m23p31 Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 09:50 ja tam w upał czy nie upał folguje sobie ze slodkosciami, jedynym odstepstwem jest Helmut i Eau d'amour, od niedawna Miss Morabito (bardzo mi sie podoba). A dzis upal jak nie wiem a ja Rush zapodalam:P Odpowiedz Link
escape5 Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 10:00 Ja często niczego-normalnie po prawie wszystkim mam mdłości i ból głowy... Odpowiedz Link
charade Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 10:08 Teraz mam takie dwa zapachy - O Oui i Truth Lush. W mniejsze upały J'adore. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 10:16 Ja w tej chwili mam totalne odwrócenie preferencji i wieczorem sięgam po Addict, ale w minimalnej ilości:) Odpowiedz Link
voluptas Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 10:58 Wyjatkowo dobrze sprawdzało mi się Violette-Menthe Brosseau i (o dziwo) Gloria Cacharela. Miałam wobec niej uczucia mocno mieszane, ale dopiero tego lata się do niej przekonałam. Nie zawiódł mnie ogródek śródziemnomorski i Stelle Sheer, chociaż w tym ostatnim wypadku dość często mam paraliż decyzyjny, po którą wersję mam sięgnąć. Świetnie czułam się w Rose d'Ete Rosine. Rozczarowała mnie natomiast Etra, której uzyłam parę dni temu po południu i w pewnym momencie myślałam, ze się w niej uduszę - a jednak zawsze uważałam ją za zapach zdecydowanie lekki. Odpowiedz Link
olesiam Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 11:08 L'Eau L'Artisan,Kenzoki Bambusowe, Peppermint CdG, Ogrodek Srodziemnomorski, Premier Figuier L'Artisan (bardzo rzadko),Aroma Tonic Lancome w pracy.Na szczescie (w nieszczesciu, bo po chorobie) dobrze znosze upały, nie robia na mnie wrazenia, ale dbam o nosy otoczenia:) O. Odpowiedz Link
konasana Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 12:23 We Wloszech uzywalam Hermesa Eau Extreme Vert, zielonej herbaty Bulagari i JPG letniego zapachu bez alkoholu. Do pracy oba ogrodki hermesowe, mam w planach Eau Torride i AA (palplelune i anisia bella). Odpowiedz Link
ja_sylwia Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 12:39 ja resztką sił jadę na Pamplelune... Odpowiedz Link
lucapuka Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 13:15 A ja jako szwarccharakter dobijam otoczenie Black Bulgari i.... Moc jest ze Mną! Odpowiedz Link
dixi Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 13:19 przede wszystkim AA Gentiana, ogrodek srodziemnomorski, fleur de figuer molinarda - ten jest niby slodki, ale nie przeszkadza w upaly; Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 13:24 Lancome:Aroma Tonic i Aroma Sun, lub niebieskiego Clarinsa. Odpowiedz Link
elve Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 13:40 ogród nad nilem, woda kenzo, biała herbata bulgari, truth lush... niestety próbki zerkają z pudełka i domagają się wykończenia, więc nie zawsze wybieram to, na co akurat mam największą ochotę. Odpowiedz Link
toula Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 21:04 najczęściej Lancome Aroma Fit, AA Herba Fresca, ogródki Hermes'a, Eclat d'Arpege. Zdarza się figowo-kokosowo Premier Figuier.Wczoraj wieczorem dla przypomnienia zapodałam sobie kroplę Słonia.Jak się można domyslać efekt był powalający, natychmiast wyczyściłam nagdarstki do białego:-)) Odpowiedz Link
sorbet Re: Czego używacie w największe upały? 20.07.06, 21:07 CdG Calamus, Odeur53, Rhubarb. Ale najczęśniej Vettiveru Cologne. Odpowiedz Link
elf.woman Re: Czego używacie w największe upały? 21.07.06, 09:08 ..scenty sprawdzają się wybornie. począwszy od sheer, poprzez klasyka aż do intense- pełna gama rozkosznych doznań ;) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Czego używacie w największe upały? 21.07.06, 09:17 Mam sporo letnich zapachow- np. letni Amen, Mugler Cologne, 212, Insense Ultramarine, D&G Masculine, Rykiel Homme, Emporio White- w taka pogode wybieram ktorys z nich. Wieczorami klasyczne, mocniejsze kompozycje- nie przeszkadzaja, zwyklego Amena zostawiam jednak na jesien. Odpowiedz Link
kalia_t Re: Czego używacie w największe upały? 21.07.06, 10:09 Łapka sama sięga po Be delicious, Curious oraz ostatnio Yujin Floa- coraz rzadziej Eclat d'Arpege, Skin, Chic- bo skąpię niemiłosiernie:))) Odpowiedz Link
martyna101 Re: Czego używacie w największe upały? 21.07.06, 10:17 tylko 212,Green Tea,Mentafolia a jak jest troszke lzej to v valentino,niestety juz mi sie konczy;/ Odpowiedz Link
rawita7 Re: Czego używacie w największe upały? 21.07.06, 12:37 W tym roku właściwie tylko Scenty i Addict Fraiche. Na początku lata używałam AA Anisia Bella, ale coś mi się odmieniło i ten typ świeżuchów zaczął mnie dusić. A właściwie to każdy typ świeżuchów. Źle się na mnie układają. Odpowiedz Link
m23p31 do Rawity 21.07.06, 12:50 hej, licytowalac na allegro OI Desert, powiedz, czy ona rozni sie czyms od zwyklej OI? Odpowiedz Link
glassempire Re: do Rawity 22.07.06, 13:54 Oxygene Lanvin Pacific Paradise Escady Un Jardin... Hermesa DKNY Woman Miss Sixty Miss Morabito całodzienne, wieczorami raczje nigdzie sie nie wybieram, mam remont to nawet nie chce mi się... Odpowiedz Link
lucy215 Re: Czego używacie w największe upały? 22.07.06, 19:03 Herba Fresca :) nic innego na takie dni nie stoi na mojej półce :) wieczorem skrapalam się sunflowers albo red jeans :) Odpowiedz Link
mrouh Re: Czego używacie w największe upały? 22.07.06, 19:08 gentiana i carven variations, dwa sprawdzajace się zapachy:-) Odpowiedz Link
merolik Re: Czego używacie w największe upały? 23.07.06, 10:54 Pamplelune, Addict Fraiche, Adidas Woman, Revlon Skinlights, rok temu też Cologne Muglera. Odpowiedz Link
napolnoc Re: Czego używacie w największe upały? 25.07.06, 21:32 Upaly takie,ze nawet DK Be delicious stala sie za ciezka,jak i Lauder Pleasures,wiec w te pedy do perfumeri i... upolowany zapach na upal to:Gucci Envy 2 me, seria limitowana zielona.Pani dala mi tez limitowana rozowa do powachania,ale jakos infantylnie mi sie skojazyla,moze dla mlodszych dziewczat? Odpowiedz Link
lavenderek Re: Czego używacie w największe upały? 29.07.06, 18:19 BD red DK, zielonej herbatki, sheer rose ( o dziwo ), DKNY ... wczoraj w samo poludnie kiedy zar lal sie z nieba przechodzily kolo mnie kobiety pachnace... allure, opium, kenzo flower, angel ... wybornie ... malo nie padlam z wrazenia ;) Odpowiedz Link