Dodaj do ulubionych

AE Wrocław

23.06.07, 21:42
kto sklada tam podania..znaczy kto sie tam rejestruje?? a na jakie
kierunki...ja chyba za zarzadzanie przedsiebiorstwem....ale nie zdawalam
matmy i liczy mi sie ocena..to troche malo punktów...nie wiem czy sie dostane
ale sprobuje..a wy co zdawaliscie...i jak poszlo??
Obserwuj wątek
    • korali Re: AE Wrocław 23.06.07, 21:52
      a ocena nie jest tylko w wypadku starej matury? ja składam na stosunki
      międzynarodowe na AE z historią bo też biorą
      • Gość: Ewcia Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:22
        W przypadku, gdy kandydat nie zdawał na maturze przedmiotu wymaganego w
        procesie rekrutacji na dany wydział pod uwagę brana jest ocena ze świadectwa
        ukończenia szkoły średniej ("nowa" matura) lub ze świadectwa dojrzałości
        ("stara" matura). Oceny są przeliczane na punkty rekrutacyjne według tabeli
        dotyczącej "starej" matury i mnożone przez 0,4.
        • Gość: Ewcia Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:24
          a we Wrocku sa stosunki na AE?? bo ja chcialam na stosunki na uniwerek ale tam
          nie mam najmniejszych szans wiec wogole nie skladam...
          • Gość: dunkan Re: AE Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:51
            a idzie ktoś z was na ekonomie --ile % się spodziewacie?
    • Gość: maleńka Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:42
      ja rejestruje się na ae :) chciałabym na finanse i rachunkowosc, obojętnie na
      który wydział, zdawałam i mamte i geografie, więc wydizł w zależności co mi
      lepiej poszło. A tak w ogóle to mozna się już rejestrować :))
      • Gość: Ewcia Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:39
        rejestrowac sie mozna od 25,06 czyli od jutra :)
        • Gość: maleńka Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 19:42
          www.ae.wroc.pl/rekrutacja/
          jest tam napisane na czerwono i podkreślone REJESTRACJA ZGŁOSZEŃ
          KWALIFIKACYJNYCH NA STUDIA NA ROK AKADEMICKI 2007/2008 jak się kliknie to
          rozpoczyna się rejestracja :P
          • Gość: Ewcia Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:21
            o juz uruchomili :) dzieki za info :)
            • Gość: Ewcia Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:03
              chyba zmieniłam zdanie i złoże na stosunki międzynarodowe na AE...wy tez macie
              problem z podjeciem decyzji o studiach....bo ja mam...a co tak mało osob na Ae
              z forumowiczów??
              • Gość: kasia Re: AE Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 27.06.07, 19:10
                ja tez sie wybieram na AE we Wrocławiu:] ale na zarzadzanie i inzynierie
                produkcji. Wiecie moe jak to jest z ta rejestracja?? Czy trzeba tam podac swoj
                procentowy wynik z matury, czy trzeba go samemu sobie na pkty przeliczyć?? Bo
                ja mam male watpliwosci jesli o to chodzi..;/
                • mgielka00 Re: AE Wrocław 28.06.07, 12:22
                  na AE maja wstep osoby tylko z podstawowa??
                  • Gość: Ku6i Re: AE Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:21
                    Żartujesz? W zeszłym roku na Finanse i Rachunkowość na dydziale Zarządzania, Informatyki i Finansów (ZIF) próg był bodajże 140-150 pkt/200, więc z podstawową maturą nawet jak masz 100% możesz sobie odpuścić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka