chcialabym_na_stome 24.07.07, 13:06 Mam prosbe, jezeli ktos ma te zbiory zadan (Persony) to prosze npiaszcie ile jest tam zadan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacorek17 Re: Persona 21.09.07, 11:00 ja mam gdzies w domu, jesli jestes zainteresowany kupnem to poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_vendetta Re: Persona 21.09.07, 12:41 Ja mam Perosne ,mało to przydatne do nowej matury prawde mówiąc ale ad rem Biologia I tom 1475 II tom 1960 Chemia I ,II po 1500 To są zadania strego typu podam Ci przykład byś wiedziła o cztm mowie : Dekarboksylacja ma miejsce podczas: a Tylko podczas glikolizy b Tylko w łańcuchu odechowym c Podczas przeksztalcania pirogronianu w czynny octan oraz w cyklu Krebsa d W czasie glikolizy ,cyklu krebsa i w łańcuchu odechowym Ten zbiorek był fajny jak byly egzaminy testowe ,ktore swoją drogą przynajmniej w mojej subiektywnej ocenie lepiej sprawdzaly wiedze niż te pożal się Panie Boże arkusze pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
chcialabym_na_stome Re: Persona 21.09.07, 13:05 Tak:) Wiem, ze ona byly dobre do egaminow wstepnych, ale z fizyki jest teraz wydanie zbioru zadan Medyka z zadaniami otwartymi i zamknietymi Odpowiedz Link Zgłoś
mika2305 Re: Persona 21.09.07, 14:22 Olu tez na to polujesz?? Bo ja tak ale niestety na stronie medyka nie zauwazylam tych dwoch tomow;P Jak bys cos znalazla to daj oczywiscie znaka:) Pozdrawiam. PS. Pomoc slyszalam ze warto se te zbiorki zakupic (oczywiscie nowego wydania) =) Odpowiedz Link Zgłoś
chcialabym_na_stome Re: Persona 21.09.07, 14:37 Na stronie medyka sa:) Ale bardzo drogie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
gacorek17 Re: Persona 21.09.07, 15:30 który raz poprawiacie mature? studiujecie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
chcialabym_na_stome Re: Persona 21.09.07, 16:43 pierwszy raz, rocznik 87, studiuje kosmetologie:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_vendetta Re: Persona 24.09.07, 18:52 3 rok fizjoterapia am wawa studia dzienne ,mature poprwiam pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś