Gość: salimali Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:30 chyba koło 25 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nmc Re:25 21.07.06, 11:02 Czy te dane są pewne? Na stronie AR jest tylko napisane, że ogłoszenie list osób zakwalifikowanych nastąpi po 21.07. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nmc Re:25 21.07.06, 11:05 Jak zwykle za szybko wysłałam wiadomość:) Nie zdążyłam zadać pytania - czy listy osób przyjętych będą zamieszczene na ich stronie? Może ktoś wie? Nie chcę dzwonić do dziekanatu, ani wysyłać e-maila, mają tam pewnie teraz dużo innych spraw na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Zadryndaj bedziesz miec pewnosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:39 Dryn Dryn do odpowiedniego dziekanatu, wtedy bedziesz miec pewnosc na setke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Zadryndaj bedziesz miec pewnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:54 Asia_nmc a na jaki kierunek złożyłaś papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: Zadryndaj bedziesz miec pewnosc IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 21.07.06, 13:12 na biologię i na weterynarię, ale wątpię, że w tym roku uda mi się dostać na ten drugi kierunek :/ Ty też składasz na AR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia technologia żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:04 Ja złożyłam na tech żywności, wcześniej też myślałam nad biologią ale się rozmyśliłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: technologia żywności IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 21.07.06, 17:57 no to teraz pozostało nam tylko oczekiwać wyników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re:25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:01 ja slyszalem, ze ogloszenie wynikow na wszystkich kierunkach AR ma byc 26 lipca, tak przynjamniej ma byc na Ekonomii. A ktos z Was zlozyl na ten kierunek? jak tak to jakie punkty macie? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietaxyz Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi 22.07.06, 09:36 No właśnie, czy ktoś jest może jest zorientowany, kiedy będą wyniki na AR we Wrocławiu?. Byłabym wdzięczna za odpowiedz. Próbowałam się dzisiaj dodzwonić, ale nikt nie podnosi słuchawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anaa Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:15 nie odpowiadają. Pani w dziale rekrutacji powiedziała, że 28 będą wysłane do nas wyniki natomiast na internecie na pewno będą wcześniej, więc należy się zapoznawać na bieżąco z informacjami tam zamieszczonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:07 Co wy gadacie!!! wyniki maja byc 26 ogloszone na glownym gmachu przy Norwida!! dopiero jakis czas pozniej wysla nam do domu! w internecie, ani telefonicznie nie podadza wynikow rekrutacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:23 No właśnie. Jak będą ogłaszane wyniki? Czy będą podane nazwiska czy może numery PESEL? Czy ktoś wie? A wie ktoś w jakich godzinach otwary jest główny gmach AR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:23 No może przez rozmowe telefoniczna nie podadza, ale na stronie internetowej beda umieszczone wszystkie wyniki , tylko trzeba znac swoj numer:)a adres strony to www.ar.wroc.pl/~wss/egzamin.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grr, pierdoły Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 22.07.06, 14:51 A czy ktoś dostał już kopertę z kodem? Skoro do 21 lipca był termin składania dokumentów, to muszą jeszcze przed ROZESŁANIEM wyników rozesłać koperty z kodem. Moim zdaniem wyniki będą pózniej, niż 26 lipca. Wiem z doświadczenia zeszłorocznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:00 Jakie znowu kody??!! na bank beda nazwiskami leciec, zandego kodu nawet przy rejertacji nie przyznawali, a jakby tak bylo to by o tym juz wczesniej trabili. A wyniki na pewnoe beda 26! to i tak dlugo sie czeka, mino, ze do wczoraj mozna bylo skaldac dokumnety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..........:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:40 Ja pisalam egzamin z chemii na ar i podali nam karteczki z kodami. Powiedzieli,ze na podstawie tych numerkow bedziemy mogli sprawdzic nasze wyniki w miejscu gdzie bedzie udostepniony caly ranking , adres stronki podalam wczesniej. Aaa i wiem co mowie bo moja przyjaciolka zdawala egzamin w zeszlym roku i cala rekrutacja wygladala tak samo , łacznie z data podawania wynikow rekrutacji 28, a w internecie mozna bylo zobczyc juz wyniki 26 lipca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:45 aha nie bedzie podanych zadnych nazwisk tylko kody...nikt nie dostal na adres poczty internetowej wiadomosci z ar wroc "Wyniki rekrutacji zostaną wywieszone w dniu 28.07.2006 r. na tablicy ogłoszeń Dziekanatu oraz opublikowane na stronie internetowej pod adresem: www.ar.wroc.pl/~wss/egzamin.html Nie udziela się telefonicznie żadnych informacji o wynikach egzaminu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 17:28 ja nie dostalem takiego maila, a po drugie to moze na weterynarii sa kody, na innych chyba nie, a na pewno nie na Ekonomii, a po trzecie to wyniki na wszytkie maja byc 26!! juz kolejny raz to pisze;/ i to na wszytskich kierunkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......:) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:54 Zapomnialm tylko dopisac , ze wszystko o czym pisze dotyczy jedynie medycyny weterynaryjnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 22.07.06, 17:04 Zgadzam się z przedmówcą w 10000%!!!! :-) Wreszcie ktoś wiarygodny i sensowny, a nie jak powyższe cioły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 17:58 Cioły?! Długo nad tym myślałeś? Ja z AR nie dostałam żadnego e-maila, wszystko napewno niedługo się wyjaśni. W poniedziałek może zadzwonię na AR, w końcu kto pyta nie błądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 24.07.06, 11:14 Dzwoniłam w sobotę na AR i dowiedziałam się jedynie, że wyniki mają być pod koniec tego tygodnia, ale nie wiem niestety kiedy dokładnie. Jeśli kroś wie coś jeszcze, niech się tym podzieli. :) Z coraz większą niecierpliwością czekam na te wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 24.07.06, 11:50 dzwoniłam do dziekanatu weterynarii na AR Wrocław - podano mi datę - 28 lipca wyniki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_nmc Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 24.07.06, 11:52 Dziękuję za odpowiedź. Nie wiesz, czy lista osób przyjętych będzie zamieszczona w internecie? Ps. jak ten czas się dłuży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kiedy wyniki na Akademię Rolniczą we Wrocławi IP: *.astra-net.com 24.07.06, 11:58 www.ar.wroc.pl/~wss/egzamin.html Na tej stronie będą wyniki ;-) Ja w zeszłym roku tam startowałam i się nie dostałam. Wyniki w necie opublikowali na bodajże 4 dni wcześniej przed terminem, ale sądzę, iż teraz tak nie będzie, gdyż na przykład ja nie dostałam jeszcze koperty z kodem od nich ;-) A jakie masz punkty jeśli wiedzieć można? ;- ) Ja - B. - 90%, 80% i CH. - 90%, 93% :-) Jeśli chcesz - moje GG - 4434395. Zawsze razniej mieć kogoś, kto też startuje! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś