zettrzy 18.01.06, 06:04 czy ktos wachal? czym wam pachnie? mnie aldehydem, niestety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaasiak1 Re: My Queen McQueena 18.01.06, 08:33 a ja wczoraj powąchałam po raz pierwszy i muszę powiedzieć, że z tegorocznych nowości jakoś najbardziej przypadł mi do gustu właśnie ten zapach. Ja tem aldehydów za grosz nie czuję, za to fiołka i iryska jak najbardziej, a na końcu taką leciutko stonowaną, pudrową słodycz... ps dobrze, że nie ma na Allegro, bo mój portfel mógłby się czuć zagrożony:-) Odpowiedz Link
olesiam Re: My Queen McQueena 18.01.06, 09:25 fiolki,irys,migdaly, heliotrop, wanilia-tak:)bardzo wywazony, romantyczny i zmyslowy zapach, aldehydy-nie:) lacze sie w "radosci", ze nie ma go na Allegro pozdrawiam o. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: My Queen McQueena 18.01.06, 10:13 też mi sie podoba, na mnie z kolei wychodzi "migdałowe mleko". Nic, tylko wypić;-P Odpowiedz Link
benita5 Re: My Queen McQueena 18.01.06, 12:09 Bardzo mi sie podoba, fajnie tetni;)) i tez wyczuwam w niej roznosci ale aldehydow nie... Odpowiedz Link
sorbet Re: My Queen McQueena 18.01.06, 12:11 No mi też bardzo bardzo:-) irys, mleczko, heliotrope, słodycz, biel (pomimo fioletowej butelki) Odpowiedz Link
benita5 Re: My Queen McQueena 18.01.06, 12:16 Sorbet, czy to oznacza, ze zmienisz swoj typ(nr 1) w rankingu ;o) ? Odpowiedz Link
sorbet Re: My Queen McQueena 18.01.06, 14:14 Chyba nie, MyQueen polubiłem od początku. Ale noszę jednak Pradę:-P Odpowiedz Link
benita5 Re: My Queen McQueena 18.01.06, 14:34 Szkooooda. Myslalam ze pozyskamy jeszcze jeden, jakze wazny, glos i zwyciestwo Krolowej blizsze ;o) Odpowiedz Link
kalooo Re: My Queen McQueena 18.01.06, 12:42 > lacze sie w "radosci", ze nie ma go na Allegro A ja płaczę z rozpaczy,że go nie ma na Allegro;)) Odpowiedz Link
kalooo Re: My Queen McQueena 18.01.06, 12:31 no gdzie aldehydy w moim faworycie w rankingu?!??;PP A poważnie-bardzo ładie ambrowo - mleczny zapach,łagodniejszy niz Prada i bardziej zdecydowany niż wszystkie inne;) Odpowiedz Link
kalia_t Re: My Queen McQueena 18.01.06, 14:53 aldehydów nie wyczuwam, ale zwierzęca wanilia McQueena rozkłada moj nos, no nie mogę:((( to samo mam z Kingdom<<<<< Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: My Queen McQueena 18.01.06, 15:14 zwierzęca...? a mnie się ona tak leniwie, erotycznie kojarzy... za to ten pot w Kingdom jest z całą pewnością zwierzęcy:-) Odpowiedz Link
kalia_t Re: My Queen McQueena 18.01.06, 15:17 niestety, skojarzenia mam czysto zwierzęco-fizjologiczne:((( Odpowiedz Link
zettrzy Re: My Queen McQueena 18.01.06, 16:22 to to taki hit przeboj? a ja wyrzucilam papierek z kieszeni po 10 minutach, bo zaczelam sie bac ze mi plaszcz przesmierdnie i slowo daje nie dalam rady dowachac sie niczego oprocz chemii - a tu prosze caly ogrod pelen kwiatow, co za niespodzianka Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: My Queen McQueena 18.01.06, 17:22 Nikt nie mowił, że hit przebój:-) Jeśli o mnie chodzi, to moje wrażenia są takie: niby nic, a jednak chciałoby się mieć:-) Odpowiedz Link
rawita Re: My Queen McQueena 18.01.06, 17:28 A moje wrażenia: nawet nawet, ale nic szczególnego. Podoba mi się na początku, dużo zapowiada, ale potem jakoś gaśnie. Miły, ładny, i tyle. Aldehydów nie czuję. Odpowiedz Link