Dodaj do ulubionych

odwołania AGH.jak to jest?

24.07.06, 16:28
mam pytanie co do odwołania. mozna pisac go tylko o przyjęcie na wolne miesca
na innych kierunkach niz na poczatku chcieliscie? a np socjologia. na
wydziale
nauk społecznych nie ma juz innego kierunku, wiec nie moge składac odwołania
na
wypadek gdyby duzo osób z tych co sie dostali zrezygnowali?
Obserwuj wątek
    • Gość: januu Re: odwołania AGH.jak to jest? IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 24.07.06, 17:21
      u nich stronce pisze, że odwołania można pisac tylko w wypadku "uchybień" w
      rekrutacji
    • Gość: carollka911 Re: odwołania AGH.jak to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:13
      Wiesz co, mam ten sam problem :) Ale chyba można, a nawet trzeba złozyć podanie
      o przyjęcie na wolne miejsce na tym samym kierunku. Tak mi powiedziała jakaś
      pani przez telefon. Że nie ma mnie na rezerwówce, ale mam duze szanse i żebym
      pisała to podanie :) A Ty też na Socjologię?
      • Gość: ... Re: odwołania AGH.jak to jest? IP: *.veo.pl 24.07.06, 19:16
        może wiecie :)jak pisze ze jestem na liscie rezerwowej to mam pisac to podonie
        na wolne miejca ??
      • Gość: maciek Re: odwołania AGH.jak to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:16
        a podania na wolne miejsce to nie jest to samo co odwołanie, nie???, No
        mnie tez nie ma na rezerwowej na geodezji więc, mam składać podanie na wolne
        miejsca na geodezji czy nie?
        ????????????????????????????????????????????/
        • Gość: maciek Re: odwołania AGH.jak to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:19
          Skąd ja mam niby wiedzieć, gdzie na całym pieprzonym agh-u sa wolne miejsca? No
          bo raczej nie ma sensu składanie podania na wolne miejsca, na kierunek na
          którym wolnych miejsc nie ma, nie?
          ?????????????????????????????????????????/
          • plecionka Re: odwołania AGH.jak to jest? 24.07.06, 19:21
            Caly myk w tym, ze sie wolne miejsca zrobia wszedzie. Ludzie beda rezygnowac bo sie podostawali gdzies indziej i wola tamta uczelnie.
            • Gość: maciek do plecionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:44
              Ok, plecionka, czaje, dzięks, powinienem z resztą sam to wymyslic, ale czy
              jest sens żebym składał podanie na wolne miejsce tam gdzie sie nie dostałem jak
              nie ma mnie na rezerwowej?, no i w formularzu podania na wolne miejsce pisze,
              że oświadczam, że znalazłem sie na liście rezerwowej a ja sie nie znalazłem,
              więc...???, jesli możesz to odpowiedz na moje pytania plecionka, dzięks i
              pozdro.
              • plecionka Re: do plecionki 24.07.06, 21:07
                Powiem szczerze, ze nie wiem. Mysle, ze najlepiej byloby przejsc sie (jesli masz taka mozliwosc) albo zadzwonic do komisji rekrutacyjnej Twojego wybranego kierunku. Mysle, ze tam Ci powinni wyjasnic wszelkie watpliwosci. Na 100% z pewnych kierunkow zrezygnuje wiecej niz 10% i beda przyjmowac nie tylko tych z listy rezerwowej.
    • Gość: aisza7777 Re: odwołania AGH.jak to jest? IP: 195.136.67.* 24.07.06, 19:30
      a dostaliscie sie do swoich ibnternetowych kont zeby sprawdzic czy sie
      dostaliscie? bo u mnie cały czas pisze "brak informacji" ;/;/;/;/;/
      • aisza7777 Re: odwołania AGH.jak to jest? 24.07.06, 19:48
        ok juz mam wynik;/ status nieprzyjeta. jest sens składac odwołanie jak nie ma
        mnie na liscie rezerwowych?
      • huana87 Re: odwołania AGH.jak to jest? 24.07.06, 22:39
        Brak informacji jest napisane u każdego, zobacz sobie na przebieg rekrutacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka