furka_dusz 27.07.11, 07:25 Nuit de Tubereuse L'Artisan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia.renia Eau de Szafka 28.07.11, 20:41 Zrobiłam wreszcie dziś to o czym myślałam od dawna czyli moją autorską ;) Eau de Szafka. W mojej szafce na perfumy pachnie tak jak lubię, miksem jej zawartości więc wymieszałam po 1 lub 2 psiki moich ulubionych perfum: Shalimar edt, edp, Escale de Pondichery, LLL, Stella, Very Irresistible Intense, Miodek YR, Galliano, Jimmy Choo, Ametyhst, Narciso edt, Musc Ravageur. Wyszło świetnie, zapach na 6. wow! Odpowiedz Link
renia.renia Re: Eau de Szafka 29.07.11, 17:20 Napsikałam do atomizera, wymieszałam i dopiero się psikałam. Wiem, ze to moze brzmieć idiotycznie ale zapach wyszedł przedni :) Odpowiedz Link
jollinka Re: Dziś pachnę... 29.07.11, 16:46 zainspirowana naszymi watkami wczoraj dzikim pizmem z wykrzyknikiem a dzis venezia edp :] Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 30.07.11, 16:01 właśnie wczoraj skończył mi się Musc Ravageur, jestem w rozpaczy :) Odpowiedz Link