Dodaj do ulubionych

tablice matematyczne

16.11.06, 15:49
jakie karty wzorów będą dostępne na maturze z matematyki? czy chodzi o te
tablice, które mają 19 stron? aż nie chce mi sie wierzyć. przecież tam jest
wszystko! bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości:) na cke chciałem
sprawdzić, ale oczywiście serwer pada
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter Re: tablice matematyczne IP: 83.238.172.* 16.11.06, 16:46
      Wg mnie wlasnie te tablice;) gdzie naprawde jest wszystko!! tylko glupek z tego
      by nie umial korzystac...ale zobaczymy jutro...
    • Gość: Piter Re: tablice matematyczne IP: 83.238.172.* 16.11.06, 16:50
      niech lepiej ktos to potwierdzi:) A w ogole trzeba miec wlasne tablice czy
      szkola dostanie je wraz z arkuszami ?? szkoda, ze piszemy tylko 120minet:(
      • Gość: sun Re: tablice matematyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:53
        poziom rozszerzoy chyba 180 min
        • Gość: Sql Re: tablice matematyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:56
          No zobaczymy :)
          Idę dosłownie z marszu na tą maturke i zobaczymy :D
          • Gość: hehe Re: tablice matematyczne IP: 81.219.179.* 16.11.06, 16:59
            no ja tak samo :D przeciez do "matury" nie zaczalem jeszcze powtarzac calego
            materialu... Zobaczymy po ilu minutach wyjde ;) Pozdrawiam i powodzenia na
            matmie jutro :D Niech logarytm bedzie z Wami ;)
    • Gość: jA Re: tablice matematyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:00
      nie ma wzoru na jednokladnosc w dowolnym punkcie
    • Gość: Aaaa Re: tablice matematyczne IP: 83.238.172.* 16.11.06, 18:10
      niech ktos wreszcie potwierdzi czy naprawde bedzie mozna uzywac tych
      tablic...poczytalem w aneksie jednak strona CKE muuuuuli:( Odpowiedzie please
      • Gość: KATRIK Re: tablice matematyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:33
        hej mozecie podac linka na te tablice bo wrazie co, to sobie je wydrukuje jak by
        oni nie mieli
        • Gość: angelus1988 Re: tablice matematyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:46
          matura.servis.pl/tablice/matematyka.pdf, ale kazda szkola powinna miec i
          rozdac te tablice:) taka niebieska ksiazeczka:)
          • Gość: katrik Re: tablice matematyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:52
            dzieki za link ale on nie dziala ale skoro twierdzisz ze powinni on rozdac
            tablice to mi juz nie potrzebne :*
        • Gość: Iwciasssdbgf Re: tablice matematyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:46
          No wiec oni dają te tablice matematyczne w szkole. To nie jest tak ze sami
          musimy sobie wydrukowac. I niby wydaje sie ze w tych 19 stronach jest wszystko
          a wszystkliego nie ma.

Zycze good luck ;)

Ciao ciao

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka