.
      Powiedzieli,ze na podstawie tych numerkow bedziemy mogli sprawdzic nasze
      wyniki w miejscu gdzie bedzie udostepniony caly ranking , adres stronki podalam
      wczesniej. Aaa i wiem co mowie bo moja przyjaciolka zdawala egzamin w zeszlym
      roku i cala rekrutacja wygladala tak samo , łacznie z data podawania wynikow
      rekrutacji 28, a w internecie mozna bylo zobczyc juz wyniki 26 lipca. Pozdrawiam
    • Gość: .........:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:45
      aha nie bedzie podanych zadnych nazwisk tylko kody...nikt nie dostal na adres
      poczty internetowej wiadomosci z ar wroc "Wyniki rekrutacji zostaną wywieszone w
      dniu 28.07.2006 r. na tablicy ogłoszeń Dziekanatu oraz opublikowane na stronie
      internetowej pod adresem:
      Nie udziela się telefonicznie żadnych informacji o wynikach egzaminu!"
      • Gość: 11 Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 17:28
        ja nie dostalem takiego maila, a po drugie to moze na weterynarii sa kody, na
        innych chyba nie, a na pewno nie na Ekonomii, a po trzecie to wyniki na
        wszytkie maja byc 26!! juz kolejny raz to pisze;/ i to na wszytskich
        kierunkach!!
    • Gość: .......:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:54
      Zapomnialm tylko dopisac , ze wszystko o czym pisze dotyczy jedynie medycyny
      weterynaryjnej;)
      • Gość: ;) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 22.07.06, 17:04
        Zgadzam się z przedmówcą w 10000%!!!! :-) Wreszcie ktoś wiarygodny i sensowny,
        a nie jak powyższe cioły ;-)
        • Gość: Basia Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 17:58
          Cioły?! Długo nad tym myślałeś? Ja z AR nie dostałam żadnego e-maila, wszystko
          napewno niedługo się wyjaśni. W poniedziałek może zadzwonię na AR, w końcu kto
          pyta nie błądzi.
    • Gość: Asia_nmc Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 24.07.06, 11:14
      Dzwoniłam w sobotę na AR i dowiedziałam się jedynie, że wyniki mają być pod
      koniec tego tygodnia, ale nie wiem niestety kiedy dokładnie.
      Jeśli kroś wie coś jeszcze, niech się tym podzieli. :)

Z coraz większą niecierpliwością czekam na te wyniki...
      • Gość: :) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 24.07.06, 11:50
        dzwoniłam do dziekanatu weterynarii na AR Wrocław - podano mi datę - 28 lipca
        wyniki ;-)
        • Gość: Asia_nmc Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 24.07.06, 11:52
          Dziękuję za odpowiedź.
          Nie wiesz, czy lista osób przyjętych będzie zamieszczona w internecie?
          Ps. jak ten czas się dłuży...
          • Gość: :) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 24.07.06, 11:58

Na tej stronie będą wyniki ;-) Ja w zeszłym roku tam startowałam i się nie
            dostałam. Wyniki w necie opublikowali na bodajże 4 dni wcześniej przed
            terminem, ale sądzę, iż teraz tak nie będzie, gdyż na przykład ja nie dostałam
            jeszcze koperty z kodem od nich ;-) A jakie masz punkty jeśli wiedzieć można? ;-
            ) Ja - B. - 90%, 80% i CH. - 90%, 93% :-) Jeśli chcesz - moje GG - 4434395.
            Zawsze razniej mieć kogoś, kto też startuje! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka