Dodaj do ulubionych

fil.polska Białystok

28.07.06, 14:32
Czy ktoś, kto się dostał rezygnuje z filologii polskiej na UwB? Ile macie punktów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 14:42
      yy... a byly juz wyniki? :> Ja mam 120 pkt. (100% z rozszerzonego polskiego) i
      raczej na pewno sie dostane. Jesli zalapie sie na UW to na bank zwolnie miejsce
      w Bialym :) Powodzenia! :)
      • Gość: m_aarta Re: fil.polska Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:53
        Wyniki sa nieoficjalnie i mi powiedziała pani z komisji rekrutacyjnej. Powiedziano mi, że przyjmowali od 170pkt. Ja miałam 151;/ Jednak licze, że się dostanę, gdy inni zrezygnują. Pozdr.
        • Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 14:56
          Jak od 170 skoro licza tylko albo podst. polski x 1 albo rozszerzony x 1,2...
          Max jest 100 dla podstawy i 120 dla rozszerzonego. Chyba pani nie o tym
          kierunku mowila ;)
          • Gość: m_aarta Re: fil.polska Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:12
            Tak zostałam poinformowana... Mnie policzyli pisemny rozszerzony x 1,2 i ustny (choć miał nie być brany pod uwagę). Powiedziała mi owa pani, że liczą z korzyścią dla ucznia. To co mu się lepiej liczy jest brane pod uwagę. Także nie wiem, jak tam tak naprawdę jest. Mówię tylko, jakie informacje zostały mi udzielone.
            Pozdr.
            • Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 15:31
              Oki, myslalam, ze moze im sie cos pomylilo :) W takim razie ja bede miala 220
              pktow. 170 to dosc wysoki prog zwazywszy, ze wiekszosc osob z dobrymi wynikami
              raczej wybraloby filologie na UW czy UJ. Ja na UwB skladam awaryjnie i mam
              nadzieje, ze nie bede zmuszona tu zostac ;) Uwazam, ze duza czesc tych, ktorzy
              sie na ten kierunek zalapia takze traktuja go awaryjnie i kiedy dostana sie
              tam, gdzie chca na pewno zwolnia miejsce. Jesli wiec nie zalapiesz sie w I
              turze, to na 100% bedziesz przyjeta w II. Od siebie moge dodac tylko tyle, ze
              jesli okaze sie ze dostalam sie na UW od razu zwolnie miejsce w Bialym.
              Pozdrawiam serdecznie i nie trac nadziei (mysle ze to baardzo zawyzony prog :)
              • Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 15:33
                A wiesz moze kiedy beda oficjalne wyniki? :>
                • Gość: m_aarta Re: fil.polska Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:25
                  Dzieki za dodanie otuchy;) bardzo mi zalezy na tym kierunku:). Prawdopodobnie wyniki będą w poniedziałek około południa.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 04.08.06, 14:06
                    Podnosze temat zeby napisac, ze juz na 100% zwalniam miejsce na UwB. Udalo mi
                    sie zalapac na UW i mam nadzieje, ze uda Ci sie dostac na filologie w
                    Bialymstoku. 3mam kciuki i zycze powodzenia (o ile nie udalo Ci sie w I naborze
                    to jestem pewna, ze w II dostaniesz sie na Twoj wymarzony kierunek :)
                    Pozdrawiam serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka