kizobi12 20.05.08, 23:38 Witam. Czy napisanie na maturze BismarK bez "c". Będzie punktowane. Trzeba było rozpoznać postać... napisałem Otto von Bismark Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agusia:) Re: BismarCk IP: *.magma-net.pl 21.05.08, 12:41 ale jesteś nudny, innych problemów nie masz? a ja napisałam płaty śledziowe bismarck, ciekawe czy zalicza, a moja kolezanka napisała Otton von podwójny smark, a miała na myśli Bismarck, ta to ma problem, a Ty nudzisz co Ci po tym 1 pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondry Re: BismarCk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 13:05 jeden punkt jest ważny,zwłaszcza że to jest 2% ale tu narzuca się inny powód do śmiechu?płaczu? ciężko określić a chodzi mi mianowicie o to,że użytkownicy tego forum wiedzą tyle co i ty. jak ktoś Ci napiszę,że uznają to co?będziesz sie cieszyl xD a co zrobisz jak następna osoba napiszę,że nie zaliczą? komu uwierzysz buraku? wszystko w rękach egzaminatora Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_matuszynska Re: BismarCk 21.05.08, 13:14 Gość portalu: Agusia:) napisał(a): > co Ci po tym 1 Mojej znajomej brakowalo tego punktu, zeby sie na wymazone studia dostac. Wszystko zalezy od egzaminatora, czy Ci to zalicza. Powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś