vishnja Re: Dziś pachnę...spontanicznie :) 23.11.06, 11:32 bardzo spontanicznie sie popsikałam Champs Elysees, po chyba półrocznej przerwie. Kolejny raz sie przekonałam,ze mimo swojej świeżosci zapach mogę nosić tylko w jesienno-znimowym okresie. A i dostałam komplement :), więc sie chyba z nimi nie rozstanę... na razie Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę...spontanicznie :) 23.11.06, 13:10 Spontanicznie zlałam się neonaturą cocoon, na łapach miksuję Pure poison oraz crystal noir edt-mam duży katar i lekko czuję ten powalający miks :) Odpowiedz Link
ja_sylwia Re: Czekoladowo-paczulowo Prada Intense:) 23.11.06, 17:32 olesiam napisała: Czekoladowo-paczulowo Prada Intense:) Olesiu...i żyjesz...???:)) Odpowiedz Link
charade Ja dalej DV i zauważylam, że 23.11.06, 22:27 ludzie się strasznie przysuwają blisko, odkąd zaczęłam nosić. Ciekawe zjawisko ! Odpowiedz Link
aggis20 Re: Ja dalej DV i zauważylam, że 23.11.06, 22:54 Ja tez od jakiegos tygodnia uzywam DV i zgarnelam juz kilka komplementow;-) Wiec cos w tym musi byc... Odpowiedz Link
kalia_t Re: Ja dalej DV i zauważylam, że 25.11.06, 13:17 Dolce Vita zbliża ludzi:-) Dziś noszę Watch Micallefa- badzo ciekawie się komponuje z listopadową jesienią za oknem.;-) Odpowiedz Link
konasana Re: Dziś pachnę...spontanicznie :) 24.11.06, 08:57 L'Heure Bleu, naprawde spontanicznie. I uslyszalam od kolezanki w pracy, ze ladnie pachnie moj puder (sic!). Nie wyprowadzalam jej z bledu:) Odpowiedz Link
kalia_t Automne- Micallef:-))) 24.11.06, 09:04 przepiękna, czerwono-złota jesień 100% moje klimaty:-))) Odpowiedz Link
lucapuka czarna Mania 24.11.06, 15:21 Postanowiłam spróbować i dociec co też skłoniło przedszkolnego kolegę niewinnego Artura z wątku o mocnym żołądku :), do tak radykalnej oceny sytuacji...no i dociekam, ale mi słabo wychodzi...Kocham czarną Manię. Jest dla mnie arcydziełem. Odpowiedz Link