Dodaj do ulubionych

Słabo mi...

16.07.07, 20:20
Jezu, ale ze mnie głupol! Dziś po południu byłam z przyjaciółką na Rynku w
Krakowie, ale nie poszłam sprawdzić czy wywiesili już listy na dziennikarstwo
i amerykanistykę. Kumpela do mnie: "ej no chodź, sprawdź, przecież i jedno i
drugie masz tutaj", a ja nie, bo stwierdziłam, że po co się stresować, jak i
tak pewnie tych list nie będzie.
A teraz się stresuję przed wejściem na konto ERK. Poza tym na koncie są
podobno jakieś błedy.
Mogłam sprawdzić listę. Bożeee!!!
Zwariuję.
Obserwuj wątek
    • emememsss Re: Słabo mi... 16.07.07, 20:28
      Ja jestem na razie na rezerwie na woku i komparatystyce. List na ch.ujocie nie
      ma. Nie wiem tez jakie sa progi:/ Po prostu cudownie.
      • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 20:30
        Zastanawiałam się czy nie składać na WOK. W końcu nie złożyłam.
        Czyli jeszcze nic nie ma? No oprócz czegoś dziwnego na ERK. A ja nawet na ERK
        nie wchodzę, bo się boję.
        • Gość: proszę o info Re: Słabo mi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:33
          a czy są już jakieś wyniki na polonistyce nauczycielskiej, ja wciąż nie mam nic
          na koncie, a wy?? jaki był próg??
          nie martwcie się, bo 24 lipca zrobi się wolniej. ciekawe jak tam statystyki z
          tego roku. pozdrawiam!!! :)))
          • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 20:34
            Nie wiem nic ani o polonistyce, ani o niczym innym. Nadal nie weszłam na ERK :/
            • emememsss Re: Słabo mi... 16.07.07, 20:36
              ja nie chce widziec tych statystyk i mam nadzieje, ze duzo osob zlozylo awarynie
              i ze nie jestem 80ta pod kreska:/
              • Gość: agaaaaaaaaa;P Re: Słabo mi... IP: 83.2.76.* 16.07.07, 20:41
                a dawno macie juz na koncie ERK ogloszenie waszego przyjecia czy nie przyjecia?
                chodzi mi o to czy mozliwoscia jest to by takową informację przekazali mi godz.
                o 21 .. bo to tez sa ludzie i z pewnoscia beda spac a nie siedziec do nocy na
                komputerze by mi napsiac czy sie dostalam czy nie:)
                • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 20:45
                  agaaaaa: ja nic nie wiem, bo w ogóle nie mam zamiaru wejść na ERK ze strachu.
                  Sprawdzę za jakiś tydzień, jak trochę ochłonę :P
                  :D
                  • Gość: agaaaaaaaaa:P Re: Słabo mi... IP: 83.2.76.* 16.07.07, 20:47
                    kurcże leku TY???:P
                    daj to ja Ci sprawdze;p
                    sprawdzaj zesz;D
                    pokaz zes silna kobieta;D
                  • Gość: eeewe Re: Słabo mi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:48
                    lek wlaz w tej chwili!!!! nie wariuj;p
                    • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 20:51
                      Dostałam gociowstrząsów! Nie dam rady! Łeeeee! Na pewno mnie nie przyjęli! :(((
                      Ale tam na ERK są jakieś błędy. Najpierw ludziom pisało, że przyjęty albo
                      nieprzyjęty, a za godzinę na odwrót. Ja wolę już nic nie wiedzieć.
    • Gość: ssak Re: Słabo mi... IP: *.tktelekom.pl 16.07.07, 21:12
      Boze, ludzie co to zazbiorowa panika! jak nie w I naborze to w II sie gdzies
      dostaniecie! po co tak panikowac jak juz teraz nic nie zmienicie! powodzenia!
      • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 21:14
        Zawsze dobra pora na małą panikę ;))
        • Gość: eeewe Re: Słabo mi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:16
          weszlam w koncu:> no prosze Cie wejdzzzzz nawet jak Cie nie przyejli to nie
          koniec swiata!
        • poliip Re: Słabo mi... 16.07.07, 21:21
          daliiii, właź! ja już bardziej jestem zainteresowana niż Ty tym Twoim
          przyjęciem :D a na co Ty pragniesz sie dostać? :D
          • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 21:22
            Dziennikarstwo, ale oni nic nie napisali. Bleeee :/
            • Gość: mara Re: Słabo mi... IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 16.07.07, 21:25
              hej ludzie:),nie stresujcie się, ja jestem na rezerwowej na
              komparatystyce.szkoda tylko, że łaskawie mi nie napisali, czy jestem setna na
              rezerwowej, a może tysięczna;) emmemess ( wybacz, jesli przekrecilam nick), ile
              mialas pkt, bo chce sie mniej wiecej zorientowac, na ktorym miejscu moge byc.z
              gory dzieki:) kurczęę, moglam skladac na nauczycielska:/
              • emememsss Re: Słabo mi... 16.07.07, 21:32
                465:/
                • Gość: mara Re: Słabo mi... IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 16.07.07, 21:33
                  kobiito, :) to jestem z tyłu jakieś 100 miejsc:), ale cóż, należy się pocieszyc
                  tym, że nie utonę na 5 lat w książkach. :)
              • poliip Re: Słabo mi... 16.07.07, 21:51
                ja też załuję, że nie pomyślałam o nauczycielskiej. mam 482 punkty. kurde :/ a
                składaliście na inne uczelnie? ja tylko na uam, ale czy mnie tam wezmą? eee..
                ale ja i tak chce do krakowa! :D
    • chanson_de_geste Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:07
      Patrzyłam koło 18:30 na Wydział Filozoficzny i Instytut Kultur. = nie ma list.
      Na ERK zresztą też nie ma nic (prawie).

Em, jeśli TY jesteś na rezerwie na WOK i komparatystykę, to wolę nie wiedzieć,
      jaki jest próg w tym roku O_0
      • emememsss Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:14
        na pewno za wysoki. oni mnie chyba nie lubia za te historyjki o babach w
        sekretariacie;)
        • chanson_de_geste Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:17
          To ja w takim razie mam nadzieję, że Ktoś Odpowiedni przeczytał
          historyjki o moim uwielbieniu odnośnie Filozofii i ludzi z nią zwązanymi ;))

Na Komparatystykę już nie liczę - - Em, miałaś dobre 40 punktów więcej, niż ja.
          • Gość: mara Re: Słabo mi... IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 16.07.07, 22:25
            powiem Wam tak, najlepsze są przekręty z tym, że nawet łaskawie nie napiszą, na
            którym miejscu listy rezerwowej. UJ jest przereklamowany, ot co:) nie chcieli
            mnie, niech tracą:P, a ja im jeszcze pokażę;P;) no i nie martwcie się, bo nie
            warto, jest masa fajnych uczelni:)
            • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:27
              A co jeśli ktoś na tą masę fajnych uczelni nie złożył? Teraz już za późno!
              • Gość: mara Re: Słabo mi... IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 16.07.07, 22:31
                ja pitole, ludzie...studia to nie koniec swiata przynajmniej dla mnie. mozna
                studiowac 100 kierunkow na uj, a byc malo przebojowym, szara myszka i nic z
                tego. w pracy niestety nikt nie patrzy, skad jest mgr tylko czy w ogole jest.
                znam wielu ludzi po uj, ktorzy zasilaja szeregi przy zmywakach za granica albo
                sa bezrobotni. sa doskonalymi nieudacznikami zyciowymi po uj;) pzdr.
                • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:33
                  No może i tak... Bądźmy dobrej myśli, choć sama nie wierzę w to, co mówię :D
                  • Gość: mara Re: Słabo mi... IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 16.07.07, 22:34
                    na pewno tak:) lek_na_sraczke...jeszcze ich zagonimy w kozi róg, stoi?:)
                    • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:38
                      Stoi. Jeszcze im pokażemy :D

• Gość: Dv. Re: Słabo mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:36
                  Miałem 504 punkty i też mnie na komparatystykę nie przyjęli. Pisała tutaj osoba
                  która się dostała, z jej wyników maturalnych obliczyłem, że miała 518 punktów.
                  Czyli próg to w najlepszym przypadku 505 punktów, a w najgorszym 518;)

Będę im się tam drzwiami i oknami dobijał;]
    • Gość: lila.q Re: Słabo mi... IP: 80.48.49.* 16.07.07, 22:43
      ja to jestem cholernie zła na siebie :D bo policzyłam sobie i na filologię
      polską UJ dostałabym się bez żadnego problemu na to wychodzi... np. na
      komparatystykę mam 530 pkt...ale mnie oczywiście zachciało się bardziej ścisłych
      kierunków, a z biologii mam gorszy wynik, i teraz się będę martwić :/ kurczę,
      skończyłam profil polski - historia i uznałam, że biologia ciekawsza :D no, cóż.
      gratuluję tym, którzy się dostali, a reszta - bądźcie dobrej myśli :)
      • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:47
        No właśnie. Ja też mogłam złożyć na coś, na co jest mniej chętnych, albo na coś
        na co liczą przedmioty, które poszły mi najlepiej, a nie na najbardziej
        oblegane kierunki świata.
        Aaa, trudno. Przynajmniej będzie co wspominać :D

P.S. Pamiętajcie, że wielu aktorów, obecnie znanych i cenionych, dostało się do
        szkoły aktorskiej dopiero za którymś podejściem, albo wcale. :D
        • chanson_de_geste Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:48
          A niektórzy ludzie telewizji i sceny politycznej dopiero co maturę zdawali ;))
          • emememsss Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:50
            problem w tym, ze "do trzech razy sztuka" to troche za duzo jak dla mnie.
            • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:52
              Pewnie trochę wkurzające, ale zawsze coś. Ja próbuję na następny rok. A w tym
              uczepię się byle czego. Nawet jakiegoś kierunku ścisłego :P
              • chanson_de_geste Re: Słabo mi... 16.07.07, 22:54
                ...całe życie przelatuje mi przed oczyma xD

Do końca myśleć pozytywnie! :))
    • emememsss Re: Słabo mi... 16.07.07, 23:03
      niech no tylko dorwe ta liste jutro.....zaraz tam zrobie porzadek
      • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 23:09
        Jakiś chłop pisał tu, że miał ponad 500 i rezerwowy. Mało miejsc tam musi być,
        że biorą tylko takich olimpijczyków [olimpijczyków w sensie dobrych wyników,
        nie wygranej olimpiady] :/
        • emememsss Re: Słabo mi... 16.07.07, 23:15
          Olimpijczycy sie przeniosa na "kierunki z przyszloscia". I winszuje im
          doskonalego wyboru:D
          • lek_na_sraczke Re: Słabo mi... 16.07.07, 23:20
            Jakaś babka dostała się na amerykanistykę, a miała wyniki lepsze o jakieś 6% od
            moich. Kurczę, no to ja będę na początku rezerwy. Ja to zawsze mam "szczęście".
            A jak nikt nie zrezygnuje? :/
            Olimpijczycy powinni iść na ścisłe i bardziej "życiowe" kierunki :/
        • Gość: lila.q Re: Słabo mi... IP: 80.48.49.* 16.07.07, 23:47
          Mnie się jakoś udało zrobić dobre wyniki z polskiego i angielskiego - i na
          edytorstwo bym się dostała z moimi 530 pktami chyba, z tego co czytałam...a tam
          przyjmują 20 osób. więc jestem w szoku :D więc nawet nie trzeba było mieć tych
          90%, wystarczyło mieć dwa w miarę równe wyniki z rozszerzenia.

ale wiecie co Wam powiem? będę jedyną osobą w tym kraju, która jeśli się
          dostanie jeszcze na UJ to sobie strzeli w łeb :D bo skoro ja już teraz nie umiem
          wybrać pomiędzy Katowicami a Wrocławiem, to jak mi dojdzie jeszcze Kraków no to
          koniec :D bo każdy wybór ma różne plusy i minusy, i one wszystkie się
          równoważą... chyba będę rzucać monetą ^^
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka