Dodaj do ulubionych

Coriolan Guerlain

08.10.11, 19:06
Poszukuję Coriolana. Orientujecie się, czy w Polsce można go kupić? Czy wogóle można go jeszcze kupić? A jeżeli nie, to jakie zapachy są podobne do TEGO?
Znalazłam Coriolana na Kokai.pl i w aptece_we_dwoje.pl , ale nie jestem pewna czy są oryginalne i ile już mają lat, biorąc pod uwagę, że dawno na półkach nie widziałam tego zapachu.
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Coriolan Guerlain 10.10.11, 09:03
      Coriolan niestety okazal sie komercyjnym fiaskiem i po paru latach od premiery szybko zniknal z rynku. To byla za trudna kompozycja dla klientow, a i budzet reklamowy nie byl do konca wystarczajacy. Sam cenilem ta kompozycje- mialem i wlasny flakon i ciekawy gadzet- perfumowany zel do ukladania wlosow z tej linii.

Mimo, ze zapach wycofano, powrocil znow do oferty w niezmienionej formule, ale z nowa nazwa L'Âme d'un Héros- mozna go jednak kupic tylko w butikach Guerlain (glownie w Paryzu, stoisko w Harrods itd.), a i cena jest obecnie b. wysoka.
      www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2008/01/guerlain_lame_dun_heros_2008_n.html
      Polecam jednak sprobowac zakup Coriolana z podanych przez Ciebie zrodel- sprzedaja na pewno oryginaly, a zapach powinien byc jeszcze w porzadku. Zapasy sie wkrotce wyczerpia, zatem zostanie tylko opcja z wersja butikowa.
      Pozdrawiam!
    • black-cat Re: Coriolan Guerlain 10.10.11, 12:40
      Bardzo Ci dziękuję za te informacje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka