Dodaj do ulubionych

UJ filologia hiszpanska - wyniki

17.07.07, 12:07
u mnie wciaz jest informacja OCZEKUJ WYNIKOW....ktore juz powinny byc buuuu
Obserwuj wątek
    • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 12:09
      U mnie to samo... Myślałam że jak wejdę koło południa na ERK to już te wyniki będą spokojnie, a tu dalej kurna nic.
      • a-gritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 12:15
        to czekamy...... zycze powodzenia!!!!!!!
        • Gość: alice Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:22
          Jakie macie wyniki?
          Bo ja już zwątpiłam, jak poczytałam trochę na forum...
          Myślałam, że próg się obniży, ale jak czytam wyniki kandydatek w stylu 98+92,
          to bardzo czarno to widzę...
          A startowilaiście na filologię w innych miastach? UW, UWr itp. - jak tam poszło?
          • Gość: d0minika Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.54.jawnet.pl 17.07.07, 12:26
            Ja mam 100 + 94, ale jak tylko dostanę się na MISH to zwalniam miejsce na
            iberystyce i będę robiła filologię hiszpańską w ramach MISHU :) pzdr:)
            • Gość: alice Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:30
              100+94... Wow.
              Idę się schować :P Głęboko i daleko :P
            • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 12:32
              Ja mam 184 (94+90) i jakoś do tej pory byłam dobrej mysli, ale z tego co widzę to faktycznie może być bardzo krucho. I składalam tylko na UJ.
              A co do MISHu to życzę powodzenia i zazdroszczę ;) Koleżanki siostra tam studiuje, chyba 3 rok. Cudne studia :)
              • Gość: d0minika Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.54.jawnet.pl 17.07.07, 12:37
                Dziękuję bardzo :)
                A tym oblężeniem na iberystykę się nie przejmujcie - to jest naprawdę sztuczny
                tłok. Poza tym myślę, że będzie więcej takich osób jak ja, które składały na
                iberystykę asekuracyjnie - więc mam nadzieję, że zobaczymy się na wykładach i
                ćwiczeniach, które mam zamiar czętso odwiedzać w ramach MISHu :) (o ile się
                dostanę). A z punktacją 184 powinnaś, wg mnie, dostać się z pierwszej listy
                (siostra koleżanki dostała sie rok temu z podobnymi wynikami).
                Powodzenia :)
                • Gość: alice Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 12:50
                  W zeszłym roku próg był 177.
                  Potem się obniżył do jakichś 172 chyba.
                  Szkoda, że nie zdawałam matury w tym roku,
                  bo z Waszym rocznikiem nie mam cienia szans.
                  Mieliście dużo zawirowań z ministerm G. i tego nie zazdroszczę,
                  ale koniec końców dużo lepsze wyniki matur i o wiele szybciej wyniki rekrutacji.
                  • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 12:55
                    No właśnie, w tym roku wyniki zwłaszcza z polskiego są bardzo wysokie, ja moim przynajmniej byłam zszokowana ;D I pewnie próg się trochę podniesie w związku z tym. D0minika, dzięki za słowa otuchy :)
                    • badly.w Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 13:01
                      a co z portugalskim, jest tu ktos kto tam składał? bo wyników tez nie ma...:/
                      • Gość: t Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:03
                        ja skladalam na portugalski i hiszpanski, tez nic nie mam jeszcze.
                        • Gość: d0minika Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.54.jawnet.pl 17.07.07, 13:05
                          To jest jedno biuro rekrutacji, więc wyniki na wszystkie romańskie powinny być
                          raczej w tym samym czasie.
    • Gość: oooj Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: 195.150.224.* 17.07.07, 14:31
      No i gdzie te wyniki?
      • Gość: agritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 14:52
        nie ma. moze pod wieczor beda hehehe
    • ellyzka Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 15:48
      Ku..aaa przecież ja ich wszystkich zabiję na ty uj'ocie! Co oni sobie wszyscy
      myślą, że nam dadzą te wyniki o 24???? Mogli sobie wcześniej to wszystko
      zaplanować żeby zdążyć do południa jak na prawie wszystkich kierunkach!!!
      • Gość: *** Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.debica231.tnp.pl 17.07.07, 17:30
        z tą 24 to nie przesada, miły Pan w rekrutacji powiedział, że muszą zdążyc
        przed północą, bo taki jest wymóg , ale jeszcze nie ma żadnych list, a tak przy
        okazji - ile macie punktów i czy ktoś składał na f. portugalską?
        • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 18:18
          No zaraz mnie pojebie chyba, ja chcę listę już!!!
          Ja wpisałam portugalską jako drugą, ale składałam na hiszpańską w pierwszej kolejności, miałam 184 pkt
    • Gość: agritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 23:38
      oznacza to,ze musimy poczekac przynajmniej do 24,00 ... hold on guys buhehehehhe
      • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 23:41
        Ja mam nadzieję że rzucą te wyniki jeszcze dziś,
        a jak nie to jadę jutro obrzucić UJ jajkami. Kto się przyłącza?
        • Gość: t. Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.informel.pl 17.07.07, 23:43
          ja...

już nie mogę tego wytrzymać. cały dzień wciskam 'odśwież'. kpiny z ludzi.
          • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 23:46
            A czy na innych filologiach też są takie opóźnienia? Czy tylko na naszej?
          • Gość: agritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.chello.pl 17.07.07, 23:47
            trzeba jeszcze chwile poczekac,hehehe nie denerwujcie sie tak. ja mam tez stresa bo czekam na decyzje z
            Madrytu,a na UW jestem na rezerwowej,buuuuuu. wiecie co,przestalem wierzyc,ze dobrze zdana matura w
            ogole sie liczy,czy uklady. moglem sie romanka spytac bo go dzis widzialem w restauracji hehehehehe.
            • Gość: t. Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.informel.pl 17.07.07, 23:48
              ja juz mam wyniki z anglistyki i slawistyki.

no ale najbardziej zalezy na romanistyce.
            • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 23:51
              O wow, Madryt? A gdzie dokładnie jeśli można spytać? Znaczy się jaka szkoła :)
              • Gość: agritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.chello.pl 18.07.07, 00:04
                UAM- Universidad Autonoma de Madrid. publiczna uczelnia. a ver...
          • badly.w Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 23:48
            ja też juz nie moge... no ludzie no...
            niby dostałam sie na inny kierunek ale chciałabym wiedziec do konca na czym stoje. ciekawe czy procz nas jest jeszcze ktos kto czeka... w sensie z innego kierunku..
    • Gość: ironic Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:54
      to jest chamstwo. no muszę się wyżalić, bo chyba nie tylko ja mam takie
      wrażenie, że wydział filologii romańskiej jest ostatnim, który nie ogłosił
      wyników?? eh, jakbym wiedziała, że tak będzie to poszłabym na piwo czy coś, a
      tak wolałam siedzieć w domu i 'być na bieżąco'.
      czarno widzę te 'dzisiejsze wyniki', za 15 minut ide spac :/
      • badly.w Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 17.07.07, 23:58
        a wogole to moim zdaniem, ten cały straszny bałagan w instytucie spowodowany jest tym, ze zamiast 4 kierunków odrebnych zachciało im sie 4 w jednym. obiektywnie mowiac to sie nie dziwie bo podzielic to tak, zeby było sprawiedliwie to...
      • Gość: B Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:59
        Przecież to jest śmieszne, co się dzieje. I nawet nikt nie raczy wyjaśnić skąd te opóźnienia...
        Powinniśmy się umówić, ze złożymy dokumenty wszyscy razem, we wtorek, o 14.50 :-)
        • Gość: B Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 00:00
          U mnie na zegarku już północ
          • Gość: t. Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.informel.pl 18.07.07, 00:01
            badly, ale tez za cos k... placimy. to juz ich problem, ze dodali sobie tylko
            roboty. nie no. brak słow. tyle powiem.
        • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 00:00
          O, dobre, ja się na to piszę ;)
          O ile się dostanę oczywiście.
          • badly.w Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 00:02
            ja tez, albo 14.59, bo widze ze ten uprzejmy pan przez telefon wszystkim polecał czekac do 23.59.
            • Gość: B Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 00:03
              Co i tak nic nie dało... No i jak, idziemy spać??
              • badly.w Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 00:05
                ja ide, dobranoc wszystkim. nie mam siły tu siedziec i sie denerwowac. a i tak mi to przeciez nic nie da.
            • Gość: ironic Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 00:06
              uprzejmy pan jest dowodem na to jak wyglądają ujotowskie realia, mam nadzieję,
              że będziemy mieli okazję je jeszcze bliżej poznać, o ile nam raczą podać czy się
              dostaliśmy...
              • Gość: agritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.chello.pl 18.07.07, 00:09
                no jest to denerwujace,ale trudno. nasza zlosc nic tu nie pomoze. mozemy sie obrazac,plakac.na
                prozno.wyniki moga byc nawet rano jak sie postaraja. obym tylko nie rozczarowal sie 2 raz...
                • Gość: agritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.chello.pl 18.07.07, 00:10
                  a propos....w Wawie w dniu wynikow na drzwiach instytutu iberystyki nie bylo nawet list wywieszonych....
                  wszedzie to samo...
                  • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 00:12
                    A jaki był próg na UW tak z ciekawości?
                • Gość: ironic Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 00:12
                  to jest taka złość wywołana frustracją, mogę właściwie pojąć dlaczego mają
                  opóźnienia, te 4 języki itd. ale no 17 to 17; łapki w górę niech podniosą
                  naiwni, co wierzyli, że ktoś tam z filologii jeszcze nie śpi smacznie :-) Dobrej
                  nocy życzę wszystkim.
              • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 00:10
                Ktoś jest może z Kraka albo okolic i mógłby się jutro przejść zobaczyć czy może łaskawie wywiesili listy gdzieś w Instytucie? Tzn jeśli ich nie wrzuca do neta do tego czasu...
                • Gość: squer Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.autocom.pl 18.07.07, 00:13
                  Ja byłam przed drzwiami instytutu ok. 22.00 i wywieszona była tylko kartka, że
                  wyniki ukażą się dzisiaj w późnych godzinach wieczornych. Pozdrawiam!
                  • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 00:15
                    ...albo wczesnych godzinach rannych, na to wygląda ;)
                    Pozdrawiam również :)
    • Gość: lila.q Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: 80.48.49.* 18.07.07, 00:12
      cUSZ :D określiłabym to jako "skandal" ^.^

no i jutro znowu od początku, zaloguj, odśwież, odśwież,...

całe szczęście, że dzisiaj i tak oglądam "Chirurgów", bo gdybym miała tu
      specjalnie siedzieć do północy to byłabym napraaaaaawdę zła.
      • Gość: agritos Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.chello.pl 18.07.07, 00:15
        ja sobie od rana poprawiam nastroj desperate housewives buehehehe.
        • Gość: cuth Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 01:19
          oj, cholera, szkoda, że nie doczekaliście się... Wyniki już są na:
          www.filg.uj.edu.pl/ifr/
          czyli jednak ktoś tam nie spał.
          • Gość: t. Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.informel.pl 18.07.07, 01:35
            coś nie widze wynikow na stronie instytutu :|
    • Gość: t. Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.informel.pl 18.07.07, 02:02
      oho, jednak są wyniki :)

wspolczuje jednemu gosciowi na roku - bodajze na portugalskiej lub hiszpanskiej. ;)
      • Gość: cuth Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 02:05
        współczujesz? Stary, on jest w niebie!
        • Gość: t. Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.informel.pl 18.07.07, 02:07
          no ja byłbym troche skrępowany hehe. niewazne. nie dostalem się. witaj
          anglistyko na pedagogicznej :)
          • Gość: badly.w Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:02
            no ja też sie nie dostałam... witaj kulturo rosji, no cóż... :)
            dostal sie ktos z was tu obecnych??
            • Gość: B Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:13
              Dostałam się...
              • elunia.1988 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 08:21
                A czy ranking listy rezerwowej kiedys udostępnią czy to pozostanie
                tajemnicą???:|
              • Gość: lila.q Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: 80.48.49.* 18.07.07, 08:23
                Miałam na pierwszym miejscu f. hiszpańską, i nie dostałam się - na drugim
                portugalską i jestem (: ale wygląda na to, że zwalniam miejsce :D
                • Gość: B Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:17
                  A gdzie jest napisane na którą filologię nas przyjęli? Jakoś tego nie widzę, jest tylko "zakwalifikowany do przyjęcia"
                  • Gość: lila.q Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: 80.48.49.* 18.07.07, 10:22
                    www.filg.uj.edu.pl/ifr/ , i klik na 'wyniki rekrutacji' ^.~
                  • Gość: ironic Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:23
                    w komunikatach. albo zobacz liste na stronie wydziału.
                    • Gość: B Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:33
                      dzięki, znalazłam :-)
                      • Gość: ironic Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:22
                        Nie wiecie w jakich godzinach bedzie dziś czynny sekretariat? nie mogę się
                        dodzwonić, a nie wiem czy informacje na stronie są aktualne.
            • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 11:31
              O rany, dostałam się :)
    • Gość: lila.q Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki IP: 80.48.49.* 18.07.07, 11:28
      agritos i alatriste, a Wam się udało? :-)
      • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 11:50
        Heh, czy ja dobrze widzę? Na hiszpańskiej żadnych facetów? No masakra normalnie ;D Więc pewnie agritos się nie dostał :(
        • alatriste1 Re: UJ filologia hiszpanska - wyniki 18.07.07, 13:05
          Na www.filg.uj.edu.pl/ifr/ są już pełne listy rankingowe jakby ktoś chciał sobie przejrzeć.
          • Gość: up up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:50
            up
            • Gość: agritos Re: up IP: *.chello.pl 18.07.07, 17:04
              jestem na rezerwowej,puff. Licze juz tylko na Hiszpanie *na dniach mam otrzymac ocene z kwalifikacji*bo
              w dobrze zdana mature juz nie.... .*rozsz* . Po co mi bylo 91 procent... blehhh. Jak dostane sie na
              filologie hiszpanska do Madrytu,albo jak wezma mnie z rezerwowej na dzienne w Polsce,to dam znac.
              GrATULACJE WSZYSTKIM CO SIE DOSTALI!!!!!!!!
              • alatriste1 Re: up 19.07.07, 09:02
                Szkoda że się nie dostałeś :(
                Trzymam kciuki za Madryt, albo żeby cię wzięli w Kraku z rezerwowej, to sobie będziemy razem studiować :)
                Powodzenia
                • Gość: agritos Re: up IP: *.chello.pl 20.07.07, 18:13
                  heheh.dzisiaj niespodzianka. Dostalem sie do Hiszpanii hehehehehehhe. jezeli wszystko pojdzie
                  gladko,to adios Polsko. mialem b. wysoka ocene,ktora mi wystawili.
                  • Gość: lila.q Re: up IP: 80.48.49.* 20.07.07, 18:16
                    gratulacje! wspaniale :)
                    • Gość: lascala Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 21:30
                      No gratulacje!!:D I powodzenia! Tylko szkoda, że ludzi nie doceniają w Polsce...:(
                      • Gość: agritos Re: up IP: *.chello.pl 20.07.07, 22:24
                        to prawda.coz...plakac nie bede.
                        • Gość: lascala Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:31
                          To prawda. W sumie to najfajniejsze wyjście. A co będziesz studiować w Madrycie? Pzd
                          • Gość: agritos Re: up IP: *.chello.pl 20.07.07, 22:34
                            Oczywiscie filologie hiszpanska :)
                            • alatriste1 Re: up 20.07.07, 23:43
                              No gratulacje ogromne i powodzenia :))
                              • Gość: lascala Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 10:32
                                To w tym momencie jestem pod jeszcze większym wrażeniem. Powodzenia!
                            • Gość: agritos Re: up IP: *.chello.pl 21.07.07, 11:20
                              zaproponowali mi tez artes,ciencias sociales i jakies tam inne duperele no i humanidades.
                              • Gość: lascala Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:10
                                hej!
                                Alatriste1, wysłałam Ci na maila gazetowego wiadomosc:)Czy mozna sie z Toba
                                jakos inaczej skontaktowac?:)
                                Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka