Dodaj do ulubionych

mango i liczi YR

11.06.06, 22:42
Pojawiły się ostatnio. Kupiłam malutką buteleczkę mango :), ale zapach owocu
liczi jest okropny, po prostu nie do zniesienia! zastąpił najsłabszy moim
zdaniem w tej serii kokos...
Obserwuj wątek
    • rawita Re: mango i liczi YR 13.06.06, 18:39
      Też mi się to liczi nie podoba. Mdłe jak nie wiem co! Obwąchałam wszystkie i
      upewniłam się po raz kolejny, że nie lubię owocowych zapachów. Jednak liczi
      zdecydowanie najgorsze.
      • chiara76 Re: mango i liczi YR 13.06.06, 22:23
        rawita napisała:

> Też mi się to liczi nie podoba. Mdłe jak nie wiem co! Obwąchałam wszystkie i
        > upewniłam się po raz kolejny, że nie lubię owocowych zapachów. Jednak liczi
        > zdecydowanie najgorsze.

zapachów nie wąchałam, ale takie samo odczucie miałam co do płynów do mycia.
        Też mango podoba mi się bardziej.
        • lucy215 Re: mango i liczi YR 14.06.06, 17:25
          Z tej serii dobra jest jeżyna :)
    • tranzystor4 Re: mango i liczi YR 14.06.06, 23:44
      Tak się zastanawiam, te zapachy są bardzo dosłowne i "płaskie". Czy naprawdę
      chcecie pachnieć gruszką albo morelą? Wybierałem niedawno zapachowy prezent dla
      trzynastolatki i plan kupienia jej czegoś w YR upadł właśnie dlatego, że
      wyobraziłem sobie jak jej koleżanki będą się nabijać, że pachnie jak brzoskwinie
      z puszki :-)
      Dostała Pumę Jamaica a ja wciąż mam zagwozdkę, bo co prawda zapachy owocowe YR
      bardzo mi się podobają (nie dla mnie wprawdzie), ale nie wiem doprawdy, kto i z
      jakiej okazji chciałby je nosić. Właściwie tylko wanilia i kokos były do przyjęcia.
      • panisiusia Re: mango i liczi YR 15.06.06, 00:04
        Ja z wielką przyjemnością noszę figowe. Może z sentymentu? Nie, raczej nie:)
        Kupuję w single noteach Sephory(10ml). Są droższe pewnie niż YR, może dlatego są
        w miarę trwałe. Choć i tak tęsknię za Figuier YR :) Przynajmniej gabaryty butli
        pozwalały na swawole.
      • lucy215 Re: mango i liczi YR 15.06.06, 10:00
        Lubię smakowite zapachy :) że płaskie i nie bardzo trwałe..trudno, mają swój
        urok, używam ich głównie latem :)
      • icegirl Re: mango i liczi YR 15.06.06, 14:58
        Czasem chcę pachnieć czymś płaskim. Najczęściej z YR wybieram wtedy całą linię -
        łącznie z płynem do kąpieli i balsamem.
        Coś jak powrót do kromki chleba z masłem po miesiącu objadania sie wykwintnymi
        potrawami - ma swój urok.
      • ptasia Re: mango i liczi YR 16.06.06, 09:31
        bardzo lubiłam porzeczkę z tej serii, niestety była limitowana. no i figa :)
        czasem właśnie lubię popachnieć czymś prostym, bez domieszek; podoba mi się
        porównanie z chlebem z masłem.
        a co do mango i liczi - mango po chwili zaczęło pachnieć mydlanie, a liczi po
        przetrawieniu wydało mi się lepsze, choć i tak żadne nie przypadło mi b. do gustu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka