mangos 03.12.05, 17:47 olejkiem eukaliptusowym i rumiankiem.Staram się odetkać sobie ucho.Na nic:( Może macie jakieś sposoby? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangos ...a pożalę się... 03.12.05, 17:53 czuję,że dziś moja cierpliwość się kończy. Ze skrajności w skrajność. Wczoraj byłam pozbawiona węchu, dziś całość przewędrowała do ucha. Teraz jestem półgłucha i baaardzo zdenerwowana:/ Aby zabić czas robiłam zdjęcia moim flakonikom. W międzyczasie zaczęło boleć mnie...kolano.Miałam kiedyś poważną kontuzję i chyba się teraz odzywa. Kurczę, no ileż można,ileż można?? Balbinko, teraz to rozumiem Cię w 100%. Odpowiedz Link
rawita krople otinum na ucho 03.12.05, 23:50 są bardzo ok. No i jak ktoś lubi medycynę naturalną, to świece Indian Hopi. Niby są to zabiegi w gabinetach, ale ja to robię sama wszystkim znajomym. Odpowiedz Link
mangos Re: krople otinum na ucho 04.12.05, 22:13 Właśnie-mam w domu te świece,mąz kiedyś używał.Ja sama mam trochę obaw...;) Odpowiedz Link
kalooo Champs Elysees Guerlain 05.12.05, 00:26 Taki współczesny Guerlain po Apres L'Ondee to wielce mi się skomercjalizowany wydaje,ale fajna tuberoza rekompensuje wiele;) Tyle,że jakies trwałe wybitnie dziś na mnie -normalnie cały dzień czułam,aż się zdziwiłam;) Odpowiedz Link
mmartiene mauboussin na amorito, a co do ucha... 03.12.05, 17:56 to nie wiem co ci poradzic, tylko sciskam - zdrowiej! Odpowiedz Link
chatka_ Stella i Carthusia Ligea La Sirene 03.12.05, 23:09 Z dzisiejszych testow tylko one przetrwaly, Eau d'Hadrien w mig sie ulotnil, na papierkach ciagle czuc Penhaligon's Malabah i moja faworytke Artemisie.. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 04.12.05, 10:54 obudziłam się (dopiero, no ale co, wczoraj o szóstej wstałam) mając straszną wprost ochotę na Gaiac. Normalnie jeszcze w półśnie miałam wrażenie, ze go czuję wręcz (a może ktoś wychodząc do pracy mi go podebrał, ale chyba nie...), więc dziś będzie Gaiac bez zbędnego zastanawiania się;-P Odpowiedz Link
tranzystor4 Etro Etra 04.12.05, 11:06 Ale wymiatacz, już po paru sekundach zatyka mi receptory i nic nie jestem w stanie wyczuć :-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Eau d'Amour - teoretycznie... 04.12.05, 13:00 bo nos mam zawalony i nic nie czuje :( Odpowiedz Link
mangos Re: Eau d'Amour - teoretycznie... 04.12.05, 13:04 Uuuuu...:( Witam w klubie. Ja juz jestem "odłączona" od zapachowych doznań tydzień:( Ale sobie to odbiję!!!!!;) Zdrówka Chatko:* Odpowiedz Link
modern_witch Ajaccio Violets Geo F. Trumper, Be Sparkling+ 04.12.05, 16:52 poza tym Donną Karan i Chaosem DK. Nie mogę się pohamować przechodząc kolo kuferka z próbkami. A właśnie sobie uświadomiłam, że muszę ruszyć sie po zakupy, pewnie pojadę do Arkadii i jak się znam, jeszcze się wypsikam czym się da;-P, bo tam się nie można nie wypsikać;-P Odpowiedz Link
modern_witch Re: CdG White:-) 04.12.05, 20:33 a ja już słabo White pamiętam;-P, ale pamiętam, ze mi się podobał;-) Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG White:-) 04.12.05, 20:37 Jets boski:-) nie wiem czemu nie zwrciłem uwagi na nie wcześniej, chyba dlatego, że polowałem na surowsza wersję EdP. Początek nawet "owocowo-cytrusowy", później ostry, cynamon czy goździki, a zarazem coś miodowego, gęstego, różanego. Pięknie, pięknie:-) Agni, próbkę zrobię (tylko nie mam już fiolki) Odpowiedz Link
modern_witch Re: CdG White:-) 04.12.05, 20:46 No, opis brzmi bardzo smakowicie... nie, nie pamiętam go aż tak. Na pewno testowałam na sobie, no bo ten cynamon;-) A z fiolkami i ja mam problem, coś tam jeszcze mam, ale z odzysku;-P Chyba znów przyjdzie aromaty do ciasta kupować;-P Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 04.12.05, 21:50 Eden - tak, tak, ten zielony killer w plastikowej butelce. Nie wiem, co z tym fantem zrobić, coś jednak mało udane mam te powroty po latach - nie moge uwierzyć, że to był kiedyś mój zapach numer 1! Odpowiedz Link
a.g.n.i Cinnamon CdG 05.12.05, 09:18 Boski jest po prostu, aż go szkoda do pracy, gdzie znów po wymuszonej przeprowadzce z pokoju do pokoju przebywam może nie w bezpośrednim, ale jednak bliskim sąsiedztwie sekretariatu będącego prawie oficjalną palarnią:-( i to niestety widać, słychać i czuć... Odpowiedz Link
toula Charles Jourdan The Parfum 05.12.05, 17:58 tak słodko otula przez cały dzień :-) Odpowiedz Link
renia.renia Belle de Minuit, chyba szybko mi się skończą... 05.12.05, 18:47 ponieważ zlewam się nimi okrutnie, strasznie piękne są ach ;O) Odpowiedz Link
kalooo Stella 05.12.05, 19:12 Trzeci wymiar róży w komplecie z balsamem, co gorsza z Allegro..;PPP Odpowiedz Link