lucapuka Przyczajony Tygrys ukryty Smok 28.09.06, 14:49 Tygrys czai się na szyi a Dragon wychyla spod rękawa. Odpowiedz Link
elve Re: NU EDP 29.09.06, 00:06 a potem poszli konie po betonie: była Annayake, było Dune, a na rękach dwa sandałowce. niezły koktajl :) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: dziś pachnę złotą jesienią... Dune 28.09.06, 17:58 Nie wytrzymałam tęsknoty za oddanym wiosną flakonem i musiałam sobie sprawić nowy :) Odpowiedz Link
a.g.n.i ojej, jakbym sobie z Wami pogadała,tyle fajnych + 28.09.06, 22:03 wątków dziś;-P A jak na złość mam mnóstwo pracy... odkładanej od miesiąca, wrrr, a terminy mnie ścigają bezlitośnie:-P. Na pocieszenie mam kroplę TfT na nadgarstku:-) i gonić mnie stąd proszę;-P Odpowiedz Link
lucapuka Opium Fleur de Shanghai... 29.09.06, 09:15 ...i wdzięczna jestem niezmiernie za niego Pani o elfich uszach:^) Odpowiedz Link
a.g.n.i hehe,wychlapuję go na rękę jak facet wodę po gole+ 29.09.06, 09:44 +niu;-P Musi to śmiesznie wyglądać, mój patrzył z dziwną miną, zwłaszcza że marudzi, że "z tymi krótkimi włosami to teraz jak chłopak wyglądasz";-P Dobrze, że to nie Opium, swoją drogą, przy takim sposobie aplikacji łatwo przesadzić;-P Odpowiedz Link
aggis20 Re: dziś pachnę Les Belles Almond Amour... :) 29.09.06, 10:27 upolowanym ostatnio na naszym straganiku:))) Odpowiedz Link
voluptas EC :) 29.09.06, 10:56 trzeci dzień z rzędu... ja chyba zwariowałam, dawno mi się nie zdarzyła taka faza na uzywanie jednego zapachu. Na ręce jeszcze ostatnia wyduszona z fiolki kropelka Vocalise MPG, co mnie aż tak bardzo nie martwi, bo cała flaszka właśnie szybuje gdzieś nad Wielką Wodą :))) Odpowiedz Link
mangos Le Baiser du Dragon 29.09.06, 17:41 To jeden z tych zapachów,na który musze mieć fazę;) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Le Feu Light... 29.09.06, 17:57 na razie, bo na wieczór będzie cos innego - idę na mecz:-) Odpowiedz Link