m_aarta 28.07.06, 14:32 Czy ktoś, kto się dostał rezygnuje z filologii polskiej na UwB? Ile macie punktów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 14:42 yy... a byly juz wyniki? :> Ja mam 120 pkt. (100% z rozszerzonego polskiego) i raczej na pewno sie dostane. Jesli zalapie sie na UW to na bank zwolnie miejsce w Bialym :) Powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_aarta Re: fil.polska Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:53 Wyniki sa nieoficjalnie i mi powiedziała pani z komisji rekrutacyjnej. Powiedziano mi, że przyjmowali od 170pkt. Ja miałam 151;/ Jednak licze, że się dostanę, gdy inni zrezygnują. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 14:56 Jak od 170 skoro licza tylko albo podst. polski x 1 albo rozszerzony x 1,2... Max jest 100 dla podstawy i 120 dla rozszerzonego. Chyba pani nie o tym kierunku mowila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_aarta Re: fil.polska Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:12 Tak zostałam poinformowana... Mnie policzyli pisemny rozszerzony x 1,2 i ustny (choć miał nie być brany pod uwagę). Powiedziała mi owa pani, że liczą z korzyścią dla ucznia. To co mu się lepiej liczy jest brane pod uwagę. Także nie wiem, jak tam tak naprawdę jest. Mówię tylko, jakie informacje zostały mi udzielone. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 15:31 Oki, myslalam, ze moze im sie cos pomylilo :) W takim razie ja bede miala 220 pktow. 170 to dosc wysoki prog zwazywszy, ze wiekszosc osob z dobrymi wynikami raczej wybraloby filologie na UW czy UJ. Ja na UwB skladam awaryjnie i mam nadzieje, ze nie bede zmuszona tu zostac ;) Uwazam, ze duza czesc tych, ktorzy sie na ten kierunek zalapia takze traktuja go awaryjnie i kiedy dostana sie tam, gdzie chca na pewno zwolnia miejsce. Jesli wiec nie zalapiesz sie w I turze, to na 100% bedziesz przyjeta w II. Od siebie moge dodac tylko tyle, ze jesli okaze sie ze dostalam sie na UW od razu zwolnie miejsce w Bialym. Pozdrawiam serdecznie i nie trac nadziei (mysle ze to baardzo zawyzony prog :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 28.07.06, 15:33 A wiesz moze kiedy beda oficjalne wyniki? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_aarta Re: fil.polska Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:25 Dzieki za dodanie otuchy;) bardzo mi zalezy na tym kierunku:). Prawdopodobnie wyniki będą w poniedziałek około południa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: fil.polska Białystok IP: *.elpos.net 04.08.06, 14:06 Podnosze temat zeby napisac, ze juz na 100% zwalniam miejsce na UwB. Udalo mi sie zalapac na UW i mam nadzieje, ze uda Ci sie dostac na filologie w Bialymstoku. 3mam kciuki i zycze powodzenia (o ile nie udalo Ci sie w I naborze to jestem pewna, ze w II dostaniesz sie na Twoj wymarzony kierunek :) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś