niebieskanarzuta 19.06.08, 18:03 kto sie wybiera i gdzie?? na ile pkt około liczycie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Annnn Re: logistyka + Łodź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:00 ja wiem tylko jak było w zeszłym roku po studiuje na tym wydziale :P Pozdrawiam wszystkich co będą w przyszłości mieć zajęcia u dr. Gradowicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskanarzuta Re: logistyka + Łodź IP: *.uni.lodz.pl 26.06.08, 19:55 a czy mogłabys mi powiedziec jak było??;) ile miałas pkt z matury z angielskiegi i tego drugiego dodatkowego przedmiotu?? aha... i co z Panem Doktorkiem?? Miły czy Upierdliwy:D:D:D a macie jakies forum kierunku (wydziałowe) na które ewentualnie można by bylo wejśc i poczytać?? pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: logistyka + Łodź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:34 świetny watek.. kto z ilona startuje i na jki wydzial;)) dawajcie info;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoska Re: logistyka + Łodź IP: *.toya.net.pl 11.07.08, 19:42 idzie ktuś?? ile pkt macie??:D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-katarzyna88 Re: logistyka + Łodź 11.07.08, 23:06 zależy o co pytasz, bo logistyka będzie teraz w Łodzi na UŁ na WZ, WE-S i na PŁ na FTiMS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoska Re: logistyka + Łodź IP: *.toya.net.pl 12.07.08, 07:48 chodzi mi o UŁ :)) idziesz moze?? jaki masz wynik z maturyy??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-katarzyna88 Re: logistyka + Łodź 12.07.08, 19:04 idę:) ale na WZ nie na WE-S:) wychodzi mi 585 pkt czemu sama swojego wyniku nie podajesz??:) Odpowiedz Link Zgłoś