yourjasme 06.05.07, 16:57 Czy są na tym forum maturzyści zdający egzamin z historii muzyki? Jeżeli tak,zapraszam to rozmowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yourjasme Re: Historia Muzyki - MATURA 06.05.07, 17:01 Egzamin już w czwartek ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
anima-vilis1 Re: Historia Muzyki - MATURA 06.05.07, 20:03 no własnie ja rowniez zdaje egzamin z historii muzyki :)) nie wiem czego moge sie spodziewac na tym egzaminie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arma Re: Historia Muzyki - MATURA IP: 217.96.105.* 06.05.07, 20:09 Bardzo ciekawa sprawa. Na pierwszym roku miałem szansę na zajęcia z historii muzyki, ale niestety - zrezygnowałem, bo nikt znajomy się nie zapisał. Szkoda. Możliwe, że kiedyś zdam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśminka Re: Historia Muzyki - MATURA IP: 83.145.170.* 06.05.07, 23:23 Ja skonczyłam szkołę muzyczną ,wiec zajecia z h.muzyki mialam 2 razy w tygodniu przez ostatnie 6 lat .... a ostatnio musialam sie uczyc tez na dyplom ustny z historii muzyki,wiec troche popracowalam...jutro po angielskim zabieram sie za powtorki ...kompozytorzy,formy,tytuly,cechy epoki...ojj ile tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśminka Re: Historia Muzyki - MATURA IP: 83.145.170.* 08.05.07, 08:22 Widze,ze chyba najmniejszy procent zdaje hist.muzyki... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bindi Re: Historia Muzyki - MATURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:46 Też jestem z muzycznej :] a dyplom ustny to była masakra ;) ale jakoś poszło. ale na maturze zdaje geografię, bo chce też składać papiery na studia niemuzyczne (na muzyczne w zasadzie nie trzeba matury z h.muz) za to prawie wszyscy od nas to piszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
muzyyyk A co ja pisałem wczoraj??? 08.05.07, 08:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=61972463 Poukrywaliście się? Ja też zdaję historię muzyki i jest to dla mnie najprzyjemniejszy egzamin z wszystkich. Pytanie: gdzie wybieracie się na studia, bo ja na muzykologię- urodziłem się by studiować własnie to!:) Odpowiedz Link Zgłoś
yourjasme Re: A co ja pisałem wczoraj??? 08.05.07, 22:40 Ja ide na instrumentalistykę.... dyplom nie byl taki zly... mialam pytania w sumie nie najgorsze.Teraz nie wiadomo ,co bedzie,z kazdej epoki moze byc wlasciwie wszystko. Na bank Szymanowski ,bo rok Szymanowskiego...pozdrawiam zdających historię muzyki :) Trzymajmy się razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diddla88 Re: A co ja pisałem wczoraj??? IP: *.tkdami.net 09.05.07, 10:32 ja chcę wokalno-aktorski do Łodzi. Miałam zdawać do Katowic, stąd wybór historii rozszerzony. Ale do Katowic za daleko ;) A ja myslę, że Szymanowksiego nie będzie, własnie dlatego, ze jest jego rok. To byłoby za proste. Z polskiego też nigdy nie ma autorów, którzy sa ogłoszeni patronami danego roku :) Wyspianskiego pzreciez nie było. Tak samo jak Mozarta w zeszłym roku :) Ja chcę wypracowanie z oper. Módlmy sie o to. Albo XX wiek. Właśnie powtarzam przełom baroku i klasycyzmu. Z jakich książek się uczyliście? Odpowiedz Link Zgłoś
yourjasme Re: A co ja pisałem wczoraj??? 09.05.07, 13:01 Ja z ABC Kowalskiej,Gwizdalanki i własnych notatek.MIjemy nadzieje,ze podstawa nie bedzie trudna.Trzymajcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diddla88 Re: A co ja pisałem wczoraj??? IP: *.tkdami.net 09.05.07, 13:35 no to tak jak ja :) a ja mam nadzieję, ze rozszerzona nie będzie trudna :) Odpowiedz Link Zgłoś
yourjasme Powodzenia! 10.05.07, 08:41 Zeby muzy nad nami czuwały i pomogly napisac dzisiejszą maturę! Trzymajcie się !!!! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś