Dodaj do ulubionych

objawy stresu

08.05.07, 09:41
a tak sobie pomyslalam,ze to w sumie ciekawe co sie komu dzieje(oprocz
zapominania wszystkiego wlacznie ze swoim imieniem)
bo ja np.mam strasznie zimne dlonie,i ogolnie trzese sie czasem wydaje mi sie
ze jest okropnie zimno i mam scisniety maksymalnie zoladek,az czasem do
nudnosci :/
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: objawy stresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:03
      haha ja też się trzese , jakbym jakas trzesawke miala :D:D niech się już
      skonczy to wszystko !!
      • Gość: Gosia Re: objawy stresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:06
        -co chwilę biegam do łazienki
        -pożeram wszystko, co mi wpadnie w ręce
        -kilka razy liczyłam słowa na angielskim bo mi się słowa dwoiły i troiły
        -ogólnie tak bardzo chciałam dobrze, że mi za dobrze nie poszło... :(
        wiem, że nie można wszystkiego zwalić na stres, ale myślę, że miał on swój
        udział i to spory.. :(
        • Gość: lady_camelie Re: objawy stresu IP: *.toya.net.pl 08.05.07, 10:31
          nie wytrzymam chyba wole wszystko o 9 nie mam czasu na taki stres,a nie czekac
          na usny o 13 :/
          • Gość: ... Re: objawy stresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:32
            a masz dzisiaj ustny?? Ja tez mam jedne o 13;30 (angol) , a polski o 15;20 ;(;(
            • Gość: lady_camelie Re: objawy stresu IP: *.toya.net.pl 08.05.07, 10:33
              o jezu jak pozno .. ja mam o 13 angielski dzis,a 29 maja o 13:30 polski
              • Gość: ... Re: objawy stresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:35
                heh no widzisz, ja mam gorzej ;) Nic się nie martw ,będzie dobrze. Powodzenia:)
                Napisz pozniej co miałaś i jak ci poszło:) Na pewno bedzie 100 :)
                • lady_camelie Re: objawy stresu 08.05.07, 10:44
                  hehe,dziekuje :) napisze zestaw(jak nie zapomne ze stresu co mialam ..
                  )pozniej..idem.uch.
                  • Gość: gfd Re: objawy stresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:47
                    -ja mam ściśnięty żołądek i muszę latać do łazieki
                    - jeśli jestem zestresowana, ale wiem że będzie dobrze staram się rozładować
                    napięcie i dużo się śmieje, gadam bez przerwy
                    a jak mam stres i nic nie umiem to skostniała mina i cisza grobowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka