Dodaj do ulubionych

do zdających chemie i biole

21.11.06, 14:55
ile macie w tyg. chemii i biologii?? bo ja 3 biologie i 2 chemie plus 2
fakultety z chemii..wydaje mi sie że mało dlatego zapisalam sie na kurs
przygotowawczy z chemii i biologii..sama trudno sie mobilizuje:D a jak tam u
was?
Obserwuj wątek
    • Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 15:12
      w szkole 2h bioli + 1h fakultetow.. plus 4 h korkow
      biola w szkole niestety 1 h plus 3 h fakultetow... plus 2 h korkow
    • Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 15:13
      w szkole 2h chemi + 1h fakultetow.. plus 4 h korkow
      biola w szkole niestety 1 h plus 3 h fakultetow... plus 2 h korkow
      • Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 15:14
        w ta pierwsza wiadomosc wdarl mi sie maly blad;P ptrzepraszam:)
        • Gość: ola2209 Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:30
          Ja mam w szkole 3 godziny biologii i 2 godizny fakultetów. Z chemii tak samo
          (3+2) plus ejszcze jedna godzina tygodniowo dodatkowo, na której będziemy robić
          doświadczenia i ćwiczenia. No i korki oczywiście. Ale to tlyko z chemii.
          • Gość: nikt Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:36
            jaki jest sens brania korkow z biologii?
          • Gość: nikt Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:37
            to do beti
            • Gość: Kamil Re: do zdających chemie i biole IP: 82.139.52.* 21.11.06, 18:25
              ja mam 2 h chemii + 2 h dodatkowej i 2 h biologii i tyle w zupełnosci starczy by
              nas b. dobrze do matury pryzgotować. wszystko zalezy od renomy i naucyzciela -
              pryz beznadzijenym naucyzicelu nawet 10 h tygodniowo nie pomoże. a dodam ze
              żadnych korków nie biore po za angeilskim a z próbnej biologii miałęm bez
              problemu 95%.
              • Gość: beti Re: do zdających chemie i biole IP: *.153.164.82.zdnet.com.pl 21.11.06, 18:43
                sens jest taki ze nie zdarze przerobic calej genetyki w szkole...
                • Gość: kasik Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:20
                  ja mam 4godz biologii tygodniowo + 1h dodatkowo i 2h chemi + 1h dodatkowa. Na
                  korki też chodzę.. ale ze narazie obudziło się we mnie zwierzę zwane leniwcem..
                  nic mi to wwszystko nie daje.. ciekawe kiedy zmobilizuje się do naki :| heh...
                  pewnie pod koniec kwietnia..
                • Gość: lolita Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:22
                  ja mam natomiast 3 biolę + 3 fakultety, 3 chemię i 1 fakultet i już mam dość!
                • Gość: nikt Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:41
                  biologii sie nie przerabia tylko sie uczy, a nauczyc sie mozna tylko i
                  wylacznie samemu - w domu
              • szarak23 Re: do zdających chemie i biole 22.11.06, 10:02
                Bzdur nie wypisuj, że wystarczy dobry, z renomą nauczyciel,bo bez ostrej nauki
                w domu to jedynie możesz palcem w bucie ... I to 95% dobre...
                • Gość: ola Re: do zdających chemie i biole IP: *.tktelekom.pl 22.11.06, 11:04
                  ja mam jedna chemie, i dwie biologie, podstawowe wszystko :-/
                  czyli program rozszerzony musze przerabiac zupełnie sama i nadrabiac jeszcze
                  podstawy. ehhh super
                  • Gość: marta_kun Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:38
                    ja mam bioli 4 h + 2 h fakultetów chemii 3 h + 2 fakultetów i juz nie moge
                    wytrzymac. tak mi sie nie chce tego wszytkiego uczyc :(:(:(
                    • Gość: apis Re: do zdających chemie i biole IP: *.betanet.pl 22.11.06, 18:25
                      korki z biologii to nonsens,z chemii ok, pod warunkiem ze sie nie jest w klasie
                      rozszerzonej. Wiem z doswiadczenia, zreszta nie tylko mojego, ze nauka w domu to
                      podstawa. Bedąc w klasie matfiz we trzy osoby dostalismy sie na medycyne chodząc
                      tylko na lekcje dodatkowe z chemii. Program w szkole mielismy i z biol i z
                      chemii podstawowy, powiem nawet ze z biologii był tak podstawowy ze leżał.
                      rozpiszcie sobie plan nauki i do roboty.
    • paulinaa Re: do zdających chemie i biole 22.11.06, 20:30
      2 godz. biologii i 2 chemii, tez mi sie wydaje ze nie za duzo, ale juz po
      probnej maturze widze, ze jestem dobrze przygotowana wiec nie widze powodu zeby
      tracic czasi pieniadze na jakies doatkowe kursy
      • Gość: kamilka Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:42
        tzn ile i gdzie zdajesz??
        • Gość: Ona;) Re: do zdających chemie i biole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:52
          ...ja mam 4 godziny bio + 2 godziny fakultetow (tyle wychodzi, bo wychowawczyni
          zajela sobie godziny wychowawcze i co tylko sie dalo:P)...chemii mam 3 godziny
          + 1 godzina fakultetu;)
          • Gość: ... Re: do zdających chemie i biole IP: *.btk.net.pl 29.11.06, 22:03
            Skad wy macie te fakultety?
            U mnie w szkole ich nie ma.Mam 4 biologie i 2 chemie:)
            Dodam, ze jestem w klasie biologiczno-chemicznej.
    • d.o.l.c.e.v.i.t.a Re: do zdających chemie i biole 30.11.06, 13:01
      tyle godz.????? ja jestem na mat-inf, więc w 3 kl. nie mam już bioli i chemii,
      jade na samych fakach, czyli 2h bioli i 1h chemii. uczyc trzeba się samemu w
      domu, nauczyciel może jedynie zad. z chemii z nami porobić. choć nie ukrywam,
      że przydałaby mi się jeszcze jedna godz. chemii... ale bez paniki ;]
    • mrufka_88 Re: do zdających chemie i biole 02.12.06, 10:24
      ja mam 3 biologie i 2 chemie, nie obraziłabym się jakbym miała więcej
    • jedrej18 Re: do zdających chemie i biole 05.12.06, 19:15
      ja mam 3 biologie w szkole, 2 chemie, 1,5 godziny fakultetów z biologi i 1 h z chemi no i 3 godziny fizyki + chodze na korki 2x na bio-chem i 3x na fizyke.

a umiem narazie b. mało
      • julka_jestem Re: do zdających chemie i biole 05.12.06, 21:47
        a dziwisz się ... kiedy masz czas się tego wszystkiego nauczyć??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka