benita5 01.03.05, 22:00 Ulubiony wątek wielu forumowiczów w kolejnej odsłonie:)) W ciągu dnia pachniałam Intuiton. Za to teraz wieczorem, po przebieżce Sephorowej delektuję się naprzemiennie My torrente i Apparition. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos Re: Dziś pachnę.... 01.03.05, 22:40 Ja przed snem balsamem do ciała firmy ZIAJA ( kakaowy) Odpowiedz Link
taje Apres L'Ondee 02.03.05, 00:28 Radośnie i wiosennie w celu uczczenia pierwszego dnia wolności. Rzuciłam pracę i teraz rozkoszuję się miesiącem wolnego przed kolejną :-) Odpowiedz Link
modern_witch EdM... 02.03.05, 09:14 i to chyba potrwa dłużej, bo mnie znów "wzięło"... Odpowiedz Link
luloo1 Róża w kadzidlanej odsłonie - Enjoy 02.03.05, 18:57 benita5 napisała: > Ulubiony wątek wielu forumowiczów w kolejnej odsłonie:)) W ciągu dnia > pachniałam Intuiton. Za to teraz wieczorem, po przebieżce Sephorowej > delektuję się naprzemiennie My torrente i Apparition. Odpowiedz Link
dori7 Juz nie moge tej ziiimyyy!! 03.03.05, 10:15 Znowu Red Jeans, choc mialam ochote na cos ekstremalnie letniego - Herba Fresca, Grain de Folie lub Les Belles - ale w tamtych to chyba bym zamarzla, wiec stanelo na wiosennych RJ. Ja chce wiooossssssnyyyy!!!!! Odpowiedz Link
oka5 Azzaro Couture 03.03.05, 14:41 Nie wiem, co mnie skłoniło, żeby sięgnąć po ten hmmm... zabytek. Odpowiedz Link
sorbet Też nie mogę się doczekać wiosny:-) Dziś jest + 03.03.05, 16:07 cieplutko (z Odeur53). Odpowiedz Link
czarna_a Re: Dziś pachnę.... zdecydowanie po męsku... 03.03.05, 16:59 Witam:)Dziś kupiłam mężowi wodę po goleniu Pour Homme Blue Label Givenchy i przy pierwszej próbie powąchania jej w domu wylałam dość dużo na swoje spodnie: ( No cóż... zapach piękny, ale nakrętka fatalna. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę.... 03.03.05, 18:02 słoń. chciałam coś wiosennego, ale po niuchnięciu korka eau torride zrobiło mi się zimno w stopy. na nadgarstkach scent i scent sheer - nie wiem, który piękniejszy. i czemu nie mam trzeciego nadgarstka na scent intense? :D Odpowiedz Link
nikielka Re: Cinnabar EL 03.03.05, 19:42 Nie jesteś może z Wrocławia? Tak bym chętnie powąchała ten zapach... Odpowiedz Link
graza4 Ja też tęskinę za wiosną! 03.03.05, 19:54 I dlatego właśnie kupiłam, i od razu zastosowałam, Pur Desir de Lilas. Chociaż tyle mam z tej wiosny! Odpowiedz Link