Dodaj do ulubionych

AE Kraków

16.05.07, 09:18
Hey, kto studiuje na AE? I jak jest? Wybiera się ktoś na stosunki
międzynarodowe tak jak ja??? Proszę o info o AE... ;***
Obserwuj wątek
    • Gość: kaskakaksa88 Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:51
      ja sie tam wybieram na rachunkowosc i finanse;)ale zaoczne bo matematyka nie
      poszla mi najlepiej;/
      • Gość: smutna Re: AE Kraków IP: *.kolornet.pl 16.05.07, 09:52
        moim marzeniem jest turystyka na AE, ale bedzie za malo % z gegry ;(
        • Gość: nvm Re: AE Kraków IP: *.brzesko.net.pl 16.05.07, 10:00
          Ekonomia :)
          • Gość: tup Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:11
            Ja tam mialem isc, ale w tym roku bedzie tragedia z dostaniem sie, bo AE
            zrobila sie prawie tak popularna jak uniwerek wroclawski...
            w tamtym roku nie bylo tak duzo osob, ale osobiscie znam jakies 20 osob ktore
            tam chca isc, a jestem z malego miasteczzka :/
            • Gość: kokodoko Re: AE Kraków IP: *.system-sat.pl 16.05.07, 10:24
              Nie będzie tak źle z dotaniem się tam. Mówię wam;D. Ja skończę tam na
              esuropeistyce, jeśli nie dostanę się na UJ na historię sztuki. PS. Też jestem z
              małego miasteczka:P w dodatku bardzo daleko od Krakowa.
    • Gość: ana88 Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:28
      ja się wybierałam ale teraz to nie wiem czy nawet tam papiery złoże...najgorsza
      jest ta niepewność co do wyników matury
    • Gość: kaskakaksa88 Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:30
      jak nie dostaniecie sie na dzienne pojdziecie na zaoczne??a co myslicie o WSEI
      w Krakowie??uczelnia prywatna ale ma 4 miejsce w Polsce w rankingu najlepszych
      szkol biznesu!!moze lepiej isc tam na dzienne niz zaoczne na AE.sa te same
      oplaty...
      • Gość: ana88 Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:57
        uważam że zawsze lepsze dzienne...jak ja sie nie dostane to rok przerwy, lepiej
        poczekać i poprawiać w przyszłym roku
        • Gość: masa masa Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:04
          masa ludzi bedzie składać na AE.szykuje się prawdziwy bój.ja mieszkam w Krakowie
          i z tego co wiem duuuzo osób tam chce isć.z mojej byłej klasy ok10 osób zamierza
          składać.moja kumpela chodziła na kursy geograficzne przed maturą i cały kurs tam
          chce isć czyli z 50 osób!!! przez to ze punktują od tego roku geografie masa
          osób tam składa.serio...porażka!!

moje szanse są po tym ang opłakane :(
          • Gość: bubon Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:11
            Szczegolnie AE w krakowie bedzie tak oblegane. JA sie zastanawiam, ale chyba
            zloze na AE POZNAN...
            bo krakow to jednak krakow...male szanse
            • Gość: masa masa Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:14
              to ja rozważałam AE Katowice...najblizej od Krakowa ale kurde skoro tu mieszkam
              to wolałabym na miejscu.
              pozdr!
    • Gość: ankaaaa Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:39
      Hey a jak jest na AE??? Do tych.. którzy tam studiują...
      • Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 12:24
        Mi sie podoba. Nie jest jakos specjalnie ciezko. Egzaminy do zdania, sporo
        czasu dla siebie :) A jesli chodzi o liczbe osob ktore tu skladaja to niestety
        musze Was zmartwic ale sporo moich znajomych z roku zdaje na drugi kierunek na
        AE...
    • werka1300 Re: AE Kraków 16.05.07, 12:36

hej
      ile trzeba mieć mniej więcej procent z rozszerzonej matematyki , żeby myśleć o
      AE na kierunku ekonomii? Moim marzeniem było wyrwać się z domu właśnie tam, za
      bardzo mi zależało i tą maturę najnormalniej sknociłam. Przewaznie bez niczego
      70% a teraz myślę czy zdałam, a jeśli tak to nic to nie zmienia , bo raczej
      żałośnie na jakieś 40 % Dalej myśle o AE , ale boję się że nie mam już szans
      • adziunia Re: AE Kraków 16.05.07, 13:01
        Chociaz maturka poszla mi slabo to tez bede startowac na AE. Mysle o
        zarzadzaniu, turystyce i miedzynarodowych stos. gosp tylko nie wiem czy je
        utworza :/
        • Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 13:22
          Mysle ze na ekonomie 70-75% ;)
          • Gość: bubon Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:25
            no jesli na 40% to nie ludzilbym sie...chyba marne szanse
            ja ze wszystkiego bede mial ok 60-70% i sie martwie czy na AE starczy...
            • Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 13:31
              Na cos powinno wystarczyc ;)
    • Gość: Adam Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:39
      Do studentów AE: jak wam się podoba AE??? odp ;*
      • Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 13:46
        Ja juz pisalam wyzej :)
        • Gość: bubon Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:05
          A Ty Zaneta ile mialas? i kiedy? i na co?
          :)
          • Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 14:17
            Stosunki miedzynarodowe (2005). Wowczas trzeba bylo miec min. 72 pkty na 90
            mozliwych, ale bylo duzo starych maturzystow ktorzy zawyzyli prog i mnostwo
            osob nie dostalo sie na nic...
    • Gość: maxx Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:46
      Na co jeszcze składacie papiery???
      • Gość: yoyoyo Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:20
        jako że matura poszła mi średnio, a stac mnie jest na duuużo więcej to mi sie
        plany zmieniły i musze niepewnie składać te podania ale skłądam tak ( kolejnosc
        od najlepszego dla mnie ;d)

1)Budownictwo -Pol.Krakowska
        2)Ekonomia - AE Krakow
        3) jakiś rezerwowy żeby sie napewno dostac, np Energetyka - AGH

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka