Dodaj do ulubionych

News- Agent Provocateur: L'Agent

11.01.11, 15:01
Nowy zapach marki:
www.nstperfume.com/2011/01/11/agent-provocateur-lagent-new-perfume/
Obserwuj wątek
    • fa25 Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 11.01.11, 22:00
      Brzmi niezle. A czy wiadomo kiedy ten Agent będzie na lotniskach ?
      • forevermore79 Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 11.01.11, 22:16
        Zapewne za miesiac-dwa, o ile te lotniska prowadza cala oferte marki. Na razie L'Agent bedzie na wylacznosc londynskiego Harvey Nichols do lutego.
        A swoja droga, Eau Emotionelle widzialem niedawno w Super-Pharm, juz nie zaskakuje mnie specjalnie, jakie mozna tam znalezc czasem zapachy.
    • elve Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 12.01.11, 12:30
      obawiam się trochę tego natłoku ciężkich i mocnych przecież nut. ale ciekawość jest.
      • lucapuka Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 12.01.11, 13:53
        Może będzie jakąś ciekawszą formą klasyka niż wariacje Maitresse i Emotionelle. Tak przy okazji: czy tylko ja ich zupełnie nie czuję? Testuję obie wersje od dłuższego czasu skuszona ceną w super farmie ale zupełnie do mnie nie dociera żaden zapach poza jakimś nudnym miksem. Co innego ukochany Agent klasyk, który wali po nosie od pierwszej chwili do ostatniej. Czy użytkowniczki wersji wariacji mogłyby się wypowiedzieć? No ale i tak czekam z drżeniem nozdrzy na tę nowość od Agenta.
        • ekierka1111 Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 27.02.11, 12:38
          Ja również zachwycona klasycznym AP nabyłam Maitresse. Po kilku minutach dusznych kwiatków- dalej nic nie czuję. Zakup w Super-pharmie w dość niskiej cenie.
    • forevermore79 Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 29.01.11, 13:22
      Podoba mi sie- od flakonu, kampanii- mniej rozebranej, niz zwykle, ale jednak b. klimatycznej do samego zapachu. Zmyslowy, z duza iloscia kwiatowych nut, ktore jednak idealnie wspolgraja ze soba- czuc najbardziej ylang-ylang, roze, olejek davana, nieco ambry, a takze zamszowo-skorzane akordy. Udana premiera, bardziej niszowa w charakterze.
      • furka_dusz Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 19.02.11, 09:55
        Mnie opanował. Spodziewałam się, jak Luca, jakiejś odmiany klasyka. Trochę z obawą, bo jego wariacje też nie ekscytują mnie tak mocno, jak Pierwszy, bezwzględny i bezczelny.
        W L'Agent piżmo i róża dla mnie w zupełnie innym wydaniu. Pierwszy raz testując wręcz 'nastawiłam nos' na to znane z Agent Provocateur uderzenie - a tu: zaskoczenie. Uderzenie jest bardzo w stylu AP, ale innej urody. Siła mocy tej kompozycji, jak i jej trwałość jest wielka. Dwie krople na nadgarstkach czułam - ja i otoczenie - na sobie jeszcze następnego dnia po aplikacji. Zapachem momentalnie przesiąknęło moje biuro - nie jest to, doprawdy, towarzysz dni cichego, zawodowego skupienia.
        Piękne otwarcie pieprznej róży w towarzystwie totalnie gładkiego, przemocnego kombo kwiatowego: nieskromne ylang-ylang, jaśmin i tuberoza w bardzo udany sposób współpracujące ze sobą. Na mnie te nuty nie lubią towarzystwa - najpiękniej dają się poznać w lekkim dystansie i osamotnieniu, bez innych intensywnych składników. Tutaj jest inaczej - bardzo pięknie, gładko, z mocą i klasą pulsuje ten bukiet, naprawdę. Najmocniejszym na mojej skórze graczem jest też sandałowiec, czuję go nieodłącznie niemal z różnymi postaciami róży (i płatkowej, z początku, i gęstej, oleistej potem). Ten związek bardzo mi przypomina tę różaną słodycz drewna z Midnight Oud. Trudno mi powiedzieć, zbyt zakochana w L'Agent jeszcze jestem, bym patrzyła na zegarek - w którym momencie zaczyna najintensywniej rządzić baza. Należy jednak ten moment do moich ulubionych i trwa dłuuugo. Podstawa kompozycji, ciemna, zmysłowa, zamszowa, ciągle z sandałowcem, słodyczą labdanum i zaskakująco dla mnie niehałaśliwym piżmem. Idealnie zgrana, hipnotyzująca.
        L'Agent wzbudza poruszenie otoczenia: świetny na dni zwyżkującej pewności siebie i dialogu z kobiecością :)
        • forevermore79 Re: News- Agent Provocateur: L'Agent 19.02.11, 13:28
          Tak czulem od poczatku, ze to bedzie Twoja kolejna milosc- w koncu znamy juz nieco nasze gusta :-)
          A tutaj wspominana reklama- tym razem bez pan w bieliznie, ale ma ona w sobie jeszcze wiecej erotyzmu i klasy w stylu retro, klimatycznie i wampowo:
          4.bp.blogspot.com/_5G6-gzguAdg/TUjbdPZmsDI/AAAAAAAAAxI/_A4YJO7vjuY/s1600/LAGENT-Ad_DPSpage.jpg
          online-shopping-bags.com/apparel/introducing-l'agent-the-new-iconic-fragrance-from-agent-provocateur/
    • forevermore79 A dla fanek klasyka- nowe balsamy Titillation 20.09.11, 09:15
      Duet kosmetykow pielegnacyjnych Titillation zastepuje poprzednia wersje. Dawniej byly to dwa perfumowane sloiczki- jeden do ust, drugi do sutkow, jak na image tej marki przystalo.
      Teraz AP lansuje nieco bardziej praktyczny zestaw- duet do biustu oraz posladkow.
      fashion.telegraph.co.uk/beauty/waitlists/TMG8724230/Beauty-Waitlist-Agent-Provocateur-Titillation-Derriere-and-Decollete-Balm.html
    • forevermore79 L'Agent- teraz jako linia kapielowa 25.11.11, 12:57
      W linii L'Agent teraz nowe produkty do ciala- mydlo, zel, balsam, a takze wlaczony do serii Titillation.
      Ceny angielskie b.atrakcyjne, jak i pojemnosc zelu pod prysznic- ponad 400ml.
      www.agentprovocateur.com/beauty/lagent.html
      www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/Navigate?ps=&storeId=10001&catalogId=10001&x=0&y=0&txt=Agent%20Provocateur
      • forevermore79 Re: L'Agent- teraz jako linia kapielowa 11.01.12, 17:59
        A juz wkrotce premiera nowego zapachu marki, watch the space! :-)
        • forevermore79 Re: L'Agent- teraz jako linia kapielowa 11.01.12, 18:30
          Zas Maitresse zostal zupelnie wycofany- w ofercie zatem klasyk EdP, AP Eau Emotionelle, L'Agent i wkrotce czwarty, najnowszy zapach.
    • forevermore79 Seria AP/L'Agent/Maitresse Eau Provocateur 30.01.12, 11:45
      Czyli trzy dzienne reinterpretacje klasykow AP- AP, L'Agenta i Maitresse (czyzby jednak zdecydowano o pozostawieniu Maitresse w produkcji? Na polkach, poza outletami, znalezc go juz ciezko).
      www.happi.com/news/2012/01/27/agent_provocateur_to_debut_daytime_scents
      • forevermore79 Re: Seria AP/L'Agent/Maitresse Eau Provocateur 30.01.12, 14:09
        Tu wiecej i zdjecia- to moze byc dobra propozycja na cieplejsze dni. Zobaczymy, czy zdobeda status "furka-approved"- L'Agent podniosl poprzeczke dosyc wysoko.
        www.fragrantica.com/news/Agent-Provocateur-Eau-Provocateur-Maitresse-Eau-Provocateur-and-L-Agent-Eau-Provocateur-2871.html
        • forevermore79 Re: Seria AP/L'Agent/Maitresse Eau Provocateur 06.02.12, 14:45
          W Anglii trio juz od polowy kwietnia, ceny nie az tak zabojcze- 39 funtow za 50ml EdT. Ale i tak klasyk to klasyk :-)
          www.fashionmonitor.com/News/d8n/Agent-Provocateur-unveils-collection-of-daytime-fragrances
          • forevermore79 Re: Seria AP/L'Agent/Maitresse Eau Provocateur 08.02.12, 23:29
            Jeszcze ciekawy art na:
            www.handbag.com/beauty/perfume/agent-provocateur-eau-provocateur
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka