izoola 26.02.06, 18:25 i żonkile....zapachy tych kwiatow lubie najbardziej, prosze o pomoc, jakie perfumy polecilibyscie, nie chce ciezkich "zimowych zapachow", a lekkie, rzeskie, wiosenne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izoola Re: piwonia, bez, fiołek, lipa, konwalia, pierwio 26.02.06, 18:53 dodam, ze poszukuje perfum, w ktorych bedzie dominowal jeden z tych zapachow jak np. konwalie w diorissimo, a nie bedzie to ledwo wyczuwalny zapaszek Odpowiedz Link
milena.rl pierwiosnki 26.02.06, 19:38 moja koleżanka uparcie twierdzi,że mleczny Simply Clinique pachnie jak jeden wielki bukiet pierwiosnków. Odpowiedz Link
milena.rl żonkile 26.02.06, 20:15 właśnie wczoraj testowałam średniopółkowy Wonderful - American Beauty; i odświeżyłam traumatyczne wspomnienia sprzed kilkunastu lat, gdy jeszcze nie było dezodorantów tylko "wody kwiatowe" dostępne w kioskach; Woda "Żonkil" z pływającym w środku żonkilem, którą zużyliśmy w pewną wielkanoc do śmingusów - dyngusów. Migrena była okropna. Od tej pory nie lubię zonkili :) A "Wonderful" tak pachnie. Odpowiedz Link
petshopgirl Re: piwonia, bez, fiołek, lipa, konwalia, pierwio 26.02.06, 20:01 Konwalia jest np. w Parfum d'Ete Kenzo, którego chętnie się pozbędę :) (niby prezent; boszszsz tak to jest z prezencikami z kosmetyków, perfum etc.) Odpowiedz Link