viva88 16.05.07, 09:18 Hey, kto studiuje na AE? I jak jest? Wybiera się ktoś na stosunki międzynarodowe tak jak ja??? Proszę o info o AE... ;*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaskakaksa88 Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:51 ja sie tam wybieram na rachunkowosc i finanse;)ale zaoczne bo matematyka nie poszla mi najlepiej;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: AE Kraków IP: *.kolornet.pl 16.05.07, 09:52 moim marzeniem jest turystyka na AE, ale bedzie za malo % z gegry ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tup Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:11 Ja tam mialem isc, ale w tym roku bedzie tragedia z dostaniem sie, bo AE zrobila sie prawie tak popularna jak uniwerek wroclawski... w tamtym roku nie bylo tak duzo osob, ale osobiscie znam jakies 20 osob ktore tam chca isc, a jestem z malego miasteczzka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokodoko Re: AE Kraków IP: *.system-sat.pl 16.05.07, 10:24 Nie będzie tak źle z dotaniem się tam. Mówię wam;D. Ja skończę tam na esuropeistyce, jeśli nie dostanę się na UJ na historię sztuki. PS. Też jestem z małego miasteczka:P w dodatku bardzo daleko od Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana88 Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:28 ja się wybierałam ale teraz to nie wiem czy nawet tam papiery złoże...najgorsza jest ta niepewność co do wyników matury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskakaksa88 Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:30 jak nie dostaniecie sie na dzienne pojdziecie na zaoczne??a co myslicie o WSEI w Krakowie??uczelnia prywatna ale ma 4 miejsce w Polsce w rankingu najlepszych szkol biznesu!!moze lepiej isc tam na dzienne niz zaoczne na AE.sa te same oplaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana88 Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:57 uważam że zawsze lepsze dzienne...jak ja sie nie dostane to rok przerwy, lepiej poczekać i poprawiać w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa masa Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:04 masa ludzi bedzie składać na AE.szykuje się prawdziwy bój.ja mieszkam w Krakowie i z tego co wiem duuuzo osób tam chce isć.z mojej byłej klasy ok10 osób zamierza składać.moja kumpela chodziła na kursy geograficzne przed maturą i cały kurs tam chce isć czyli z 50 osób!!! przez to ze punktują od tego roku geografie masa osób tam składa.serio...porażka!! moje szanse są po tym ang opłakane :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubon Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:11 Szczegolnie AE w krakowie bedzie tak oblegane. JA sie zastanawiam, ale chyba zloze na AE POZNAN... bo krakow to jednak krakow...male szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa masa Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:14 to ja rozważałam AE Katowice...najblizej od Krakowa ale kurde skoro tu mieszkam to wolałabym na miejscu. pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaaaa Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:39 Hey a jak jest na AE??? Do tych.. którzy tam studiują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 12:24 Mi sie podoba. Nie jest jakos specjalnie ciezko. Egzaminy do zdania, sporo czasu dla siebie :) A jesli chodzi o liczbe osob ktore tu skladaja to niestety musze Was zmartwic ale sporo moich znajomych z roku zdaje na drugi kierunek na AE... Odpowiedz Link Zgłoś
werka1300 Re: AE Kraków 16.05.07, 12:36 hej ile trzeba mieć mniej więcej procent z rozszerzonej matematyki , żeby myśleć o AE na kierunku ekonomii? Moim marzeniem było wyrwać się z domu właśnie tam, za bardzo mi zależało i tą maturę najnormalniej sknociłam. Przewaznie bez niczego 70% a teraz myślę czy zdałam, a jeśli tak to nic to nie zmienia , bo raczej żałośnie na jakieś 40 % Dalej myśle o AE , ale boję się że nie mam już szans Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: AE Kraków 16.05.07, 13:01 Chociaz maturka poszla mi slabo to tez bede startowac na AE. Mysle o zarzadzaniu, turystyce i miedzynarodowych stos. gosp tylko nie wiem czy je utworza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 13:22 Mysle ze na ekonomie 70-75% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubon Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:25 no jesli na 40% to nie ludzilbym sie...chyba marne szanse ja ze wszystkiego bede mial ok 60-70% i sie martwie czy na AE starczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 13:31 Na cos powinno wystarczyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:39 Do studentów AE: jak wam się podoba AE??? odp ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 13:46 Ja juz pisalam wyzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubon Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 14:05 A Ty Zaneta ile mialas? i kiedy? i na co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaneta Re: AE Kraków IP: *.gemini.net.pl 16.05.07, 14:17 Stosunki miedzynarodowe (2005). Wowczas trzeba bylo miec min. 72 pkty na 90 mozliwych, ale bylo duzo starych maturzystow ktorzy zawyzyli prog i mnostwo osob nie dostalo sie na nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: AE Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:46 Na co jeszcze składacie papiery??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyoyo Re: AE Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:20 jako że matura poszła mi średnio, a stac mnie jest na duuużo więcej to mi sie plany zmieniły i musze niepewnie składać te podania ale skłądam tak ( kolejnosc od najlepszego dla mnie ;d) 1)Budownictwo -Pol.Krakowska 2)Ekonomia - AE Krakow 3) jakiś rezerwowy żeby sie napewno dostac, np Energetyka - AGH Odpowiedz Link Zgłoś