duska882 29.06.07, 12:19 na co sie wybieracie z sama roz biologia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anja Re: na co z sama biol?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:32 ja na położnictwo bądź pielęgniarstwo na AM Wawa - podobno przyjmują wszystkich - w sumie tak jak na innych AM na te kierunki bo są bardzo mało oblegane... ja z rosrz. biologii mam 66 pkt, ale podobnoż trzeba było mieć w zeszłym roku coś koło 50 pkt (czasem tylko z podstawy), aby się tam dostać, więc myślę, że źle nie będzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: na co z sama biol?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:33 66 pkt procentowych czyli 66% żeby nie było ;) bo ja już wszystko przeliczam na przeliczniki AM :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: na co z sama biol?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:34 66 pkt procentowych czyli 66% żeby nie było ;) bo ja już wszystko przeliczam na przeliczniki AM :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: na co z sama biol?? IP: *.chello.pl 29.06.07, 16:48 Z SAMA BIOLOGIA TO POLECAM PRACY SZUKAC :D JOKE :> NIE WIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: na co z sama biol?? IP: *.bumc.bu.edu 29.06.07, 17:02 popatrz na SGGW. Na wiele kierunkow sama biologia wystarczy. Na AGH tez co sie dla ciebie znajdzie (jezyk obcy przeciez tez zdawalas/les) Oczywiscie kiewrunki takie jak pielegniarstwo/poloznictwo to tez dobry pomysl. Masz zatem spory wybor:) Odpowiedz Link Zgłoś
ju-ka1 Re: na co z sama biol?? 29.06.07, 18:11 zdając biologię masz sporo kierunkow do wyboru począwszy od akademi medycznych tj: dietetyka, pielegniarstwo, położnictwo, elktrokardiologia, audiofonologia, kosmetologia, czasami fizjoterapia, zdrowie publiczne, techniki dentystyczne, higiena dentystyczna, ratownictwo medyczne. Biologia potzebna jest także na psyhologie , biologię,leśnictwo, ochrona środowiska, ogrodnictwo, rolnictwo, technologia żywności i żywienia, zootechnika, pedagogika, pedagogika specjalna.... trzeba dobrze poszukać a naprawde wiele kierunków jest w Twoim zasięgu /sory za literówki/ Odpowiedz Link Zgłoś