Dodaj do ulubionych

WYNIKI na UJ...zagadka

24.07.06, 21:11
Pisalam na Uj. Raz mi powiedzieli, że wyniki będą do 31 lipca(zaznaczam "DO"
czyli jak rozumiem moga byc jutro, pojutrze itd az do 31 lipca).Dzisiaj tez do
nich napisalam to w ogole nie odpowiedzieli na moje pytanie.Napisali mi tylko
ze wyniki beda na kontach ERK i w dziekanatach. oni sami chyba
wiedzą...kurde..taka uczelnia i nie potrafia ustalic terminu...dziwi mnie
to.pewnie i tak mają już wszystko podliczone.
Obserwuj wątek
    • Gość: asi_isa Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: 195.116.246.* 24.07.06, 21:22
      wszystko zalezy od wydzialu ;) wydaje mi sie, ze kazdy bedzie podawal wyniki w
      innych terminach ;) tam gdzi ejst mniej chetnych szybciej wszystko podlicza,
      wklepia do kompa i zrobia co tam jeszcze trzeba zrobic:P a tam, gdzie jest
      wiecej chetnych bedzie sie rekrutacja ciagnela dluzej ;)
      nie ma sensu zeby tam dzwonic, bo oni wszyscy sa tak niepoinformowani, ze to az
      przykre;/
      a na co skladalas;>
      • locca1 Re: WYNIKI na UJ...zagadka 24.07.06, 21:45
        na geografie. a ty?
        • Gość: asi_isa Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: 195.116.246.* 24.07.06, 22:24
          europeistyka i psychologia stosowana;) i moge sie zalozyc ze na euro beda
          szybciej wyniki (szybciej mi potwierdzili rejestracje;) ;)
    • Gość: anka Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: 83.168.106.* 25.07.06, 17:04
      dziewczyno, policz ile oni tam mają podań-a rekrutacja nowomaturzystów trwa od
      11lipca (w końcu dopiero wtedy mozna było zacząć liczyć punkty.)Lepiej niech
      dokładnie policzą, żeby wpadek nie było. Przyznaję jednak, że dopada mnie powoli
      stres rekrutacyjny...
      • oxygen18 Re: WYNIKI na UJ...zagadka 25.07.06, 17:31
        a na co składałaś?
      • Gość: Jazon Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: *.chello.pl 25.07.06, 19:14
        A co tu liczyć? Wklepane w kompa, wywala 60 osób z najlepszymi wynikami na
        każdym kierunku i cześć. Prawie wszystkie uczelnie już sobie z tym poradziły. A
        my od maja w stresie. Dobrze by było juz wszystko załatwić i wreszcie gdzieś
        pojechać.
    • plecionka Re: WYNIKI na UJ...zagadka 25.07.06, 21:27
      A czy ktorys wydzial UJ oglosil juz wyniki?
      • Gość: kolaa Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:57
        ale to komp wszystko w tym roku robi...czlowiek tam nic nie czyni...komputer
        licyz pokazuje pkt itp
        • Gość: asi_isa Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: 195.116.246.* 25.07.06, 22:01
          tak, ale na ERKu na UJocie nie podawalo sie swoich % -> tylko wysylalo sie je
          na podaniu - wiec czlowiek musi je znowu wklepac do kompa - paranoja- na UW
          jest najlepiej - wszystko sie wpisuje i juz (tylko nie wiem czmeu tam sa wyniki
          dopiero 5 sierpnia;/>
          • Gość: orange Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:27
            ale jestes "madra" a pomyslalas ze Ty te dane sama wklepywalas i tym samym
            generowalas podanie z wynikami?
            • Gość: asi_isa Re: WYNIKI na UJ...zagadka IP: 195.116.246.* 25.07.06, 22:37
              tak pomyslalam i do tej pory moge je zmienic ;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka