milena.rl 05.12.06, 12:03 jakie dane było Wam poznać. Wasz jeden (tylko) typ. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: Najbardziej seksowne perfumy 05.12.06, 21:04 mi sie wydaje ze typu Sensi by Armani. ale niestety nie moge ich uzywac.. :( Venus Odpowiedz Link
zettrzy Re: Najbardziej seksowne perfumy 05.12.06, 21:36 Fuck niegdys do nabycia w "Plato's Retreat", zniknelo z rynku w erze powrotu do wartosci purytanskich Odpowiedz Link
lesbelles Re: Najbardziej seksowne perfumy 05.12.06, 21:47 Perfumy najbardziej kojarzące się z seksem to dla mnie Must Cartiera. Są jak rozgrzana słońcem skóra, natarta (przez partnera ;) ) oliwka do opalania :-)) W sensie mega-kobiecości, jedwabnej, zwiewnej sukienki i najpiękniejszej bielizny pod nią - Escada Collection. Odpowiedz Link
regina22 Re: Najbardziej seksowne perfumy 05.12.06, 22:13 Lolita Lempicka EdP odurzajacy i uwodzicielski zapach na specjalne okazje. Mnie kojarzy sie z pierwsza randka z moim mezem. Kupiona bez zastanowienia, spontanicznie i w ciemno w crewshop-ie w 2003. Mam ja do dzisiaj. Odpowiedz Link
mary32 noa 06.12.06, 11:32 mówcie, co chcecie, ale dla mnie najbardziej seksownymi perfumami są Noa. Mam nieodparte skojarzenie z zapachem seksu i nawet w ciągu dnia, kiedy poczuję te perfumy od kogoś - natychmiast szybciej bije mi serce ;-) Odpowiedz Link
aggis20 Re: Najbardziej seksowne perfumy 06.12.06, 11:37 Mi z seksem kojarzy sie Gaultier 2 ze wzgledu na jego unisexowy charakter;-) Jesli chodzi o cielesnosc to rzeczywiscie Scent jest dobrym przykladem, moze jeszcze dodam MR... Odpowiedz Link
venus22 Re: spark liz claiborne 07.12.06, 00:53 ""Fuck niegdys do nabycia w "Plato's Retreat"" ???? chyba masz na mysli Fcuk? Venus Odpowiedz Link
milena.rl Re: Najbardziej seksowne perfumy 08.12.06, 13:39 Dla mnie jak dotąd Scent Intense. Ale bardziej podświadomie. Ale czym waszym zdaniem pachną najseksowniejsze perfumy? Potem, śluzem, nasieniem, piżmem, włosami? Walerianą? Owocami morza? Skórą? Ale czym pachnie skóra? (ponoć stężona woń skóry ma nieprzyjemny zapach sera zółtego). Odpowiedz Link
mmoni Re: Najbardziej seksowne perfumy 09.12.06, 15:51 milena.rl napisała: > Ale czym waszym zdaniem pachną najseksowniejsze perfumy? Potem, śluzem, > nasieniem, piżmem, włosami? Walerianą? Owocami morza? Skórą? Ale czym pachnie > skóra? (ponoć stężona woń skóry ma nieprzyjemny zapach sera zółtego). Zgadza się, moja wychowawczyni z podstawówki pachniała żółtym serem (brr) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Fuj, fuj, fuj 09.12.06, 22:50 W jakiejs kiedys ankiecie wygral zapach dyni...;))) Odpowiedz Link
zp68 Re: Najbardziej seksowne perfumy 09.12.06, 23:13 Tak sie zastanawialam i chyba to bedzie Fleur d'Oranger SL. Podzialalo na faceta, z ktorym na codzien niezbyt sie lubimy. Odpowiedz Link