ewciapoprostu 13.05.07, 20:51 orientuje się ktos jaki był próg na prawo w Poznaniu w zeszłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greypc Re: prog na UAM - prawo IP: *.n.INTELINK.pl 13.05.07, 20:59 39,5 na 50 pkt (wymagany byl jeszcze polski podstawowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAx Re: prog na UAM - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:00 Polski rozszerzony byl wymagany kolego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciapoprostu Re: prog na UAM - prawo 13.05.07, 21:05 hmm zdawałam polak rozsz. , niemiec rozsz., wos rozsz, i histe ale podstawe mam nadzieje, że procent mi starczy by się dostać, ale wiem jedno napewno... trudno bedzie ehhh... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: prog na UAM - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:51 czemuż nie niemiecki podstawowy zatem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: prog na UAM - prawo IP: *.g.intelink.pl 14.05.07, 16:56 ile przewidujesz procent z poszczególnych przedmiotow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: prog na UAM - prawo IP: *.efekt.net.pl 14.05.07, 17:02 wos 70 angol 90 hista z 65 polak z 60 wszystko rozszerzone!! porzucać nadzieje?? szczerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu ;) Re: prog na UAM - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:17 nie orientuję się w przelicznikach, ale 70+90+65+60 = 285. po przeliczeniu ile możesz mieć więcej z wosu, angielskiego i historii, jakieś 13 pkt? w sumie 297/400, zobaczymy jak będzie :) próg w tym roku jest wielką niewiadomą. greypc -> mylisz się, była MOŻLIWOŚĆ w rekrutacji zeszłorocznej dołączenia polskiego podstawowego. najcześniej brany był pod uwagę zestaw: j.obcy/historia/WOS lub geografia lub drugi język obcy/polski rozszerzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: prog na UAM - prawo IP: *.g.intelink.pl 14.05.07, 17:41 to jakie w konuc byly kryteria w zeszlym roku? mi sie zdawalo, ze: polski podstawowy polski rozsz. historia podst. jezyk podst. wybrany przedmiot podst. nie bylo tak? przeciez bylo 50 pkt do zdobycia mozesz wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: prog na UAM - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:05 zdawało Ci się. polski rozszerzony historia podstawowa obcy podstawowy dwa przedmioty dodatkowe podstawowy ewentualnie, gdy ktoś nie miał drugiego przedmiotu dodatkowego, wtedy liczone były pkt z polskiego podstawowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: prog na UAM - prawo IP: *.g.intelink.pl 14.05.07, 18:09 dziękuje bardzo :) a ty jestes rocznik '87? Jesteś moze na prawie własnie albo sie wybierasz w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: prog na UAM - prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:25 ja jestem 86' i wybieram się w tym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: prog na UAM - prawo IP: *.g.intelink.pl 14.05.07, 16:54 do MAX: tak, polski rozszerzony też był wymagany, ale chodziło mi, ze także był wymagany poziom podstawowy z polskiego, który w tym roku nie jest wymagany. dlatego w zeszłym roku było 39,5 na 50pkt, a w tym roku do zdobycia jest 40pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a gdzie trudniej Re: prog na UAM - prawo IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 17:57 sie dostac-uw czy uam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: prog na UAM - prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:26 kryteria są rózne, więc nigdzie nie jest trudniej (a w związku z tym łatwiej tez nie jest ;)) kocham poznań, ale studiuję w warszawie. polecam uniwersytet, miasto jest kwestią indywidualnych preferencji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał86 Re: prog na UAM - prawo IP: *.centertel.pl 14.05.07, 18:13 Hej, ja mam 35,4 na 40; studiuje juz na UAM i biore prawo jako drugi kierunek. Mysle, ze moj wynik powinien wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: prog na UAM - prawo IP: *.n.intelink.pl 14.05.07, 18:15 ile w ogole jest miejsc na prawie UAM? Odpowiedz Link Zgłoś
ewciapoprostu Re: prog na UAM - prawo 14.05.07, 20:43 Gość portalu: greypc napisał(a): > ile w ogole jest miejsc na prawie UAM? właśnie dobre pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewciapoprostu Re: prog na UAM - prawo 14.05.07, 20:45 co do przewidywanych wynikóć , nie chce zapeszac bo pózniej sie okaże, że mam duuuużo mniej , ale według mnie to polak te 75, niemiec troszkę mniej ale powyżej 70, wos powinien byc na 80 a hista ... się okaże w czwartek (ale skoro to podstawa to te 85-90 bardzoooo chciałabym mieć) ... Odpowiedz Link Zgłoś