kalooo 10.09.05, 18:02 Baby Doll;) +ETRO Vicolo Fiori i faktycznie-podobny do Lalique Flora Bella(Olesia-pani to ma nosa;D),tudzież jak dla mnie może troszkę bardziej ciepło-pudrowy i mniej "mdły";) Również bardzo fajny;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Esencia de Duende + City Glam -nadal jestem 10.09.05, 18:24 zauroczona, piękny zapach:))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 10.09.05, 21:27 wieczorem zaaplikowałam klasyczne Opium. ale fajne! Odpowiedz Link
mangos Lewy nadgarstek: La Perla SC, prawy... 10.09.05, 21:37 Król Słońce- trochę się stęskniłam... Odpowiedz Link
modern_witch Zdradzam Jego Królewską Mość z Shalimarem 10.09.05, 23:00 a bo jeszcze nie przetestowałam tych miniaturek co się podzieliłyśmy z Kaloo, a ten Shalimar wyraźnie "starszy" niż mój no i EdP (ja EdT mam, jakoś mi się wydawała "bezpieczniejsza" z uwagi na alergie), więc testuję, czy różnica w zapachu jakas jest... jakby zapach głębszy i "szlachetniejszy", więcej drzewa...mmmm aha, i na kawalku łapki Eau de Lalique od Kalooni, bo nie wytrzymałam... ej, fajne. Na razie świeze i subtelne dość, ale taką świeżość to ja nawet lubię, niesłodka i niebanalna...czekam na drzewo, czy wylezie;-) A tak off topic, to źle skończę, no! wczoraj ledwo się dotoczyłam do domu po różnych pysznościach autorstwa Olesi, dziś też ledwo się dotoczyłam do domu po b.ważnym spotkaniu... i zastałam w lodówce specjalnie przywiezione (taką mi zrobiła rodzina niespodziankę) krakowskie napoleonki. Uwielbiam te, zwane czule "różowym paskudztwem" ciastka no i mam ciężki dylemat;-) chyba się jednak skuszę, od biurka do łóżka chyba o własnych siłach jakoś się przeturlam;-) Odpowiedz Link
dori7 Champs Elysees - dostalam wczoraj w prezencie :)) 11.09.05, 01:20 I delektuje sie nimi z luboscia w ramach relaksu po upiornie ciezkim egzaminie, ktory kosztowal mnie chyba z pol flakonu Herby F. - ratowalam sie nia przed zasnieciem ryjac po nocach :P Odpowiedz Link
marla30 Eau Fantasque Fragonarda 11.09.05, 09:00 Olesiu, czyżby nowe Etro się pojawiły w Quality, czy Royal Pavillon to nie stamtąd? Odpowiedz Link
modern_witch Etra Etro, Olesiu, wielkie ****, a tak w ogóle 11.09.05, 11:57 to szczeka mi z wrażenia opadla do połowy brzucha, wchodzi przed chwila mi do pokoju mój małżonek szanowny i na dzień dobry "fajnie pachniesz i fajnie wyglądasz". Hmmm, no prosze. Wychodzi na to, że naprawdę mam w domu wyrafinowanego estetę, a zawsze myślałam, że analfabetę zapachowego. Pierwszy raz taki szok przeżyłam przy próbkach SL, gdzie i Fleur d Oranger i Arabie zyskały uznanie, potem przy Palisandrze, no i teraz... Hmmm, a może to znaczy, że powinnam miec Etrę? Nie, zgiń, przepadnij, pokuso! A tak w ogóle, to ten cierpkawy początek naprawdę mi Le Feu przypomina. Może bez pieprzu i tej "mokrej ziemi", ale na mnie, bardzo zbliżone... potem jednak już nieco się w inne strony rozchodzą... Odpowiedz Link
merolik Re: Czerwona D&G, bo potrzebuję "kopa" energ 11.09.05, 13:06 energetycznego. Zawsze, jak używam tych perfum po dłuższym nienoszeniu, wzdycham: "Jak ja kocham ten zapach!!!" :))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 11.09.05, 15:08 Dune, balsam i na to woda toaletowa. dawno tak wspaniale na mnie nie pachniała! to znaczy, że jesień juz przyszła... Odpowiedz Link
staua Re: CdG Calamus:-) 12.09.05, 21:29 Ja dzisiaj - patrz nizej. Naprawde jest unisex, co? Mysle, ze to jest jeden z zapachow, ktory musi dawac ciekawe polaczenie z naturalnym zapachem skory uzywajacego. Odpowiedz Link
mangos seksownie;) Charles Jourdan The Parfum 12.09.05, 06:58 ... na zewnątrz zimno, mgła, w dodatku poniedziałek rano, perspektywa 6 godzin i konsultacji, korepetycji, gotowania zupy na jutro....coś pominęłam?;) Muszę jakoś zwalczyć nadchodzącą, jesienną już niestety , depresję. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 12.09.05, 09:04 jeszcze przed chwilą, to... kocim zarciem z saszetki;-P. Wstaję kompletnie nieprzytomna i czasem nie ustępuje to mimo kawy, no a zwierza nakarmić trzeba. Dziś mi do saszetki wleciał noszony na szyi koralik, hehe. Kiedyś nawet miałam jego jedzenie na włosach i to z tyłu głowy;-P a jak mi się dziś nie chce iśc do pracy... o jak mi się nie chce... a czym to ja mam dziś pachnieć... a może... a może... oj myśleć też mi się nie chce. wiem, że na wieczorne wyjście z koleżanką planuję Divę... a teraz... hmmm... chyba znów Etra;-) Odpowiedz Link
benita5 Agni, z tymi "kwiatkami "we wlosach 12.09.05, 09:20 od razu mi sie przypomina scena z Kobiety do zjedzenia"gdy w czasie uroczystej kolacji gl. bohaterka nie jedzaca miesa rzucala kawalkami befsztyka do partnera po drugiej stronie...i pod koniec czesc oczyszczonych z sosu mial we wlosach...hehe to taki wtret do pytania zasadniczego: "czy poczta pozera"?? Napisalam w sobote na $#%^!!^%^gazete!! :( Odpowiedz Link
modern_witch Re: Agni, z tymi "kwiatkami "we wlosach 12.09.05, 09:30 hehe;-) ano, cuś w tym jest... słóweczka od Ciebie w sobotę, kochana, nie dostałam:-( nawet jednego. Aż mi smutno było... ani w niedzielę... ej, wygońta mnie do pracy, no! chyba poprosze Szanownych Adminów o banowanie mnie w godzinach od 9.30, bo inaczej źle skończę;-) Odpowiedz Link
ewena Jaipur Saphir...dzięki Mangos:))) 12.09.05, 10:24 podobieństwo do Jaipura rzeczywiście jest. Czuć tą samą nutkę sfermentowanych owoców na początku, zobaczymy co będzie dalej... Odpowiedz Link
dori7 wczoraj i dzis Pola Elizejskie - swietnie pasuja.. 12.09.05, 14:39 do radosnego nastroju, w ktorym fruwam od kilku dni :)) Odpowiedz Link
chatka_ Pachnialam :(( Lucky Day NR 12.09.05, 14:54 Nie minelo pare godzin, a zapach nadaje sie do powtornego nalozenia. :( Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 12.09.05, 17:10 rano, do walki z urzednikami ubrałam shalimar light (całusy, Ola!) - i wyraxnie na niech pozytywnie działał, byli mili i wszystko poszło po mojej myśli. popołudnie zrobiło się wietrzne, więc zaraz poprawię klasykiem :) i pojadę z synkiem nad morze :) Odpowiedz Link
merolik Re: Dziś pachnę... 12.09.05, 18:04 Rano Extravagance - do czerni i czerwieni, później już w domu testuję Gio z próbki (za dużo tuberozy jednak...) Odpowiedz Link
modern_witch No właśnie w końcu było Eau de Lalique;-) 12.09.05, 18:50 tak się rano decydowałam, decydowałam i zdecydowałam w końcu. I nie żałuję decyzji;-P A wieczorem wychodzę w Divie;-) Odpowiedz Link
senta Olesiową probką Etry:) 12.09.05, 20:21 kolendra,kardamon,bois de rose..... jasmin,roza,geranium,cedr,sandalowiec,pieprz angielski.... wanilia,pizmo... cudo! Odpowiedz Link