Dodaj do ulubionych

Skin Ferragamo ?

13.11.13, 10:59
Czy może ktos z was widział gdzieś w sprzedaży Skin Ferragamo- w jakieś perfumerii stacjonarnej, internetowej bądż na lotnisku ? Na Allegro już sprawdzałam wielokrotnie - nie ma.
Wiem, że szanse sa mizerne bo zapach już nie jest produkowany ale niejednokrotnie zdażało się, że gdzieś jeszcze długie lata leżakował, bo nie było chętnych.
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Skin od Trussardi :) 13.11.13, 11:18
      Wymiotlo je wszedzie niestety :( Jedyna oferta internetowa jaka widzialem to 3ml odlewka, eh.
      Bede patrzec w mniejszych miejscowosciach, czy innych krajach, ale szanse faktycznie mizerne.
      • lucapuka Re: Skin od Trussardi :) 13.11.13, 11:28
        Gdzie te czasy gdy szeregi Skinów stały w superfarmie po 70 zł...Też mylę Trussardiego z Ferragamo :)
        • fa25 Re: Skin od Trussardi :) 13.11.13, 11:38
          Hej Luca ! No oczywiście że Trussardi; nie mam pojęcia dlaczego napisałam Ferragamo..
          A tak by the way - czy Twoje źródło od nocnego Bułgara jeszcze funkconuje ? Bo może tam coś się ostało ?
          • lucapuka Re: Skin od Trussardi :) 13.11.13, 12:00
            Źródełko wybija kiedy chce i czym chce...a poza tym się scwaniło :) Skina nie dają. Ale będę węszyć. Pozdrawiam :)
            • fa25 Re: Skin od Trussardi :) 13.11.13, 14:54
              Węsz bardzo Cię proszę bo chodzi za mną Skin o dłuższego czasu; zostało mi jeszcze ociupinkę mleczka i wącham je z wielką nostalgią...
              • fa25 Allegro działa bardzo sprawnie ! 13.11.13, 16:48
                Od dawna byłam pewna, że nasze forum jest "monitorowane " przez sprzedawców z Allegro pod katem naszych poszukiwań. No i proszę.. tak jak nie było to natychmiast pojawiły sie 4 oferty. Wybrałam jedną więc zostały jeszcze trzy. Ceny oczywiście bardzo wysokie ale kupic można.
                I to mi przypomina historię Bazaru Różyckiego w Warszawie, który w czasach zamierzchłych był swego rodzaju odpowiednikiem Allegro. Tam też mozna było kupic wszystko czego się szukało pod warunkiem posiadania kasy. Nawet było powiedzenie, że na "Różycu " można kupic wszystko oprócz ojca i matki ( chociaż pewnie jakby klient dobrze zapłacił też dałoby się załatwić) . No ale czasy sie zmieniają, "Różyc" który funkcjonował od czasów carskich i przetrzymał 2 wojny światowe plus jeden jedynie słuszny ustrój nie przeżył demokracji i właśnie splajtował. Jest w rękach komorników i ma być likwidowany..A teraz o klienta ma zadbać Allegro. Ciekawe czy przetrzyma ponad wiek tak jak " Różyc "...
                • forevermore79 Re: Allegro działa bardzo sprawnie ! 13.11.13, 23:05
                  Ha, no prosze- milo przeczytac, ze nadal jestesmy opiniotworczy ;-) Faktycznie- rano sprawdzalem po Twoim wpisie i nie bylo zadnej aukcji.
                  A o przyszlosc Allegro sie nie martwie, jedyny minus to niemoznosc obejrzenia rzeczy przed zakupem- oszczedziloby to czasem sporo stresu i niepewnosci :) Ciesze sie, ze niedosyt Skin poki co zapelniony, pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka