Dodaj do ulubionych

ratujcie!!!!! :(:(

08.05.07, 11:39
ale ustnego :( wzielam trudny temat bo moja korepytotrka taki chciala i w
pazdzierniku musialam zrezygnowacz z lekcji ze wzgledu na $ i zostalam sama z
takim tematem ze ja cie pie.prze :( Niby napisalam i nauczyczylam się juz ale
boje sie :( nawet nie wiem o co moga mnie zapytac, ba, ja nawet nie wiem czy
mam prace na temat!!!!! zdaje w piątek i jeszcze przerazaona szczegolnie ze
jak narazie matury mi dobrze ida... polski pisemny ni e tak jak chcialam
coprawda, ale nie potrzebuje go nawet do rekrutacji :( BOJE SIE
:(((((((((((((( ( a do tego kot mi nasikal pod biurko... )
Obserwuj wątek
    • Gość: goscio453 Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:41
      cyt:
      "wzielam trudny temat bo moja korepytotrka taki chciala "

ona chciala??? a kto zdaje mature??
      • samiris Re: ratujcie!!!!! :(:( 08.05.07, 11:44
        no dobra, powiedziala ze tym sie wykaże, zaciekawie komisje i uda mi się
        nazbierać dużo punktów... a sluchalam no, glupia bylam ale za pozno na ocenienia
        mnie wiec sobie daruj ;(
        Jestem zalamana
        • adek545 Re: ratujcie!!!!! :(:( 08.05.07, 12:09
          hej. Nie martw sie, Będzie oki. Na ustnych przepuszczają każdego. wieć jak nawet
          prace bedziesz miała nie na temat to nic nie powiedza tylko zadzadza Ci pytanie
          do tego co powiedziałaś. jak cos to bedizesz miała tylko 6 ptk tylko aby
          zaliczyć. pozdro. u nas wszystkich przepuszczają:)
          ja polak ustny mam w sobote o 14.30:)
          • Gość: samiris Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:58
            Dziekuje Adek za wsparcie, z tego co wiem to u nas tez przepuszczali rok temu
            wszystkich ( Nawet jak dziewczynie nie poszla prezentacja multimedialna i nawet
            nie wiedziala co mwoic ) mam nadzieje ze jakos zdam, nie potrzebuje z ustnej
            super wyniki, dziwnie ze macie ustną w sobote ja mam w piatek, bede trzymac
            kciuki z ( oby ) zdana juz ustna ;)
    • Gość: kropka Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:03
      a jaki to temat? (bedzie ok;) )
      • Gość: samiris Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:13
        DIalog twórcy literatury z filozofią... ;/
        • Gość: bławatek Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:21
          rzeczywiście trudny
    • Gość: aga Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.etel.pl 08.05.07, 16:19
      w mojej szkole co prawda sporo osób oblało pisemny z polskiego, ale jeżeli sama
      napisalas swoja prace, to na pewno zdasz :)
      • Gość: samiris Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:20
        pisemny czy ustny? :(
        • Gość: aga Re: ratujcie!!!!! :(:( IP: *.etel.pl 09.05.07, 11:00
          mialam na mysli ustny. Ale to ze wzgledu na wyjatkowo ciętą komisję. Ja mialam
          to szczescie, ze trafiłam na inną, która lajcikowo wszytskich przepuszczala :)
          głowa do góry, bedzie ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka