Dodaj do ulubionych

UŚ - wyniki

27.07.06, 09:22
Dziś miały się pojawić w sieci wyniki. Mnie w ogóla ich strona nie chodzi. A
jak tam u was? O której godzinie mają być?
Obserwuj wątek
    • Gość: domkowa Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:24
      mi tez strona nie wchodzi:)ja czekam na psychologie:)a ty?????
      • Gość: alpha_a Re: UŚ - wyniki IP: *.244.131.192.mielec131.ptc.pl 27.07.06, 09:28
        tez czekam na psychologie
        • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:30
          tylko na psychologie sa wyniki czy na wszystko bo ja mam inne kierunki ale
          mialo byc 28 dopiero zienili cos czy psychologia ma wczesniej poprostu??
        • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:26
          moze jakas meliske sobie zapazymy:)
      • Gość: Ewelina_sosnowiec Re: UŚ - wyniki IP: *.crowley.pl 27.07.06, 09:31
        mi tez nie wchodzi. i wyniki wcale nie musza byc dzisiaj bo moga byc jutro ,
        tez tak pisalo. Na hiszpanski prawdopodobnie beda jutro popoludniu bo Komisja
        Wydzialowa dopiero jutro jedzie do Komisji Uczelnianej. Ja jeszcze czekam na
        wyniki z filologii slowianskiej. Moze chociaz to pojawi sie dzisiaj.
        Niestety musimy czekac. Dajcie znac jak Wam poszlo
        Pozdrawiam
        • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 09:33
          ja czekam na politologię. 10,14 osoby na miejsce - rekrutacyjna masakra piłą
          katowicką
          • Gość: Ewelina_sosnowiec Re: UŚ - wyniki IP: *.crowley.pl 27.07.06, 09:35
            u mnie na hiszpanski jest 15,6 osob/miejsce.
        • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:38
          ja tez na politologie czekam sovjologie i kulturoznawstwo
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:52
        politologia kulturoznawstwo i socjologia pol 59% podsatwa tylko wos 77 pods i
        72 rozsz a ang tez pods 77 a ty?
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:15
        a ty sadzac po niku wiktor to nie zamlody jestes na mature jeszcze rozumiem ja
        z 88 al ty 89??
    • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:34
      moze zbyt duzo osob probuje wejsc na te stronke usia
      • Gość: Ewelina_sosnowiec Re: UŚ - wyniki IP: *.crowley.pl 27.07.06, 09:35
        albo dodaja nowe dane.
        • Gość: domkowa Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:37
          alpha skad jestes??ja z Grudziadza:]nie wiem czy mam sz\nase na doatanie juz
          niebawem sie okaze...jeszcze czekam na poznan i łódź...sie zobaczy...a w ogole
          jaki poziom ma uczelnia UŚ???
          • Gość: liliaa Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:40
            skad wiecie ile jest osob na jedno miejsce?
            • Gość: Ewelina_sosnowiec Re: UŚ - wyniki IP: *.crowley.pl 27.07.06, 09:42
              sa na tej stronce na ktorej podaja wyniki. niestety teraz nie otwiera sie ale
              zawsze mozesz probowac, moze w koncu sie uda.
            • Gość: jiol Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:45
              a ile na psychologie albo pedagogike 5 l jest?
              • Gość: Ewelina_sosnowiec Re: UŚ - wyniki IP: *.crowley.pl 27.07.06, 09:49
                narazie mi sie ta stronka nie chce otworzyc ale jak tylko mi sie uda na nia
                dostac to Ci sprawdze
    • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:40
      emm.em ile masz punkutow n apolitologie jelsi to nie tajemnica??
      • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 09:40
        201. a ty?
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:45
        ale w ogole zdziwil mnie ten post bo bylam przygotowana na jutro dopiero
    • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:42
      221 o ile dobrze licze podstawa + 2 x rozszerzenie??
      • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:51
        juz widze majeczko a czy u was jest na polit. ze sa 2 przedmioty +3 w
        rozszerzeniu razy 2??
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:43
      ja na prawo- ale bez odwołania pewnie ani rusz. A mnie sie wydaje ze dodaja
      nowe dane :)
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:46
        w ogole zdziwil mnie ten post bo szykowalam sie na porazke dopiero jutro:P
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:48
      majka a noa co skladasz ijakie masz wyniki
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:55
        pol 59
        ang 77
        wos 77 i 72 poltologi kulturoznawstwo i socjologia A TY?
        • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:57
          Z TEGO CO SIE ORIENTUJE TO LICZA TYLKO WOS PODSTAWA + 2 RAZY ROZSZERZENIE
          • Gość: ja Re: UŚ - wyniki IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:39
            2 x liczpa punktow a nie procentow z rozszerzenia. wiec wystarczy dodac
            podstawe w % z rozsz w %
      • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:57
        polski 53
        histra 70 rozsz
        angol 90
        ale ja nie na politologie.A jak u was licza punkty
        bo mi w/g mojego wydziału wychodzi 215 --> słabo
        • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:59
          WIKTOR A NA CO TY SKLADASZ? MNIE LICZA TYLKO WOS PODSTAWA + 2 RAZY ROZSZERZENIE
        • Gość: edi Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:00
          a jak sie liczy punkty na prawo na UŚ?
          • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:04
            edi na prawo us biora tylko jeden wqynik z histori jak masz np pp 50 pr 80 to
            biora lepszy czyli pr:P
            • Gość: edi Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:05
              dzieki, to raczej sie nie dostane bo mam tylko 65 punktów
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:22
          nie oni tam podwojnie liczsa rozszezenie ktore podałem pozostałe normalnie i
          dziela przez cos i wychodzi 215
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:05
      edi biora lepszy wynik matury z histori np pp 50 pr 80 to biora pr
      • Gość: alpha_a Re: UŚ - wyniki IP: *.244.131.192.mielec131.ptc.pl 27.07.06, 10:06
        ja jesem z Mielca
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:07
          nie wiem jak wam mnie sie otworzyła str us i listy przyjetycha ale tam nie ma
          nic nowego <wrrrrrrrrrrrrr>
          • Gość: psycholozka Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:10
            a psychologia i 5l. pedagogika? odp bo zdechne
            • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:14
              psycholozka o co ci biega? To moze odpowiem
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:11
        to jakies psychiczne wyniszczanie ludziów okropienstwo
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:12
          majka zgadzam sie z Tobą :*:*:* otworzyłas sobie?
          Mnie sie otwoptrzyła ale chooj bo nie moge tego otworc bo pewnike tyle osób
          wbiło i przeciazone :P
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:10
      na dole sa listy ale mi sie qrwa nie otwiera wrrrrrrrr
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:14
        mnie sie nawet nie otwiera ale coz poczekam cierpliwie chociaz juz mi sie lapki
        trzesa ale i tak dalej bardziej wierze ze dopiero jutro beda
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:16
          Majka a ja mam dylerke bo wogóle na socjologie sie nie dostałem w innym
          miescie i czekam tu ale pewnie tez kupa bo mam tylko 215 pkt
    • Gość: alpha_a Re: UŚ - wyniki IP: *.244.131.192.mielec131.ptc.pl 27.07.06, 10:16
      otworzylo mi sie... i nic nowego :(:(
      • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:17
        majka to tylko taki nick:P:P:P:P jestem ogier z 87' hehe
      • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:17
        tez na socjologie skalales ja tez:D jestes moim konkurentem wrr:P
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:18
          na socjologie ale nie do katowic wrrrrrrrrr ja skladałem na socjologie gdzie
          indziej i sie nie dostałem .NIE JESTEM TWOIM KONKURENTEM :P:PP:: Na uś na
          histre
        • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:18
          a i nie chce cie dolowac ale jesli dobrze napisales mi swoje wyniki i je sie
          normalnie sumuje to masz 213:(
      • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 10:18
        mnie sie wyświetliła tylko strona główna, a jak chciałam wybrać tą z
        informacjami to jest komunikat-Żądany URL nie może zostać sprowadzony

hmm....a UŚ wysyła też pocztą do domu powiadomienie o wynikach rekrutacji??
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:20
          emm.em tak wysyła poczta i to nawet jak sie niedostaniesz wiec jak powitasz
          listonosza i zobaczysz na kopercie pieczec UŚ to za bardzo sie jeszcze nie
          ciesz bo nie wiadomno co w srodku :P:P:P
        • Gość: indianka Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:20
          alpha z czymci sie otworzylo??nie ma nic nowego??oni sa w trakcie
          zamieszczania!!ja wam mowie!!nie ma co wchodzic jeszcze!!dzis beda na psych??
        • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:21
          hehe to dobrze jeden konkurent mniej:D ponoc wysylaja ale nie wiem czy na
          wszystkich bo nei wszystkie nawet adres braly chociaz moze sobie zalatwia jak
          beda chcieli ale na list nie czekam bo to pewnie za kilka dni od podania
          wynikow na necie
          • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:23
            nio wlansie odbrze ze odczytalam ze jak nie przyjma o tez wysylaja
            powiadomienie bo tez bym sie przedwczesnie ucieszyla a nie chce okazywac
            sympatji tej starej znienawidzonej listonoszce bez okazji
            • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 10:26
              u mnie są skrzynki ;] jak wyślą priorytetem poleconym to ma czas na dojście 48
              godzin, ale zwykle już jest na drugi dzień taki list...
          • Gość: alpha_a Re: UŚ - wyniki IP: *.244.131.192.mielec131.ptc.pl 27.07.06, 10:23
            lista przyjetych mi sie otworzyla i nie bylo nic nowego odswiezam i znowu nic
            • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:27
              hmm hmm moze meliski sie napijemy?:D
              • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:28
                majka dobry pomysł z ta melisa ale ja nie mam jej w mojej spiżarni hihihih
              • Gość: Ewelina_sosnowiec Re: UŚ - wyniki IP: *.crowley.pl 27.07.06, 10:30
                meliska moze byc :-) chcoaiz inne sposoby tez istnieja. mam nadzieje ze chociaz
                na jeden kierunek na jaki skladalam dzis bedzie lista bo na drugi wiem ze
                bedzie jutro popoludniu. ile mozna czekac. niestety na UJ na wydzial na ktory
                skladalam tez jeszcze nie ma list.
          • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:26
            Moja starsza opowiadał mi swoje stresy ale z dawna temu jak była w domku i
            cedziła mleko od krowy i przyszła listonoszka <która oswiadczuyła ze list z
            UMK> ale wtedy przychodzły listy tylko jak sie dostałes bynajmniej tam tak
            było. No i otwiera uradowana a tam UMK wydział..... ma zaszczyt pania...
            poinf o właczeniu w poczet studentów pedagogiki.I tak my mother wybiła sie z
            wioski hihi. Smutne ale prawdziwe
            • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 10:28
              wiktor bezpośredni z ciebie chłopak i bardzo dobrze:) już cię lubię
              mnie się też otwoworzyła ta strona z listami i na razie nie ma żadnych nowych
              informacji.
              • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 10:30
                w wątku obok czytałam, że na UO na prawo 2 punkty to 100 miejsc na liście wyżej
                lub niżej ... m-a-s-a-k-r-a. ciekawe jak to będzie z tymi punktami na innych
                uniwerkach-niekoniecznie chodzi mi o prawo, bo na nie nie składałam (w tym roku-
                może kiedyś - jak to się mówi:)
                • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:34
                  emm.em "bezpośredni chłopak" co to oznacza ??
                  • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 10:47
                    Gość portalu: wiktor89 napisał(a):

> emm.em "bezpośredni chłopak" co to oznacza ??

ni mniej ni więcej, tylko to, że mówisz jak jest szczerze, a nie udziwniasz czy
                    tam koloryzujesz;] chodzi mi o tą historię z listonoszem. to na pewno jest
                    plus;]
              • Gość: majka Re: UŚ - wyniki IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:30
                mnie mowili na usiu ze 28 sa ywniki w godzinach popoudniowych wiec obawaim sie
                ze tylko sie denerwujemy niepotrzebue
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:45
      emm.em "bezposredni chłopak" co to znaczy??
      • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 10:48
        tam wyżej napisałam;]

mam jeszcze pytanie, czy te informacje o wynikach pojawią się na naszych
        kontach IRK????
        • Gość: domkowa Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:50
          nic nie wskazuje ze na kontach irk sie te wyniki pojawia....bo nie ma zadnej
          zakladki typu "wyniki rekrutacji"...chociaz aw takim razie po co te konta??nie
          wiem...ale czuje ze dzis beda te wyniki...i teraz jeszcze czekam na Pana
          listonosza;)
    • Gość: JF Re: UŚ - wyniki-Pedagogika IP: *.promax.media.pl 27.07.06, 10:49
      ja czekam na wyniki na pedagogikę(5 letnią maisterską),macie jakieś informacje
      (progi punktowe,kiedy wyniki i ile mieli chetnie na ten kierunek).Martwi mnie
      to, że nawet jutro moze nie byc wyników,składałam tez na inną uczelnie(wyniki
      jutro)..ale chcę iść do katowic.
      • Gość: mam wyniki Re: UŚ - wyniki-Pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:51
        dostalam sie!!!! na psychologie , prog wynosi 89 pkt a ja ma 92, ale jestem
        szczesliwa!!!!
        • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki-Pedagogika IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:53
          skad juz masz te informacje?
          • Gość: zajdar Re: IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:54
            pewnie znowu jakas sciema.
          • Gość: dostalam sie dostalam sie juz na psychologie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:54
            na moim k0ncie rkk pisze ale jestem szczesliwa
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki-Pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:54
          skad macie te wyniki??? do cholery wrrrrrrr
          • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki-Pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:56
            a gdzie dokladnie na tym koncie irk?/ w którym mjsc?
    • Gość: ludzie dostalam si dostalam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:52
      dostalam sie na psychologiee !!!
      • Gość: pech sa juz wyniki na politologi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:56
        nie przyjeli mnie :(
        • Gość: wiktor89 Re: sa juz wyniki na politologi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:56
          gdzie Wy to widzicie?
          • Gość: pech Re: sa juz wyniki na politologi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:57
            na koncie erk
          • Gość: nie widze!!!!!!!!! gdzie wyniki na psyche??????????????!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:59
            gdziue sa te wyniki psychologii!!!!???jaka sciema!!mam zawal chyba!!!!!gdzie??
            na IRK nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • emm.em Re: dostalam sie 27.07.06, 10:58
        w jakiej to jest zakładce napisane?? he??
        mnie się znow strona nie wyświetla
        • emm.em Re: dostalam sie 27.07.06, 10:59
          pech- na UŚ nie ma konta erk tylko irk. czyzby to była jakaś prowokacja, skoro
          nawet nie wiesz jak się nazywa konto?? ludzie nie róbcie sobie jaj:/
        • Gość: bluuu Re: dostalam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:59
          kurde zabraklo mi 2 pkt na psychologie
          • Gość: jak sprawdzic!??? jak mam sprawdzic czy na psyche sie dostalam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:01
            jak Kochani..nie robcie jaj....takiego mam stresa!!a jakis tam daln puszczajacy
            fame sie z nas nalewA!!!!!!!
          • Gość: wiktor89 Re: dostalam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:01
            emm.em widzisz gdzies wyniki bo u mnie w irk nie ma nic takiego?
            • Gość: wiktor89 Re: dostalam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:03
              jestescie po..i ci co fame puscili dostałem zawału serca i ataku trzesawicy
              od mej nerwicy
            • Gość: zalamana politologia-nie przyjeli mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:04
              nie przyjeli mnie a mialam dobre wyniki, pol 89 i 78, ang 98, 90, wos,88, 66
              hista 88, 68co mam zrobic? zalamka totalna
              • Gość: wiktor89 Re: politologia-nie przyjeli mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:06
                załamana a skad wiesz ze ie nie dostałas gdzie to jest do cholery nie ma na
                listach i nie ma na irk!!
                • Gość: wiktor89 Re: politologia-nie przyjeli mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:08
                  emm.em to jest tylko takie pier******* i ktos ma teraz ucieche miłego orgazmu
                  downie
            • emm.em Re: dostalam sie 27.07.06, 11:05
              wiktor mi cały czas poojawia się; Żądany URL nie może zostać sprowadzony
              nie mogę wejść na konto. używam teraz Internet Explorer, zaraz spróbuje wejść
              przez Firefoxa.
              • emm.em Re: dostalam sie 27.07.06, 11:07
                taż nic przez Firefoxa...;/ chyba zaraz spadam sprzed kompa, takie słońca a ja
                się tu denerwuję zamist korzystać z lata:(

załamana skąd masz wyniki na politologię? MÓWIĘ ZDECYDOWANE NIE
                ŚCIEMNIACZOM!!!!!!!!!
    • Gość: prawnik wyniki na prawo kto ma tak jak ja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:07
      kto sie dostal na prawo? bo u mnie pisze ze wynik pozytywny wpostepowaniu i mam
      dowiezc oryginaly tzn. ze mnei pzryjeli tak?
      • Gość: zajdar Re: wyniki na prawo kto ma tak jak ja? IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:08
        ludzie - wyluzujcie, nie dajcie się podejść prowokatorom ;).
      • Gość: zalamana Re: wyniki na prawo kto ma tak jak ja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:09
        na koncie IRK pisze zalamka
      • Gość: sld Re: wyniki na prawo kto ma tak jak ja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:10
        Pewnemu panu/pani z IP *.internetdsl.tpnet.pl - dziekujemy (wy*******).
        • Gość: wiktor89 Re: wyniki na prawo kto ma tak jak ja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:12
          Własnie zadzwoniłem sobie na uś i pani mi oswiadczyła ze listysa po to by je
          uzupelnic nazwiskami a nie na IRK. Bo to irk to słuzy do rej. WYPIE..*
          SCIEMNIACZE
          • Gość: ann-g Re: wyniki na prawo kto ma tak jak ja? IP: *.242.33.65.cfl.res.rr.com 28.07.06, 15:07
            blagam, jezeli juz bedziecicie wiedziec jaki jest prog na prawo to go tutaj
            wpiszcie. Jestem poza granicami kraju i stad to juz w ogole w zaden saposob nie
            wiem ja dopasc te wyniki ;/
    • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:12
      o, teraz strona ładnie bez problemów mi się załadowała i żadnych nowych list nie ma.
      • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:14
        zajdar napisałem wyzej co babka przez tel. mi powiedziała a ktos moze lubi
        ten rodzaj zabawy -a moze ćwicza gre wstepna. a moze to człek z kompleksami i
        sie masturbuje widzac "nasze podniecenie"
        • Gość: sld Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:16
          Ja na moj gust - jakis kretyn z AM-u. Oni tacy sa :/
          • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:17
            sld zgadzam sie na bank to jakis przyszły niedojeb z SLAM albo jakiegos innego
            AM juz wie ze sie dostał to postrasze innych CW..
            • Gość: Maciek Re: UŚ - wyniki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.06, 11:23
              Dzwoniłem dzisiaj do sekretariatu wydziału Prawa i Administracji i uzyskałem
              informację, że wyniki będą jutro po południu ogłoszone. Też się denerwuję.
              Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
              • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:25
                acha i ta panna z sekr powiedziała tak" jak pojawia sie nowe listy na necie to
                w zakładce listy przyjetych na górze zostnie wytłuszczona data 27.07 i info o
                tym ze sa kolejne listy"
            • Gość: kamilo Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:50
              no zgodze sie :), ja czekam na biolc, ehh..
      • Gość: JF Re: UŚ - wyniki IP: *.promax.media.pl 27.07.06, 11:15
        popieram-żadnyhc nowych list nie ma.Proszę poważnych i kompetentnych ludzi-jak
        bedziecie mieć jhakieś wyniki dajcie znać
        • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:17
          nie ma problemu, ja będę nad tym "wisiał" chyba przez cały dzień ;D.
        • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 11:18
          również sprawdziłam własnie na stronie i nie ma ani nowych list, ani żadnych
          informacji na IRK (już się bałam, że mnie nie wzieli pod uwagę, bo dokumenty
          nie doszły czy coś takiego, bo wysyłałam pocztą, ale widzę że to jakiś
          dowcipniś mówi, że są na IRK... tośmy się pośmiali...żenada)

czy dobrze rozumiem, że informacje dotyczące osób przyjętych jak również
          nieprzyjętych 'pod kreską' będą tylko na tych listach?
        • Gość: ramina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:18
          Wiktor89 pytales sie jej kiedy beda??one maja byc te listy faktycznie
          dzisiaj??????np. na wydzila pedegogiki i psychologii??ja od poczatku wiedzilam
          ze to jakis z Am-u masturbator!!
          • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:20
            ramina :powiedziala mi ze ona wie ze na tych listach beda nazwiska i ze pojawia
            sie dzis i jutro ale nie wiem na jaki wydzial kiedy
            • Gość: ramina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:25
              danke;)ale wiecie co..ja chyba tu dzis przesiedze caly dzien:)sloneczko za
              oknem...ale nie mam sil...by wstac...jest za ciemno...za tloczno!!slucham se
              myslovitz...i daje na necie:)co chwile sprawdzam kazda uczelnie;/
              • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 11:29
                happiness is easy - całkiem dobry materiał chłopaków z myslovitz;] tylko czy to
                jest na prawdę takie łatwe? mam nadzieje, że te wyniki nie będą pod znaku
                piosenki pt. złe mi się sni z tejze płyty:/
              • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:29
                ramina to tak jak ja ale ja odchodze od kompa i ide rozbic watching tv
                buhahah bo sił mi brak i przez masturbatorów z Am-ów dostałem dylerki
                pozdrawiam Was wszyściuchnych ściskam mocniuchno :**:*:*:**:*:*:* "idem stond
                bo siem nabawiem nerwica"
                • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 11:33
                  ja też spadam ;) idę się opalać do ogrodu, bo nie wytrzymiem, tak patrzę i od 9
                  piszemy w tym wątku, czyli z 2 godziny, a w zasadzie nie mamy żadnych
                  informacji... do usłyszenia popołudniu;))
                  • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 11:34
                    acha, moje 'nie wytrzymiem' jest spod znaku 'idem stond
                    bo siem nabawiem nerwica", żeby nie było że jestem analfabetka jakaś, hehehe
                    • Gość: sld Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:36
                      W takim razie "acha" rowniez powinno byc spod tego znaku:)
                      • emm.em Re: UŚ - wyniki 27.07.06, 11:43
                        Gość portalu: sld napisał(a):

> W takim razie "acha" rowniez powinno byc spod tego znaku:)

no proszę:) nawet w sld są puryści językowi-brawo brawo:) nie spodziewałabym
                        się.
                        no dobra miśki ja już tu dłużej nie wytrzyma, do usłyszenia.
    • Gość: sld Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:31
      Gdy skladalem dokumenty to mowili, ze listy powinny byc na wydzialach pod koniec lipca. Jak dzisiaj wyniki nie pojawia sie na necie, to chyba sie tam jutro przejade (mam tylko 8km).
      • Gość: ramina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:51
        ja tez spadam!!przyjde po poludniu!!musze wytrzymac!!nie moge was was zyc:)bez
        postowania;)ROJEK mnie uspakaja:*
        • Gość: fdgdfhf Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:01
          wyniki jutro !! na kazdym kierunku !
          • Gość: joł,lolo Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:26
            joł,lolo
            • Gość: ja Re: UŚ - wyniki IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:35
              zaczynaja sie pojawiac dzisiejsze listy!
              • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:38
                jest socjologia! czekamy na więcej.
              • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:38
                POJAWIAJA SIE DZISIEJSZE LISTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:39
                ej, ale pojawiła się bez listy rezerwowej ;/.
                • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:40
                  zajdar no niestety:( ale 31 osób tylko na socjologie hhmhm?/ to chyba tylko na
                  ta specjalnosc tak malutko?
                  • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:43
                    na prace socjalna mialo byc 30 miejsc.
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:44
      mam nadzieje ze pojawi sie cos wiecej hmmmmmhm jestem przygotowany przyjąć na
      klate porażke ;(:( przy ostrej techniawie <lol> to chyba po tej tatrze mocnej:P
      • Gość: jesteś zerem Re: UŚ - wyniki IP: *.gmk.3s.pl 27.07.06, 13:45
        i czym sie chwalisz?
      • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:45
        o oooo chemia srodowiska
      • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:46
        o, piwo zdecydowanie teraz by się przydało ;D.
        • Gość: ali Re: UŚ - wyniki IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:47
          ja proponuje cos mocniejszego... ;)
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:48
          zazdroszcze tym cieławiekom :P
          • Gość: furteczka Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:51
            kochani faktycznie ma sie cos pojawic,,czy nawet juz sie pojawia??czy macie tak
            po ptatrze mocnej??ja czekam na wyniki wydzialu PiP:Dprzy lekkim Reddsie:)
          • Gość: hmmmm Re: UŚ - wyniki IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:52
            czemu tam nie ma od ilu przyjmowali??? i w ogóle gdzie jest ciąg dalszy listy??
            czyli rezerwa. jak ewentualnie sprawdzić swoje miejsce itd?? ;/// to jakieś
            chore

a jak się zadzwoni do działu nauczania to powiedzą??? skąd wziąć te
            infomracje??
          • Gość: meneva Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:53
            dostałam sie na chemię :) ale niech już dadzą biologię i biotechnologię!
            Dlaczego nie ma rezerwówek? Skąd mamy wiedzieć, czy są jeszcze jakieś szanse,
            czy nie?
        • Gość: Frans banda decydentów IP: *.gmk.3s.pl 27.07.06, 13:51
          płaci się słone pieniądze za rekrutacje a oni każa czekać do 4 sierpnia.
          Policzcie sobie ile oni pieniedzy zarobią na tej rekrutacji , setki tysiecy złotych.
          • Gość: hmmmm Re: banda decydentów IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:53
            a nawet nie raczą podać miejsca na liście wszystkich osób :((
            czy może to będzie na kontach IRK?
            • Gość: wiktor89 Re: banda decydentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:55
              hmmmmmmm z tego co wiem to tylko osobiscie na wydziale mozna sie dowiedziec o
              próg i mjsc na liscie a na necie tylko czy jestes przyjety/a
              • Gość: hmmmmm Re: banda decydentów IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:57
                ale jak ktoś ma daleko to ma jechać specjalnie??? bez sensu, przecież masa osób
                która składała papiery nie pochodzi ze śląska ;/// nie da się inaczej
                dowiedzieć niż osobiście????
              • Gość: wiktor89 Re: banda decydentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:57
                Wqrwiaja mnie ze tak wolno ja tego nie rozumie jutro musza wywiesic kartki z
                przyjetymi-to co za problem wrzucic teraz na skaner i juz.No chyba ze
                przepisuja to recznie:P
                • sztajgger banda 27.07.06, 13:58
                  tyle można powiedzieć
                • Gość: wiktor89 Re: banda decydentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:59
                  hmhmh dla mnie to tez jet co najmniej nie powazne Bardzo fajnie zrobili n
                  Slamie dali pesele a nie naazwiska:P ale nie o to chodzi byli tam na liscie
                  wszyscy co zlozyli papiery nawet nieprzyjeci i czerwona krecha grozy heh
                • Gość: jacka ejj gdzie sa te listy w internecie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:59
                  ja ich nie widze..na listach przyjetych niczego przeciez nowego nie dodali skad
                  wiecie..o swoich wynikach??
                  • Gość: hmmm Re: ejj gdzie sa te listy w internecie?? IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:02
                    a czy wyniki będą na kontach IRK??? albo na stronach wydziałów??? chodzi mi
                    właśnie o wszystkie-nawet te spod kreski. na innych uniwerkach jakoś tak jest i
                    nie ma problemu- wchodzisz widzisz czy jestes przyjety czy nie i działasz
                    dalej. ja chcę wyniki na koncie!!!!!!!
                  • Gość: wiktor89 Re: ejj gdzie sa te listy w internecie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:02
                    Nasunął mi się jeden powazny wniosek "bardzo yntelygentne"panie z sekretariatu
                    wpisuja tu listy odrecznie :P
                    • sztajgger odpie..sie geju 27.07.06, 14:05

co spodobało by Ci sie gdyby tam były sami faceci co nie?
                    • Gość: hmmm Re: ejj gdzie sa te listy w internecie?? IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:05
                      ponawiam pytanie o wyniki na kontach, może ktoś coś wie na ten temat.

jeśli one piszą to ręcznie i nie umieją szybko pisać na klawiaturze, to dziś
                      się nie doczekamy. bo pewnie pracują do 17 i pewnie robią sto tysięcy przerw na
                      kawę, papierosa, podrapanie się po nosie, wiec nie ma na co liczyć..... idiotyzm
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:05
      hmmm nie chce nic mówic ale z moich intymnych źródeł wynika ze sa to jedyne
      listy które pojawia sie w sprawie rekrutacji!!!! Nawet na IRK nic nie podadza
      • Gość: hmmmm Re: UŚ - wyniki IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:07
        ale gdzie jest jawność wyników itd????? przecież skąd możemy wiedzieć czy np.
        połowa tych osób nie jest po znajomości????;////// przecież tam nie jest
        napisane ile one mają punktów itd. po co my płaciliśmy tą kasę??
        • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:08
          hmhmhm widze ze nie jestes ze slaska jak chcesz wiedziec cos na temat przyjec
          to pogadaj z kims ze slaska to Ci powie Tu nigdy nie ma jawnosci bo duzo daje
          w łapsko !! ---> tak jak wszedzie a o jawnosci mozeswz pomazyc --> Chyba ze
          zaprosimy pana Cebule z Uwaga TVN ;)
          • Gość: nie mam telefonu prosba ogromna by zadzownic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:15
            tel. 0 32 258 82 11,
            0 32 359 19 56,
            0 32 359 19 57,
            0 32 359 24 00
            zadzwonice na jedne z tych numerow na UŚ rekrutacyjnych i sie popytajcie!!
            prosze!!ja nie mam telefonu stacjon. na pewno te rozmowy co niektorych beda
            malo wiarygodne,,,,ale zawsze!!jakies bede...spytajcie sie...dla siebie i dla
            mnie..o psychologie i pedagogike!!PROSZE!buuzia:*
    • Gość: wiktor89 DO ADMINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:15
      Ktos sie za mnie podaje na tym smierdzacym sperma watku o gejach!!!!!!!!!!!
    • Gość: meneva Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:24
      przybywa tych list. ja też nie jestem ze śląska i nie bedę jechać 200km żeby
      spr, która jestem na rezerwówce (o ile sie nie dostane od razu ;) to jakieś chore...
      • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:26
        na politologie przyjeli o 11 osob wiecej, niz planowano.
    • Gość: sld Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:25
      Ojj, nie dostalem sie na politologie :))
      Chyba sie zaraz poplacze, coz za tragedia.
      • Gość: niewiadomy podajcie strone!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:31
        nie wiem gdzie to sparwdzacie...tos nic nie ma;/
        • Gość: ali Re: podajcie strone!! IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:31
          rekrutacja.us.edu.pl/?q=node/164
    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:31
      ide stad bo nie bede patrzec jak jakis zakompleksiony grubas robi ze mnie
      geja klonuje mojego nicka ale co tam nie wiem ze ma całkirem inne IP to sie
      nazywa pomysł
      • Gość: hmmmm Re: UŚ - wyniki IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:37
        czy ktoś do nich dzwonił w sprawie tych progów???? dajcie znać, gdzie je
        sprawdzić.
        • Gość: ZDENERWOWANA dzisija maja sie jeszcze jakies wyniki pojawic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:48
          oprocz tych sa juz sa ??czekam tak zestresowana na psyche..ile macie punktow na
          psychologie??na US??
    • Gość: ali Re: UŚ - wyniki IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:59
      i koniec wynikow ;/
      • Gość: meneva Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:57
        ja zaraz zwariuję od tego czekania. jak nie dadzą dzis na biologię i biotech to
        ich ukatrupię :(
        • zajdar Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 13:59
          dzisiaj już te wyniki muszą się pojawić. myślę, że za chwilę się zacznie.
          wczoraj była to podobna pora.
          • hanover Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 14:02
            wynki na Prawie juz sa wywieszone..pozdro
          • Gość: Tom Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:02
            Przed chwilka dzwonilem do dziekanatu i listy na prawo beda dzisaj i nawet mila
            pani sprawdzila czy zostalem przyjety. Przyjeli mnie:)
            • zajdar Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 14:04
              jaki miałeś wynik?
              • Gość: Tom Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:04
                90
                • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:06
                  zajdar próg na prawo wynosi 84% jestem zalamany
                  • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:09
                    pff, pozostaje się modlić, by jak najwięcej osób zabierało papiery i wybrało
                    lepsze uczelnie.
                  • hanover Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 14:09
                    A ile miales ze jestes zalamany ..bo jesli braklo ci 2 3 ptk..to
                    wpsolczuje..jesli wiecej to ise bujaj...
                  • Gość: .. Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:12
                    jestes pewien???? ale to znaczy jak ktosmiał 84 to go przyjmą czy nie??? napisz,
                    to bardzo ważne
                    • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:13
                      jak kilka osób miała 84 to brali polski podstawe i ten lepszy wskoczył
                    • hanover Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 14:13
                      PRZYJMUJA OD 84 PTK!!! Masz 84 to sie zalapujesz.
                      • Gość: ... Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:16
                        pocieszające, ale zobaczymy, mam nadzieję że po 15 będą wyniki w necie
                        • Gość: JF Re: UŚ - wyniki pedagogika IP: *.promax.media.pl 28.07.06, 14:17
                          a jak jest z pedagogiką 5 letnią?nie wiecie czy będą dzis wyniki?
                      • Gość: ika.des Re: UŚ - wyniki IP: *.telpol.net.pl 28.07.06, 14:17
                        niekoniecznie. Ktoś powyżej to wytłumaczył. Jak będzie kilka osób miało 84 to
                        wezmą wynik z polskiego i to przesądzi...
                        • Gość: ~ Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:19
                          teraz tylko nie wiadomo ile % z polskiego jest wystarczające:)
                          • hanover Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 14:21
                            Trzebabyło lepiej napisać mature..a nie teraz dumac czy liczyc na to ze polski
                            przesadzi czy nie. Jezeli na starcie macie problem zeby sie dostac na prawo..to
                            potem juz bedzie tylko gorzej :|
                            • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:23
                              hanover słuchaj nie wqrwiaj tu ludzi tym twoim lamentowaniem. I sie tak nie
                              unos ze sie dostałes ok
                              • Gość: meneva czy ktoś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:26
                                co robić, jak się nie dostanie z pierwszej listy? trzeba pisać to odwołanie, czy
                                nie?
                                • Gość: zajdar Re: czy ktoś wie IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:28
                                  chyba raczej po prostu czekać.
                                • Gość: wiktor89 Re: czy ktoś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:28
                                  meneva na str uś psze ze odwołanie to tylko jak sa naruszone jakies prawa
                                  rekrutacji itd A ile mialas ze cie nie wzieli?
                                  • Gość: meneva Re: czy ktoś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:32
                                    wiem, że tak jest napisane, ale chcę się upewnić, bo w tamtym roku trzeba było
                                    pisać te odwołania. ja jeszcze nie weim, czy mnie wzieli, czy nie. na razie sie
                                    dostałam na chemię, ale to byl mój kierunek rezerwowy. marzy mi sie
                                    biotechnologia, ale z pierwszej listy to sie na 100% nie dostanę, o ile w ogole
                                    :( jeżeli będzie trzeba czekać, to chyba do końca sierpnia, nie? to kupa
                                    czasu...nie weim, jak to wytrzymam.
                              • hanover Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 14:28
                                Haha..LAmentowanie!!! Czlowieku ja mialem 75 ptk i nawet sie nie ludziem ze sie
                                dostane. Nie skladalem tam papierow bo to bylo oczywsite ze 80ptk to minimum
                                Dlatego tez napsialem ze jak braklo wam 2-3 ptk to wspolczuje. Ale wiecej to
                                zenada ze ktos tak ocenial ze sie dostanie...
                                • Gość: k Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:37
                                  e tam żenada, zawsze trzeba próbować i dążyć do celu. na pewno trochę osób
                                  zrezygnuje, jak ogłoszą wreszcie wyniki np. na UJ. życzę wszystkim powodzenia :)
                                  • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:39
                                    o, chyba się zaczyna.
                                    • Gość: k Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:40
                                      oho, pojawiła się data :)
                                      • Gość: JF Re: UŚ - wyniki IP: *.promax.media.pl 28.07.06, 14:41
                                        czyli teraz zaczną wpisywać ręcznie:) bbrrr
                                        • ettelie Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 14:57
                                          Hej!! za dużo was tam wchodzi na tą strone!! mam taki fajny napis: 'Too many
                                          connections', sprawdzajcie szybko i uciekajcie ;)
                                        • Gość: j Re: UŚ - wyniki IP: *.promax.media.pl 28.07.06, 14:58
                                          ilez mozna czekac?!
                                          i do tego wsztstko sie wiesza i juz nic z tego nie wiadomo...
                                          • Gość: meneva Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:08
                                            tam jest napisane, że wyniki będą 27, 28 lipca, potem 3,4 sierpnia, a potem, ze
                                            pod koniec sierpnia... tzn. ze na niektóre kierunki listy podadzą dopiero za
                                            miesiac?
                                            • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:09
                                              meneva podobno niestety tak!!!!!!!!!!!! qrwa jeszcze serwer przeciazony to juz
                                              skandal
                                            • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:09
                                              nie, wszystkie kierunki miały podać listy przyjętych wczoraj, albo dzisiaj, a
                                              później to terminy, gdy pojawić się mają listy już po zabraniu papierów przez
                                              niektórych przyjętych w pierwszym terminie itp.
                                              • Gość: wiktor89 Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:10
                                                zajdar a tobie ile brakło z tego prawa??
                                                • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:12
                                                  kilka pkt, ale ja jestem spokojnieszy, bo już dostałem się do opola.
                                                  • Gość: domina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:16
                                                    na psychologhie tez sa wyniki??boje sie tak strrrasznie....;/;/;/jeszcze wjesc
                                                    nie mozna;/kurcze wchodzcie kochani raz dwa:)
                                                  • Gość: zajdar Re: UŚ - wyniki IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:19
                                                    na razie widziałem jedynie germanistykę.
                                                  • Gość: wyniki-jakie sa?? Re: UŚ - wyniki IP: *.crowley.pl 28.07.06, 15:19
                                                    na jakie kierunki pojawily sie wyniki, bo ja niestety ne moge dostac sie na
                                                    strone a tez czekam
                                                  • Gość: JF Re: UŚ - wyniki IP: *.promax.media.pl 28.07.06, 15:19
                                                    jeśłi ktoś jest na tej stronie to napiszcie czy są już wyniki na pedagogikę
                                                  • Gość: filologia polska Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:58
                                                    Wie ktos jaki byl prog na filologie polska? Jestem ciekaw czy bym sie dostal.
    • Gość: nina a psychologia i pedagogika 5l? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:19
      piszcie bo mi stronka nei wchodzi czy sa juz wyniki prosze1!!!
      • Gość: Gosc Re: a psychologia i pedagogika 5l? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:21
        Niech ten komu sie uda wejsc wkleja tu pojawiajace sie listy zeby inni mogli
        obadac :)
        • Gość: ali Re: a psychologia i pedagogika 5l? IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:22
          super pomysl, jestem za !
    • Gość: sld Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:26
      Lipa z miodem ogolnie. Wie ktos, czy wyniki sa juz na wydzialach?
      • Gość: asdf Re: UŚ - wyniki IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:30
        słuchajcie-a jak ktoś się nie dostanie, to co z jego dokumentami??? odeślą te
        świadectwa czy trzeba samemu jechac?? no i jak im dać do zrozumienia, że wciąż
        się jest zainteresowanym wolnymi miejscami jak się nie pisze odwołań???? proszę
        o info;)
        • Gość: j Re: UŚ - wyniki IP: *.promax.media.pl 28.07.06, 15:34
          czy tam juz wszystko padlo???

o ile wczesniej pojawialo sie jakies tam okienko, o tyle teraz to juz nawet
          otworzyc sie nie da :(

Jesli ktos tam jest, prosze, wklejcie listy z pedagogiki...
          • Gość: domina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:35
            i z psychologii od razu tez!!!!kochani pomagajmy sobie nawzajem;)
      • Gość: sld Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:35
        IRK dziala, pojawila sie mozliwosc wydrukowania podania o przyjecie na studia.
        • Gość: j Re: UŚ - wyniki IP: *.promax.media.pl 28.07.06, 15:36
          masz moze dostep do list?
          • Gość: Gosc Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:37
            Czyli ja masz uzupelnic dane to znaczy ze Cie przyjeli? :)
            • Gość: cuba Re: UŚ - wyniki IP: *.broker.com.pl 28.07.06, 15:39
              czy moze wszyscy maja taka mozliwosc??
            • Gość: domina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:40
              mi sie tez to wyswietlilo w moim sytemie IRK...moze to jakis znak:)
        • Gość: alojzy Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:39
          ja juz nic nie rozumie moja miśka miala tak napisana mature polski pp75 pr 60
          histra pp90 pr 56
          ang 94 pr 80 i sie nie dostala na pedagogike.Byłem z nia pod uczelnia nawet
          nie wiem jak mam ja pocieszyc brak słów :(
          • Gość: domina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:41
            jak wejdziecie dajcie znac...myslisz ze z tym IRK to jakis znak??sprawdzcie
            inni!!!!!jak ja sie stresuje!!!!!!!!!!ajjjjjjjjj
            • Gość: ariel Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:48
              tez to mam.. a jak się okaże że po prostu wszystkim aktywują i to o niczym nie
              świadczy:/ nadal nie da się połączyć ze stronką;(((
              • Gość: Monika Re: UŚ - wyniki IP: 217.153.80.* 28.07.06, 15:52
                Nie panikujcie! Wydaje mi się ze robią listy i dlatego nie ma dostępu do
                stronki. Może za jakiś czas już bedzie ;)
          • Gość: dosc prowokatorom Re: UŚ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:50
            alojzy a znasz kryteria na pedagogike, bo jesli mnei pamiec nie myli to biora
            pol pods i ustny oraz jeden przedmio ze wslazanych na pods :/
            • Gość: domina Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:52
              jak koledze alojzemu sie nudzi...to czemu nie..niech chlopak sie
              dowartosciuje...ze ma dziewczyne;)pewnie taka sytuacje by chcial miec;)a tak se
              tylko moze pomarzyc...a jak bys laske mial...to bys juz wiedzila swintuchu jak
              ja pocieszyc;)kurde nic a nic...u mnie sie nie rusza;/;/;/nie moge
              wejsc!!!!!!;/;/;/jak co to wiecie:)
            • ettelie Re: UŚ - wyniki 28.07.06, 15:54
              ja też mam na IRK 'uzupełnij dane' i 'podanie o przyjecie', ale może to
              wszystkim się pojawiło...
              • Gość: sld Re: UŚ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:56
                Wszystkim sie pojawilo. Ja nie dostalem sie na politologie, a mam mozliwosc wydruku podania rowniez na ten kierunek.
              • Gość: :( Re: UŚ - wyniki IP: *.altec.pl / *.altec.pl 28.07.06, 15:56
                na pewno wszystkim sie pojawiło więc no podniet
                • Gość: liliaaaa jak weszliscie na IRK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:58
                  bo mnie sie nawet strona UŚ nie otwiera... wiecie juz cos
                  • Gość: Gosc Re: jak weszliscie na IRK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:03
                    irk.us.edu.pl/
                    • Gość: liliaaaa Re: jak weszliscie na IRK? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:07
                      dzieki bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka