Dodaj do ulubionych

------------------do anakondy :)

08.05.07, 19:46
Jestes moze? Musze bardzo bardzo pilnie sie Ciebie o cos spytac. Odezwij
sie :>

Obserwuj wątek
    • Gość: anakonda Re: ------------------do anakondy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:48
      jestem:)
      • nujska punkty 08.05.07, 20:00
        To tak. Przeczytalam Twoja wypowiedz o pisaniu rozszerzonego poziomu i o tym,
        że jesli przy rekrutacji na kierunek o wymaganym poziomie podstawowym zdajesz z
        ROZSZ to masz specjalne bonusy.

1. to zalezy pewnie od uczelni - nie wiem skad jestes i o jakiej uczelni
        myslalas.
        pomijajac zalezniosci uczelni (ja mysle o UWarszawskim).
        U mnie pula punktow =600

3 przedmioty: poziom podst + rozszerzenie
        (100+100) + (..... = 600

I tak. Niestety nie pamietam wzory przeliczania wynikow dla podstawowcow...

Czy orientujesz sie, moze jest taka ogolna zasada a ja sie nie zorientowalam,
        czy podstawowcy tez moga sobie dodawac x 2 swoj poziom, czy to dotyczy jedynie
        rozszerzencow? Czy raczej tak, że bez wzgledu na poziom przeliczasz sobie wynik
        na podstawe i dodaje podst z rozszerzenia?

Wybacz, czytalam Twojego posta w takim podnieceniu, ze nic z niego nie pamietam
        i dopadla mnie amnezja związana ze sposobem przeliczania punktow przy
        rekrutacji.. a nie moge jej teraz znaleźć na stronach ;)
        • Gość: anakonda Re: punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:10
          :) a więc jest to tak: ja też nie pamiętam dokładnie, ale ta tabelka
          giertychowska jest gdzieś dostępna, pamiętam tylko, że 40 % rozszerzonego to 49%
          podstawowego:P, ale tabelka ta dotyczy jedynie tych, którzy zdają poziom
          rozszerzony, tych, którzy zdają podstawę tabelka nie zaszczyca:) i wygląda to
          przy przeliczaniu punktów następująco: załózmy napiszesz podstawę na 80% --> 80
          + 0 = 80,
          napiszesz rozszerzenie na 40% --> 40 + 49 = 89 :) chyba, ze uczelnia wymaga
          jedynie podstawy, wtedy nie opłaca się zdawać rozszerzenia, bo nie dodadzą Ci
          tak jak wyżej 40 + 49 = 89 a tylko do tego ich wzoru podstawią 49, a oczywiste,
          że pisząc samą podstawę większe prawdopodobienstwo,że lepiej sobie poradzisz,
          aniżeli przwiduje tabelka Giertycha. ;)
    • Gość: evelle Re: ------------------do anakondy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:17
      Anakonda jesteś kochana! ( :
      • Gość: anakonda Re: ------------------do anakondy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:18
        ja?? O.o
        :D
        • nujska Re: ------------------do anakondy :) 08.05.07, 20:39
          aaaaa, no tak. To ok. W porzadku, myslalam, ze stworzylas - nowa genialniejsza
          teorie :> Juz nie pamietam o co mi chodzilo... Taka bylam tym podekscytowana ;]

dziekuje za odpowiedz :*
          • Gość: anakonda Re: ------------------do anakondy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:44
            nową genialniejszą teorię? eee... o co chodzi?:>
            a proszę, nie ma za co:*
            aż miło, że moje posty wywołują taką powszechną ekscytację i podniecenie;)
            a jaka ja byłam zdziwiona, gdy zobaczyłam temat z moim nickiem:P
            heh, pozdrawiam, trzymaj się:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka