Dodaj do ulubionych

Kursy z matematyki na SGGW!!!!

12.09.06, 16:37
Hej! Uczestniczył ktoś na takich kursach? Polecacie?? Jaki jest poziom
wykładów, no i czy uczestniczenie w takich kursach pomaga później przy
dostaniu się na SGGW?? Zastanawiam się czy jest to dobry sposób na powtórkę
przed maturą, ale jak to zwykle bywa, każdy mówi co innego..;) Więc jakie są
wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: moniczka Re: Kursy z matematyki na SGGW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 08:38
      Uczestniczylam w kursach przygotowawczy , ale jak dla mnie to byla zla forma ...
      Na takich kursach jest duzo osob ,nauczyciele owszem podrzucaja materialy i w
      ogóle ale musisz być bardzo ambitny zeby ci cos dalo....Nie odputuja nie
      stawiaja ocen i wiesz ja nie mialam takiej samodyspliny siadam i cos tam robie
      jak i tak tego nie sprawdzal ....I jeszcze kazda sobota byla do kitu calyty
      dzien jakis taki zmarnowany tak sie czulam ....Jakbym miala wybierać korki
      nawet 2x w tyg i jestes sam z nauczycielem lepej dostosuje nauke do twoich
      mozliwosci a na kursach lecimy z materialem jak w szkle wiec jak wolisz decyzja
      nalezy do ciebie

Pozdrawiam
      • Gość: askins Re: Kursy z matematyki na SGGW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:55
        A jesli możesz, to napisz jak Ci poszła matura?;) I czy jesteś studentką SGGW?
        Dzięki za odzew, pozdr.
    • ktosik102 do askins 14.09.06, 22:45
      siemasz ja tez jestem zainteresowana kursami maturalnymi z matmy i myslalam nad
      tym domatury.pl/matura.php?
      wyroznik=5&edycja=tak&PHPSESSID=ae2d5928bb7ad6c94a333ec44e4b1647 , slyszlas
      moze cos na ich temat? na jakim poziomie chcesz zdawac matme bo ja na roz?:P
      • Gość: anka Kursy IP: *.aster.pl 15.09.06, 13:19
        moniczka, zgadzam się z Tobą. Potrzeba naprawdę dużo samodyscypliny, żeby kursy
        coś dały. To nie szkoła, że nauczyciek pilnuje, żeby czegoś się nauczyć.
        Prowadzący mówi na kursie, to co ma do powiedzenia, a to, czy ktoś się czegoś
        nauczył, to już go nie interesuje.
      • askins Re: do askins 15.09.06, 18:44
        Wygląda fajnie, ale znasz kogoś kto uczestniczył w tych kursach? Ja też się
        sporo zastanawiałam nad tym co wybrać, słyszałam że kursy w Zamojskim tez są
        dobre, wiele pozytywnych opinii na ich temat słyszałam. Niestety jestem spoza
        Warszawy i dojazd zajmie mi sporo czasu, więc Zamojski nie bardzo mi pasuje
        (mają zajęcia bodajże w poniedziałki). Kursy na SGGW pociągają mnie z tego
        powodu, że podobno łatwiej jest dostać później na tę uczelnię. Nie wiem czy w
        to wierzyć więc już mam totalny mętlik w głowie na co w końcu powinnam się
        zdecydować;/

Acha, matmę zdaję rozszerzoną no i zależy mi na tym żeby właśnie rozszerzenie
        opanować, bo przyznam że cienko mi ono idzie..
        • Gość: ktosik102 Re: do askins IP: *.chello.pl 15.09.06, 19:24
          ja jestem w tej samej sytuacji co Ty, mam tyle ofert i nie wiem co wybrac. i
          tez mam zamiar rozszerzona wiec trzeba sie troche przylozyc. wlasnie o to
          chodzi ze nikogoi takiego kto by bral udzial w kursach z matmy nie znam... ja
          chyba sie zapisze tam gdzie dalam Ci linka , a Ty jednak na sggw?
          • Gość: askins Re: do askins IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:32
            No kurcze, sama już nie wiem;/ Cena przystępna w tym Twoim kursie, ale boje się
            troche jak to bedzie wygladać. Chyba jednak SGGW... bo na to się jakoś
            najbardziej nastawiłam. Bede się musiała bardzo mobilizować do nauki po prostu
            (mam nadzieje że pieniądze które musze wpłacić za kurs mnie zmobilizują;P). W
            każdym razie nauki mnie czeka sporo niestety! Mam nadzieje że Tobie też się
            uda, trzymam kciuki w każdym razie i powodzonka;)
            • Gość: matt Re: do askins IP: *.aster.pl 15.09.06, 20:36
              A jaki widzisz związek między uczestnictwem w kursach na SGGW, a dostaniem się
              na SGGW?
              • Gość: ktosik102 Re: do askins IP: *.chello.pl 15.09.06, 20:55
                ja sie wybieram na awf wiec sggw mi nie odpowiada ;p wzajemnie powodzenia
                zycze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka