kokieteryjna 14.02.04, 13:58 O zapachu zielonej trawki, herbaty, moze miety, cytrusow ? Co polecacie ? Moj typ: Lancome Aroma Tonic - bomba ! ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madllen Re: Perfumy ZIELONE..? 14.02.04, 14:10 Próbowałaś Angel Schlesser Femme- herbatka z cytryną:) Polecam również mistrzowskie Herba Fresca z serii Aqua Allegoria Guerlaina, upraszczając świeża zielona trawka z wyraźną przewagą mięty- cudo! Odpowiedz Link
luloo1 Re: Perfumy ZIELONE..? 16.02.04, 07:44 kokieteryjna napisała: > O zapachu zielonej trawki, herbaty, moze miety, cytrusow ? Co polecacie ? > Moj typ: Lancome Aroma Tonic - bomba ! ;) Truth Kliena i Truth lush, Chris 1947 Diora. Odpowiedz Link
elve Re: Perfumy ZIELONE..? 16.02.04, 10:37 eau torride - jasnozielone, bambus, trawa, lekkie kwiaty cabotine de gres - zielony jest nawet flakonik, dominuje w nim lilia imbirowa Odpowiedz Link
agrrest Re: Perfumy ZIELONE..? 17.02.04, 11:48 moje typy to elizabeth arden Green Tea i cholera zapomnialam marke - ale bardzo charaktrystyczne: Oxygen w seledynowo lawendowej oprawie. oczywiscie podpisuje sie pod lancomem. zielone zapachy to moje ulubione. Odpowiedz Link
sorbet Bardzo zielone + 17.02.04, 14:30 dla mnie sa Leaves Calamus (lisc bambusa, ciete trawy i cos mlecznego) i Harissa (zielony + ostry chili i sok pomaranczowy:-) Herba Fresca tez jest zielony ale mietowy. Eau de Campane - slicznie zielony ziolowy. Lubie zielone zapachy, Wyjatkiem jest CdG Leaves Shiso. Jest b. swiezy (cytryna), zielony i ... bardzo shiso. Zjadlem shiso z klejem ryzowym w dziecinstwie kiedy bylem chory i to warzywo mi sie kojarzy z choroba :-) Odpowiedz Link
coralin Re: Perfumy ZIELONE..? 19.02.04, 00:17 Perfumy Lacoste , ale te poprzednie. www.lumiere.pl/index.php?action=productdetails&prod_id=450 Pachną trochę jak mrożona herbata z cytryną, dla mnie bardziej jak kwiaciarnia (przycinane łodygi kwiatów). Poza tym Nature YR, Eau de Rochas, Les Belles Niny Ricci(zielony flakon). I przede wszystkim wspomniane tu Aromatonic i Herba Fresca. Odpowiedz Link
dori7 Re: Perfumy ZIELONE..? 22.02.04, 01:36 Przylocze sie do poprzednikow i bede wolac: Aromatonic, Les Belles de Ricci i Herba Fresca :) Poza tym Skin... ale to troszke zgnila trawka :) Dorzuce jeszcze klasyczne szyprowe - mozesz sprobowac Vent Vert Balmaina albo Miss Dior, ale one sa baaardzo specyficzne. Odpowiedz Link