Dodaj do ulubionych

czy LES SAISONS-Van Cleef & Arpels wiarygodnie...?

05.12.05, 11:48
...odzwierciedlają pory roku? Pod uwage biorę głównie wiosnę i jesień. A właściwie to najbardziej jesień- kocham ta pore roku,uwielbiam "jesienne" kolory, spacery w liściach itp.
Siedzenie w domu dziwnie na mnie działa...sami widzicie.
No i znów z góry dziękuję za odpowiedzi:)
Mangos
Obserwuj wątek
    • agmusz Re: czy LES SAISONS-Van Cleef & Arpels wiarygodni 05.12.05, 12:33
      Mam próbkę mogę dosłać z Envy:) Zresztą wieczorem skrobnę mail i napszę co mam,
      może jeszcze sobie coś wybierzesz:)
      • mangos Re: czy LES SAISONS-Van Cleef & Arpels wiarygodni 05.12.05, 13:07
        Ok Agnieszko:)
        • madlaine_xx Re: czy LES SAISONS-Van Cleef & Arpels wiarygodni 05.12.05, 18:08
          Znam Ete i Automne.
          Lato to koszmarne mydliny na mnie, mdłe i męczące, przechodzace z czasem w jakis
          dziwny świdrujący cytrus :)
          Jesień przypadła mi do gustu, byłam nawet skłonna kupić, ale po powąchaniu
          Micallef już tego nie zrobię, bo to mistrzostwo w porównaniu z C&A .

Jak chcesz i znajdę w kartonie te próbki, to Ci moge razem z reszta zamówionych
          zapachów podesłać.
          • mangos Re: czy LES SAISONS-Van Cleef & Arpels wiarygodni 05.12.05, 18:27
            Byłabym przewdzięczna Madlaine:)
            • madlaine_xx Re: czy LES SAISONS-Van Cleef & Arpels wiarygodni 05.12.05, 18:38
              w takim razie dorzucam, ale wyslę dopiero pod koniec tygodnia, bo Estee sa w
              moim rodzinnnym domku, a będę u mamy chyba dopiero w czwartek :)
              • mangos Re: czy LES SAISONS-Van Cleef & Arpels wiarygodni 05.12.05, 18:45
                Nie ma sprawy.I tak siedze w domu do końca tygodnia ( L4) Dziękuję:* Odezwę się później na @.
                • madlaine_xx znalazłam 05.12.05, 20:28
                  Małgosiu, przegrzebałam karton próbek i znalazłam Lato oraz Jesień, a Estee
                  odbiore pod koniec tygodnia.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka