Dodaj do ulubionych

Kupiłam dla flakonu:/

09.02.06, 18:00
Zawsze mi się podobał: Realities -Liz Claiborne. Taki fikuśny;) No i kupiłam! Teraz dopiero siedzę i analizuję, co to za zapach, czy dobrze zrobiłam itd. czasem zrobię a potem myślę. Zna ktoś Realities:/?
Obserwuj wątek
    • rybkad Re: Kupiłam dla flakonu:/ 09.02.06, 19:07
      Dla flakonu kupiłam do tej pory jeden zapach, Fiorucci nie pamiętam jaki chyba
      Fiorucci też, flakonik z dwoma aniołkami i czymś fikuśnym na korku, zapach
      okazał sie jednak paskudnym ulepem:) w stylu Touch of Pink:P.
      Ale flakonik śliczny, stał jako ozdoba łazienki przez dobry rok po czym na
      szcęście wymsknął mi się przy sprzątaniu, flakonu mi szkoda, zapachu nie:D
      • chatka_ Re: Kupiłam dla flakonu:/ 09.02.06, 19:18
        Jakis drobiazg Borsari ostatnio na Allegro, dla miniturowego flakonika i rózy.
        Jeszcze nie wiem czy sie cieszyc, bo nie dotarl.
    • kalia_t Opowiedz Gosiu coś bliżej, 09.02.06, 19:44
      juz kiedyś brałam udział w innej aukcji i ktoś mnie wtedy ubiegł. Ciekawa
      jestem czy mam czego załować?:-) O ile mnie pamięc nie myli, w składzie są
      aldehydy...
      • mangos Re: Opowiedz Gosiu coś bliżej, 09.02.06, 19:51
        Właśnie nie wiem,bo dopiero do mnie pójdzie. Znalazłam tylko nuty. Oto one:
        www.perfumemart.com/Realities_Women_17913-53.html
        • kalia_t Re: Opowiedz Gosiu coś bliżej, 09.02.06, 20:00
          łomatko, ja mam sklerozę jak stąd do Przemyśla:P tamta Liz to była biała
          klasyczna, ale fakt aukcja się odbyła wieki temu:D Sorki za zamieszanie, a
          swoją drogą nuty Realities wyglądają zachęcająco:)
          • rawita Re: Opowiedz Gosiu coś bliżej, 09.02.06, 21:12
            Wyłącznie dla flakonika kupiłam w ciemno Ghost Deep Night. Dałam teraz mamie,
            żeby zużyła i zostawiła mi parę kropel na spodzie :). Poza tym flakon zwiódł
            mnie w wypadku Oh la la (wcale mi się nie podoba, ale intryguje) i Tempore
            Donna. Perfumy Tempore Donna pamiętałam jak przez mgłę, ale przez tą nazwę i
            butelkę w kształcie klepsydry w mojej głowie powstało wyobrażenie zapachu po
            prostu nieziemskiego. Niestety we flakonie okazało się być coś zupełnie innego.
            • mangos Re: Opowiedz Gosiu coś bliżej, 09.02.06, 21:36
              Rawitko,a jak pachnie te Oh la la?
              • rawita oh la la 09.02.06, 22:14
                Hmm... Niestety gorzej niż się nazywa. Spodziewałam się czegoś frywolnego, a tu
                na początek jakaś nutka retro. Nie wiem skąd, bo z opisu wynika, że w głowie ma
                same owoce: mandarynkę, brzoskwinię, bergamotkę, winogrona. Na mój gust są one
                totalnie zmiksowane i jakimś aldehydem delikatnie poprawione. Potem jakieś
                kwiatki i powoli łagodnieje sandałowo-waniliowo. Robi się całkiem przyjemny, ale
                ogólnie nic szczególnego. Oh la la to zapach, który raczej nie zostaje w pamięci.
    • zettrzy Re: Kupiłam dla flakonu:/ 10.02.06, 02:26
      Gaultiery, Lempicka, Dali, Paloma Picasso, Organza, Versace Blonde, tak z samego
      wierzchu - gdyby nie butelka NIGDY bym czegos takiego nie postawila na toaletce

Bulgari Mal tylko jako probka, nie przemoglabym sie by toto kupic, mimo ze
      butelka zaczepista
      ale ostatnia, nie pamietam juz co to bylo, butelka ktora przyciagnela moja uwage
      byla wypelniona czyms tak koszmarnym ze nawet butelka nie pomogla - i nie byl to
      moj nos, bo uzbrojona w probke przeszlam sie po okolicy pytajac przypadkowych
      nieznajomych czy im sie podoba ten zapach i wszyscy jednoglosnie ocenili "spraj
      na muchy"
      • luloo1 Re: Kupiłam dla flakonu:/ 10.02.06, 07:46
        Też podobają mi się te same butelki co zettrzy:) Niezmiennie mam słabość do
        Flower by Kenzo.
        • benita5 LOr, Lempicka, Fragile, Flower ;) 11.02.06, 14:36
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka