escape5 16.12.05, 10:58 Zna ktos może aktualną ofertę?Ciekawa jestem a nie chce mi się lecieć na darmo bo mam daleko.Mają może coś nowego czy ten sam co zawsze "standardowy pakiet"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tranzystor4 Re: A co słychac w Rossmanie? 16.12.05, 12:06 A właśnie zerknąłem wczoraj i zobaczyłem, że jest Lagerfeld Jako i Nu - wcześniej ich nie widziałem. Poza tym standardowy zestaw, jest Boss Soul i szary, Cerruti Image, Fahrenheit, Opium... Aha, pytałaś o damskie zapachy? Nie patrzyłem :-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: A co słychac w Rossmanie? 16.12.05, 14:05 Z Arden przybyła Provocative woman.:) Odpowiedz Link
fufu-dilla Re: A co słychac w Rossmanie? 16.12.05, 15:55 Dlaczego te perfumy (oryginalne przyeciez) sa tyle tansze od tych z innych perfumerii. Ardenbeauty za 80zl 50ml! Gdzie indziej ponad 200. Wiecie moze? Czy warto cos tam kupic z tych promocji? Odpowiedz Link
ja_sylwia Envy...? 16.12.05, 16:13 ..kupiłam męski, ale nie wąchałam niestety. Mam zamiar upchnąć facetowi pod iglakiem. Jaki to zapach?? może nie warto prezentować?? Cholerka, najpierw kupuję w ciemno, potem mam problem. Czy to jest zapach na dzień, czy raczej na wieczór? Odpowiedz Link
istna Re: A co słychac w Rossmanie? 16.12.05, 16:38 Gdzie indziej ponad 200 za 30 ml, dodam. Ale ja mam rossmanowe promocyjne ardenbeauty - nie ma się czego bać:) Odpowiedz Link
escape5 Lagerfeld-fiu,fiu... 16.12.05, 17:21 A u mnie same standardy i to jeszcze drogie-miałam chrapkę na SMS,ale jest w normalnej cenie.Ardeny tez na moje oko dość drogie-Zielona Herbata 150 zł(wydaje mi się że bywała tańsza).Champs Elysees 99 zł za pięćdziesiątkę,no i pozatym to co zawsze. Aha,pytałam o damskie -mój stary ma jedne jedyne Blue Jeans i nie chce innych więc lepiej kupić sobie:P Odpowiedz Link
escape5 Odwiedziłam,sprawdziłam,zakupiłam ... 16.12.05, 17:24 Bruno Banani-About Woman heheh.Powąchałam tester i spodobał mi się.Nie jakieś tam cudo,ale fajny delikatny,odrobine zimny zapach,a takie ostatnio lubię. Już wyżej pisałam że z wyższej półki nie było nic godnego uwagi,chciałam kupić SMS ale był w normalnej cenie. Odpowiedz Link
ja_sylwia No nie wierzę... 16.12.05, 21:56 ... że nikt Envy męskiego nie wąchał...napiszcie coś, pliz, fajne toto? Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: No nie wierzę... 16.12.05, 22:21 W archiwum na pewno coś znajdziesz. Envy to bardzo ładny, elegancki zapach, jakby "korzenny", trochę ostry, jest uwodzicielski, powinien Ci się spodobać :-) Na pewno nie najesz się wstydu, jeżeli dasz go w prezencie. Sam się na niego dzisiaj wreszcie skusiłem, a myślałem nad tym parę miesięcy, ale musiałem obejść cztery Rossmanny zanim znalazłem. Odpowiedz Link
ja_sylwia Powąchałam...:((( 17.12.05, 16:10 no dziś miałam okazję...coś mi nie pasuje...może ten korzenny zapach. A swoją drogą, choć uwielbiam perfumy, to nie znam się kompletnie na nutach,składnikach itp., ale pierwsze co pomyślałam o Envy to to, że to trochę dziadkowo - korzeny zapach:)). No nie wiem, ale mój facet woli świeżości,, W razie czego zawitam do Was na straganik:))Ale, ale, z drugiej strony im dłużej go wącham tym jakoś fajniejszy się wydaje. Ale wącham papierek, na skórze będzie inaczej. Ale dziękuję za info:) Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Powąchałam...:((( 18.12.05, 14:27 U mnie Envy na skórze było zupełnym zaskoczeniem w porównaniu z papierkiem, kompletnie inny zapach. Musiałem dziwnie wyglądać na ulicy z ręką przy nosie :-) Odpowiedz Link
escape5 Re: Powąchałam...:((( 19.12.05, 11:16 Nie panikuj,z zapachami to nigdy nie wiadomo do końca:).Może mu się spodoba! Odpowiedz Link
escape5 Ja nie znam,naprawdę:) 16.12.05, 22:35 Juz niedługo sama się przekonasz,cierpliwości...;P Odpowiedz Link
escape5 Wczoraj polazłam znowu i... 19.12.05, 11:14 okazało się ze jest jeszcze J`adore-135 zł.Poszłam po dwie upatrzone wcześniej bluzki a wróciłam z J`adore.I tak dzisiaj myślę,czy ja nie powinnam się leczyc... A Wam zdarza się iść po coś i wrócić z perfumami?:-) Odpowiedz Link
kati_mm Re: A co słychac w Rossmanie? 28.12.05, 22:47 No właśnie, czy ktoś wie, co nowego słychać w Rossmannie? Jakie promocje aktualnie obowiązują? pozdrawiam Kati Odpowiedz Link
escape5 Ja dzisiaj byłam-uwaga fanki SMS! 28.12.05, 23:57 Takiej ceny SMS jeszcze nie widziałam-49,90!!!.Cerruti juz w normalnej cenie,podobnie jak Champs Elysees,Red Jeans i Light Blue.Jest Jadore-30 ml za 139 zł, Nu-149,Diesel damski za 60,90 i Envy za 129.Jak ktoś lubi Light&Blue to jest fajna promocja-duża butla wody(chyba setka) plus balsam do ciała i żel pod prysznic kosztuje 170 zł,podczas gdy sama buteleczka 25 ml-159 zł. Ja skusiłam się na SMS,nie mogłam przepuścić takiej okazji:-). Odpowiedz Link