nk88 18.05.07, 20:54 Czy ktoś z Was wybiera się na weterynarię? Bo ja zastanawiam się nad tym. Jesli tak, to jakie jakie przewidujecie wyniki z matury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inu Re: weterynaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:53 Ja też zamierzam iść, wyniki przewiduję raczej dobre powyżej 90%, więc mam nadzieję, że na Wawę lub Olsztyn wystarczy:D Ale w zeszłym roku trzeba było mieć około 80% by się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
ach.nie Re: weterynaria 19.05.07, 12:28 mi sie marzy weterynaria we wroclawiu, a wyniki to kolo 80% z rozszerzenia. z tego co wiem to we wro jest przelicznik punktow i trzeba miec minimum 50 z bio i chem zeby w ogole skladac papiery. jesli ktos zna ten przelicznik to bede dzwieczna jesli go poda, bo nie moglam tego nigdzie znalesc w internecie. pozdrawiam i zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nk88 Re: weterynaria 19.05.07, 17:41 ja tez myslalam wlasnie o wroclawiu ale tamrzeczywiscie byl wysoki prog w zeszlym roku bo cos kolo 165 ale o przeliczniku nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda19 Re: weterynaria 19.05.07, 13:10 zwariowaliście? swiniom grzebać w tyłku chcecie? pieski i kotki malutkie bezbronne usypiać? <beczy> to ostatnia rzecz jaką bym mogła robić, wolałabym zęby w ścianę w gryźć niźli się takiej pracy podjąć... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuggler Re: weterynaria IP: *.smgr.pl 19.05.07, 17:49 tak świnie są obleśne i w ogóle fuj! a małe bezbronne pieski i kotki są bezlitośnie usypiane przez lekarzy weterynarii (co za sadyści - zabijają żeby ulżyć w cierpieniu). Paranoja, ten zawód rzeczywiście nie jest najlepszym wyborem dla Ciebie i lepiej pozostań przy wgryzaniu się w ścianę... Studia naprawdę bardzo ciekawe a praca dająca ogromną satysfakcję. Polecam UWM w Olsztynie - świetna atmosfera i ludzie a edukacja na europejskim poziomie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nk88 Re: weterynaria IP: 195.205.191.* 19.05.07, 19:49 a wiesz może coś więcej na temat tegorocznej rekrutacji w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuggler Re: weterynaria IP: *.smgr.pl 19.05.07, 20:15 Z tego co mi wiadomo w tym roku brane są 3 przedmioty pod uwagę na poziomie podstawowym tj. język obcy i do wyboru 2 z (biologia, chemia, matematyka, fizyka). Rok temu trzeba było mieć ok 80% średnią z tych 3 przedmiotów ale brano pod uwagę jeden przedmiot na poziomie rozszerzonym więc teraz progi mogą wyglądać nieco inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:22 Ja też sie wybieram na wet, najbardziej chciałabym do wrocławia, ale nie wiem czy sie dostane, niby z chem powinnam miec kolo 96% a z bioli koło 85% ale wiem jak złudne jest takie liczenie na wysoki wynik, w tym roku poprawiałam mature z zeszlego roku mam po 70% z bioli i z chem, bede też składać do lublina i wawy, jejku mam nadzieje ze sie dostane!!! ps. a zawód weterynarza jest niesamowity, przynosi duzo satysfakcji:) Odpowiedz Link Zgłoś