Dodaj do ulubionych

GUMed vs WUM?

16.07.09, 17:04
Do obu uczelni mam porównywalnie blisko/daleko, także kwestia dystansu
dom-Gdańsk/Warszawa nie gra roli. Zwracam się z prośbą do studentów obu
uczelni o oświecenie, bo ja już nie mogęę. Co z atmosferą? Innymi studentami?
Wykładowcami? tzw. sprzętem, czy zapleczem naukowym, jak to zwykle elokwętni
określają? Za jakiekolwiek konkretne odpowiedzi dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ll Re: GUMed vs WUM? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.09, 19:10
      Gdańsk to fajne miasto, sympatyczne, powstał ostatnio duzy budynek
      reprezentatywny- bardzo nowoczesny, gdzie jest spora częśc zajęć i ćwiczeń.
      • Gość: michal Re: GUMed vs WUM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 23:55
        Nowy budynek w którym jest większość zajęć? yyyy... nie mam pojęcia o czym Ty
        mówisz a już 2 lata studiuje na tej uczelni. Ten nowy budynek o którym pewnie
        mówisz to siedziba dziekanatu i sale zajęć dla kierunków typu pielęgniarstwo,
        ratownictwo itp itd. Lekarski ma taki stary po PRL-owski budynek szary wysoki
        ale wąski - krótko mówiąc brzydki. Ale tam tylko się siedzi pierwsze dwa lata i
        troszkę na 3 później już tylko kliniki.
        Może też patrząc na zdjęcia na stronie GUMedu przyuważyłeś projekt CMI które
        powstanie (przy pomyślnych wiatrach w 2013) i sobie wmawiasz że będziesz miał
        tam zajęcia. He he :P

he00 ja osobiście zapraszam do Gdańska nie wiem jak jest gdzie indziej ale tu na
        pewno Ci się spodoba :)
    • Gość: ll Re: GUMed vs WUM? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.09, 19:11
      a skąd jesteS?:)
    • Gość: julka Re: GUMed vs WUM? IP: *.lublin.mm.pl 16.07.09, 22:00
      ja nie skladalam na zadna z tych uczelni,oba miasta ładne i obydwa dosc drogie, na uczelniach wbrew pozorom jest wszedzie dosc podobnie jak przypuszczam-akademie medyczne zazwyczaj sa dobrze i nowoczesnie wyposazone... ale gdybym mogla to wybralabym gdansk-do morza blizej;)
      • Gość: ll Re: GUMed vs WUM? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.07.09, 10:00
        warszawa jest ładna? chyba TYLKO starówka.
        a żeby w godzinach szczytu przejechać z jednego końca warszawy na drugi, to
        czasami 2 godziny nie starczą
        • Gość: julka Re: GUMed vs WUM? IP: *.lublin.mm.pl 18.07.09, 13:42
          co do warszawy i starówki - chyba nie ma takiego miasta, w którym kazde miejsce w kazdej dzielnicy jest piękne i pachnące;) ja jestem z lublina, więc warszawie i w gdansku bywam tylko okazjonalnie (przy jakis koncertach i w odwiedzinach u znajomych) i obydwa mi sie bardzo podobają, takze co nie wybierzesz pewnie nie bedziesz zalowac;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka