Dodaj do ulubionych

odradzam wawe

26.07.06, 09:40
jesli dostaliscie sie tez do uczelni w innych miastach to radze nie
wybierajcie wawy.tu strasznie ciezko jest sie utrzymac bo poziom jest
kosmiczny spytajcie ludzi ze starszych rocznikow.ps.sama dostalam sie do wawy
ale ide do lodzi:D
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: odradzam wawe IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:19
      tez o tym slyszalam....:( a ty na farmacje??? ja mialam isc do wawy ale jak
      widze poziom to troche pekam ze nie dam rady bo wyleciec z tych studiow jest
      naprawde bardzo prosto..juz po 1sesji jest takie sito ze hoho!w zwiazku z tym
      ruszam do lubka:)
      • Gość: rita:)) Re: odradzam wawe IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:23
        nio ja tez na farme... itez mam dylemat gdzie wybrac bo kolezanka mowila ze
        utrzymanie sie nie tylko na uczelni ale i finansowo jest baaaardzo trudne!!!!!
      • Gość: łuki Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:32
        kolezanka ania jest 21 pod kreska i ładnei nam tu nasciemniała hehehe
    • Gość: franio-manio Re: odradzam wawe IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:25
      to FAKT,wiem cos o tym bo sam studiuje w wawie ale biotechnologie........
    • Gość: operatywny Re: odradzam wawe IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:26
      mozna dorobic jako roznosiciel ulotek.........buahahahah
    • Gość: pati Re: odradzam wawe IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:29
      a wogole to czemu jest tylu chetnych do wawy???PRZECIEZ TO MIASTO JEST
      BEZNADZIEJNE!!wrocek to jest cos(ewentually poznan i torun:P)
      • Gość: hehehe Re: odradzam wawe IP: *.mlynary.net 26.07.06, 10:38
        TAAAA... Toruń.... hahaha... jak ktoś znaleźć prace w największym radiu na
        świecie to może i Toruń... a co do Wawy.. pekacie??? Trzeba ryzykować, a nie
        chować sie po jakichs prowincjach. Już od razu czarne scenariusze. W Warszawie
        pozniej najszybciej znajdziecie pracę. A co do utrzymania?? Są akademiki i
        takie tam, nie trzeba od razu wynajmować apartamentu. A zreszta wiadomo ze
        zycie studenta to zycie na jednej kanapce w ciagu tygodnia.. Pozdrawiam
    • Gość: .... Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:12
      niezle na 1 kanapce(przyslowiowej chyba):)
      • Gość: Zbig-big Re: odradzam wawe IP: 217.153.143.* 26.07.06, 11:24
        Jedna osoba dyskutuje z sobą na temat Warszawy ;-)
        • ola_86 Re: odradzam wawe 26.07.06, 11:36
          Dostalam sie do Warszawy i krakowa na technologie i wlasnie tez sie zastanawiam
          gdzie zlozyc wkoncu papiery. Zaczynam zalowac ze skladalam na tyle uczelni tak
          to bym nie miala takich problemow - Wroclaw i Lublin juz wyeliminowalam
    • Gość: pi jakas nedzna prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:08
      panienki ktora jest pod kreska i kombinuje jak sobie wywalczyc miejsce na
      studiach
      zalosne
      • Gość: anka16r Re: jakas nedzna prowokacja IP: *.matcom.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:22
        to chyba sie nie tyczylo do mnie????bo jak bys zobaczyl moje wyniki to by ci oko
        zbielalo!!!!!dostalam sie wszedzie na farme!!!!!!prowokacja???na forum
        odwiedzanym przez gora 5 kandydatow na warszawska farme???chyba cie porabalo jak
        myslisz ze to cos by dalo.nedzny z ciebie detektyw....
        • Gość: Fizunia Re: do ani-wiec po co to robisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:23
          • anka16r Re: do ani-wiec po co to robisz? 26.07.06, 13:34
            hejjj,co jest???to ja mam sie teraz tlumaczyc czemu podalam ten temat?? ale
            dobra... sama do wczoraj sie zastanawialam czy isc do wawy i wiem ze niektorzy
            maja podobny problem.stad ten temat!!jeszcze jakies pytania???
        • Gość: buhahha Re: jakas nedzna prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:38
          no właśnie mi zbielało jak zobaczyłam wątek który założyłaś i twoje nędzne 157
          punktów rotfl
          ja nie mogę ale ubaw...
        • Gość: pi Sami Zobaczcie Jaka Kłamczucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:40
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=45789351&a=45789351
    • Gość: Tusia Re: odradzam wawe IP: 193.24.198.* 26.07.06, 14:12
      Za to doradzam Krk,CMUJ-na farmie pogrom po sesji letniej !!
    • Gość: haha ajcakoworp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:24
      Oj ludziska ale wy jesteście naiwni 'dostałam się do łodzi więc tam idę' a do
      w-wy to pewnia się już nie dostała bo cieniutka jest. Pewnie czeka na rezerwie
      aż ktoś zwolni miejsce i teraz wam odradza te studia.
      Nie dajcie się omamić
      na forum jest więcej takich głupoli co myślą że są zaj....... sprytni ale tak
      wcale nie jest.
      Pozdro.
      • Gość: Aga Re: ajcakoworp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:28
        Ja tez tam uwazam. Przeciez AMWawa a UM Łodz to uczelnie ktorych nie da sie
        porownac!Widocznie autorce watku brakuje pkt, pomimo iz twierdzi, ze jest
        inaczej(wstyd sie przyznac?) i w ten sposob probuje innych zniechecic.
        Nie dajcie sie zwiesc.
        • Gość: h Re: ajcakoworp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:43
          warszawa nie taka zla ... ale jak ktos byl tylko w centum (pod pekinem ) albo
          na zawalonej przez turystow starowce to moze wydawac mu sie strasznie
          brzydka... prawda jest taka ze nawet ta paskudna stolica ma swoj klimat i
          ciekawe zakatki, miejsca znane tylko stalym bywalcom. jesli chodzi o utrzymanie
          to dla chcacego nic trudnego ... zawsze mozna jakos dorobic... 1 dzien
          roznoszenia ulotek i wpada 50-100zl :) z mieszkaniem tez nie jest zle... duzo
          osob szuka lokatorow ... trzeba dobrze wybrac ...
    • Gość: on Re: odradzam wawe IP: *.bci.net.pl 26.07.06, 16:19
      wlasnie ze lepiej - wyzszy poziom...lenie
    • Gość: Warszawaaaa!!!!! Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:53
      Waaarszawaaaaa! Warszawa, Warrszawaaaa!!! CKWS LEGIAAAA! Warszawa, Warrszawa!!!!!!
      I wszystko jasne, jakie miasto jest najlepsze i najpiekniejsze. Duma, sława oto cała Warszawa. Walka, krew i honor to jest nasza tradycja.
      Ale żeczywiście jak jesteście leszcze to iddźie gdzie indziej.
      Ps. Tylko pamiętajcie, w Krakowie nożownicy czekaja na was i jak nie bedziecie wiedzieli co odpowiedzieć na pytanie: "Za kim jesteś?" to kosa w brzuch i dowidzenia. W stoLincy nie ma takich problemów.
      • Gość: mihau Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:57
        jak komus w wawie nie odpowiada, to niech tu nie sklada - plakac ze Wami nie
        bedziemy
    • Gość: J Re: odradzam wawe IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.06, 18:19
      mysle, ze Zbig-big zauwazyl cos z hostem :D
    • offizier Re: odradzam wawe 26.07.06, 19:17
      1.Wysoki poziom jest pozytywnym aspektem kazdej uczelni.
      2.Na AM wawskim jednak panuje zaciekła rywalizacja,a wyścig szczurów nie
      przypomina komedii Jerego Zuckera;)
      3.Ryzyko nie zliczenia roku jest tam nie większe niż na Śląskiej, gdyż jak już
      kiedyś wcześniej zauważyłam, uczelnie o dużej liczbie kandydatów liczą na zyski
      z opłat za nie zaliczone przedmioty, lata.
      4.Duża liczba starających się wynika z atrakcyjności miasta, gdzie możesz
      poznać studentów z innych uczelni, uniwersytetów, politechnik, studiując w
      Zabrzu twe znajomości są ograniczone do osób z jedynej znajdującej się w tym
      rejonie szkoły wyższej amu.
      5.W warszawie znajduje się wiele specjalistycznych klinik, które nie występują
      na innych terenach. PKP jeszcze jednak nie zbankrutowało i miejmy nadzieję że
      nie nastąpi to prędko;)
      Bo pracy, do boju moi wybitni, zdolni towarzysze z "peryferii" my jeszcze damy
      popalić dumnym amowiczom wawskim!!
      PAMIĘTAJMY dla chcącego nic trudnego.
      MIEJCIE za CEL bycie wspaniałymi lekarzami, a NIE LEPSZYMI od kolegi.
    • Gość: ksiezniczka ee? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:23
      to znaczy, ze wszystkie kierunki na wszystkich uczelniach w warszawie sa
      znacznie trudniejsze niz ich odpowiedniki w innych miastach?

sorry, ale to brzmi glupio :)
      • Gość: kasia że niby co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:24
        ze niby warszafka taka zajebista? buahaha :P pełno snobów i nic poza tym :/
        wezcie sie ludzie zastanowcie zanim zadecydujecie bo sie staniecie tacy jak
        oni :/ szkoda wspaniałych ludzi którzy zepsuja sie w stolycy
        • Gość: ksiezniczka Re: że niby co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:25
          a bylas kiedys w warszawie czy tak Ci sie tylko wydaje?
          • Gość: Agata Kasia ma racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:27
            Niestety,a le Kasia ma racje. Wiem, ze Warszawiacy beda sie temu sprzeciwiac,
            ale tak jest.
            • Gość: ksiezniczka Re: Kasia ma racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:32
              alez to bzdurny stereotyp!

snoby sa wszedzie - i w warszawie, i w bydgoszczy i w lublinie.
              fakt, ze troche ich wszystkich warszawa przyciaga - ale i w warszawie
              wspanialych ludzi mozna spotkac...
              • Gość: Agata Re: Kasia ma racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:34
                Warszawa, Warszawiacy to najwieksze snoby jakiich poznałam! Oni mysla ,ze sa
                sami na tym swiecie, ze tylko w Warszawie jest najlepiej, ze tylko Warszawa
                jest najpiekniejsza itp.

• Gość: ksiezniczka Re: Kasia ma racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:36
                  to sie nazywa patriotyzm a nie snobizm :)

ale mieszkalas w warszawie czy po prostu poznalas paru ludzi z warszawy i na tej
                  podstawie wszystkich hurtem oceniasz?
                  • Gość: Agata Re: Kasia ma racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:38
                    To jest wlasnie snobizm, zapatrzenie tylko w siebie w swoje miasto!
                    Warszawiacy to snoby nie da sie ukryc!

Mieszkałam, znam takie osoby! Warszawiacy nie lubia obcych, lubia tylko siebie.
                    • Gość: ksiezniczka Re: Kasia ma racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:52
                      eee tam, w warszawie prawie sie warszawiakow z urodzenia nie spotyka - wieksosc
                      ludzi wczesniej czy pozniej z miast innych do warszawy przyjechala ;)

malo kto ma jakiekolwiek podstawy zeby sie snobowac na warszawiaka :)
                      a snobow to i ja znam, znam snobow w warszawie, szczecinie, krakowie...
                      moze po prostu nie mialas szczescia i poznalas ludzi, jakich poznalas - ale to
                      nei znaczy, ze fajnych nie ma!

zreszta tego co mowisz wynika, ze w warzsawiakach nie lubisz tego, ze ich
                      miasto im sie podoba - a co w tym zlego? :) mi tez sie moje miasto podoba :P ale
                      nie czuje sie przez to snobem :P
    • saren_ka Re: odradzam wawe 26.07.06, 22:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=45789351&a=45789351
      Sami oceńcie co ta panienka sobą reprezentuje...
      • offizier Re: odradzam wawe 27.07.06, 00:26
        nie ładnie, nie ładnie tak sie poprostu nie potępuje, niegrzeczna ania
        zasłuzyła na doze porzadnego lania, to było nie etyczne :0
        • Gość: J Re: odradzam wawe IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.07.06, 01:33
          przeciez juz wiadomo bylo, ze pierwsze posty sama napisala
          • offizier Re: odradzam wawe 27.07.06, 07:36
            a rzewczywiście numerek ipik wszędzie taki sam, lecz mimo to krytyka takiego
            postępowania jest potrzebna, aby młode pokolenia wiedziały jak nie należypostę
            pować ;)
            • offizier Re: odradzam wawe 27.07.06, 07:47
              ps. Jestem wstsząśnięta, jabym to wcześciej to zauważyła to w ramach strajku
              bym się tu nie wypowiedziała, a takto jestem współodpowiedzialna za
              propagowanie tego tematu, gdzie lina?
              • Gość: sasia wafka śmierdzi ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:58
                ja tez znam troche ludzi w warszawy i sa snobami ,a ci którzy tam pojechali w
                ciagu roku bardzo sie zmienili :/ i kto jeszcze cos powie miłego o naszej
                wspaniałej stolycy
              • Gość: weronika Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:12
                Ludzie, błagam Was pomyślcie troche zanim coś napiszecie!!!!!!!! Ona (anka16r) napisała w temacie o farmacji że ma 157 pkt bo na farmacje liczy sie TYLKO biologia i chemia. Skąd wiecie na ile napisała fizyke i ile ma w sumie punktów?! Przecież mogła napisać fizyke na np. 70% i mieć w sumie dużo punktów ponad próg w Warszawie!!!
                Poza tym zwróćcie też uwage że jest z rocznika 1986 skoro ma nieparzystą liczbę pkt z biologii i chemi (157 pkt)
                Mój apel: MYŚLCIE, bo to naprawde ułatwia życie!!!!!!!!!!!
                • Gość: lol Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:28
                  Wynocha chamstwo sie na salolny pcha wszystko od naszej Warszawy nie chcemy
                  buraków ze słoma w butach
                  • Gość: Kala Re: odradzam wawe IP: *.aster.pl 27.07.06, 18:17
                    wlasnie...wsioki na wies do swoich krow...i nie wtracac sie w prawdziwe zycie
                    • Gość: banka Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 23:32
                      ulalal to nas pojechaliscie:p nie ma co:p az nam sie przykro zrobilo :P nie
                      wiocha tylko NORMALNI LUDZIE :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka