Dodaj do ulubionych

problem z opłatą rekrutacyjną

02.07.07, 23:21
Wysłałam opłatę przelewem z konta internetowego w piatek na UWr UO UAM. Do
Poznania doszło i jest to odnotowane na mojej stronie rekrutacyjnej, a
pozostałe dwa mają jakies opory :P sprawdziałam nr kont i na 100000% jest
dobrze nic też nie pomyliłam w kwocie. Zastanawiam się już paradoksalnie czy
to nie musi być moje konto, ale to by była jaką paranoja /wysyłałam z
maminego/ Mam potwierdzenie przelewu. Ma ktoś podobny problem???
Obserwuj wątek
    • ziembool Re: problem z opłatą rekrutacyjną 02.07.07, 23:34
      mam identycznie to samo, tyle że wyslalem w piatek kase na AE Wroclaw i UWr. Do
      teraz nie doszła ;/
      • Gość: adam Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 23:39
        mam to samo wysalem na uw i sggw w piatek i jeszcze nie doszlo
        • summerlove Re: problem z opłatą rekrutacyjną 02.07.07, 23:58
          Mam to samo na UW. Też w piątek wysłałam.
          • Gość: . Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:09
            mam to samo przelałem w piątek na PO i dalej nic, tylko stresują ludzi normalnie
    • Gość: marko666 Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:14
      Trzeba było wczesniej o tym pomyslec:P ja stwierdzilem ze nie chce płacic na
      ostatnia chwile i w srode dokonalem zapłaty...
      • Gość: magda Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:49
        Ja też w piatek przelew zrobiłam. Najgorsze jest to że głupi umcs wymyślił
        sobie że kasa ma dojśc do dzisiaj (o dziwo nieliczy się data kiedy się wysłało
        tylko kiedy dojdą)..paranoja!!!!
        • Gość: warjatka06 Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: 213.76.172.* 03.07.07, 07:56
          na UMCS powiedzieli mi, ze jesli do dzisiaj kasa nie dojdzie to nie robia
          problemu, bo wyslalam wczesniej (w piatek). za to na AM w Lublinie juz liczy sie
          kiedy kasa dojdzie, a jak do czwartku nie zarejestruja wpłaty to troszke bedzie
          lipnie. chyba dzisiaj sie przejde na ta poczte i kogos lekko zjade hehe
          • Gość: magda Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:09
            To też muszę się przejść na umcs:) Ja robiłam przelew w banku bo jak się wpłaca
            na poczcie to około tydzień pieniądze idą. Nie martw sie jakoś dojdzie:)
          • Gość: kaaa1234 Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 08:51
            kurcze, z reguly te przelewy dochodza po 2dniach (nawet te wysylane przez
            poczte,wiec nie rozumiem... :( chyba moge sie pozegnac ze studiami w tym roku,
            bo wlasnie sie dowiezialalm ze poczta w lodzkiem oglasza strajk :/
            • Gość: magda Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:17
              ufff właśnie sprawdziłam i doszły pieniądze-przynajmniej tyle dobrego:)
              • Gość: kaaa1234 Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 09:23
                a kiedy dokonalas wplaty?
                • Gość: ja Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: 83.2.141.* 03.07.07, 09:29
                  ludzie jesli dokonujecie wlaty obojetnie czy przez poczte czy w banku pieniadze
                  nie bede szly w wekend nie martwcie sie dojda dzis ewentualnie jutro przelewy w
                  banku ida 3 dni a z poczty tez chyba 3 dni chyba ze wysylasz z tego samego
                  banku co jest w nim konto szkoly to dojdzie szybciej :)

nie panikujcie tak !!!
    • Gość: rubia88@gazeta.pl Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:53
      ja też w piątek wysłałam kasę na UWr i UW, dziś doszło na UWr a na UW nadal
      pustka;/
      • Gość: magda Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:54
        Ja wysłałam w piątek na uw umcs i kul. Na umcs i kul doszły a na uw nadal
        pustka;/
        • Gość: frezyjka Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 12:04
          poczta ma 2dni na dokonanie przelewu
          www.poczta-polska.pl/Uslugi/?U=DlaCiebie&DC=Finanse&F=Wplaty
          moze o uniwerki sa winne, ze nie ksieguja tego tak szybko jak powinny (?) a
          sadzicie, ze jakiekolwiek odwolania beda rozpatrywane?
          • Gość: magda Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:07
            Dwa dni mają na wysłanie przelewu co nie jest równoznacznie z tym że dojdzie.
            Trzeba sie liczyć z tym że jak się wpłaci na poczcie to kasa idzie ok 5 nid;/
            niestety
            • Gość: adam Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:14
              Juz mnie to denerwuje dzisiaj konczy sie rekrutacja na UW a na koncie nadal
              nic i na SGGW tez nie doszlo

jak mnie skresla z listy to zrobie taka awanture ze mnie popamietaja i w banku
              i w rektoracie
              • Gość: kaaa1234 Re: problem z opłatą rekrutacyjną IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 16:58
                kurcze, nooo przez takie nic miec rok w plecy:/ ja mam jeszcze 2dni i zle
                przeczucia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka