Dodaj do ulubionych

jestem pod wrażeniem...

09.01.07, 16:58
Witam serdecznie...od dłuższego czasu czytam to forum i jestem pod wielkim
wrażeniem waszej wiedzy na temat perfum i ich umiłowania..Jestem panią w
...mocno średnim wieku lubię dobre perfumy i eleganckie stroje..sczególnie do
pracy..po noszę się umiarkowanie sportowo..całe lata używałam
Samsary,Fidji,Niny Ricci w różnych wersjach a ostatnio Mademoiselle Coco
Chanel..intryguje mnie często przez was wymieniany Ogródek
Śródziemnomorski...co to za zapach? czy myślicie że by mi się podobał..?
Obserwuj wątek
    • lucapuka Re: jestem pod wrażeniem... 09.01.07, 17:12
      Witaj Sylwio :) Jeśli chcesz, zrobię Ci próbkę i sama się przekonasz...nie
      ryzykowałabym zakupu w ciemno, chociaż ja tak zrobiłam i od tej pory Ogródek
      jest w mojej pierwszej piątce najbardziej intrygujących zapachów, ale opisu się
      nie podejmuję...napisz mi adres na priv :) Pozdrawiam
      • sylwia.g21 Re: jestem pod wrażeniem... 09.01.07, 18:39
        odbierz pocztę...dzięki
        • pampleluna Re: jestem pod wrażeniem... 09.01.07, 20:35
          A jak się robi takie próbki? Chętnie bym powąchała ten ogródek, jak mnie
          nauczycie robić próbki to oferuje swoje zapachy do wypróbowania:))
          • amj2 Re: jestem pod wrażeniem... 09.01.07, 21:31
            Och ten Ogródek Sródziemnomorski....Ja robiłam trzy podejścia do trzech różnych
            perfumerii, a ogródka ani śladu.Był tylko ten drugi nilowy :-((( A z opisów
            wydaje mi się,że to zapach typowo letni.No prosze a tu nawet zimą taki
            popularny...
            • jop Re: jestem pod wrażeniem... 10.01.07, 10:47
              Śródziemnomorskiego nie ma w Polsce i nigdy tu nie było w oficjalnych sieciach
              dystrybucji Hermesa.
          • rene.p Pampleluna :) 10.01.07, 09:41
            pampleluna napisała:

> A jak się robi takie próbki? Chętnie bym powąchała ten ogródek, jak mnie
            > nauczycie robić próbki to oferuje swoje zapachy do wypróbowania:))

Ja parę dni temu zrobiłam swoją pierwszą próbkę. Bierze się pustą, odpachnioną
            fiolkę, przystawia atomizer do otworu fiolki i psika. Ot i cała filozofia ;)
            Sama zastanawiałam się kiedyś jak zrobić próbkę z perfum, których nie można
            przelać :)
    • roxi_hart Re: jestem pod wrażeniem... 10.01.07, 08:27
      MI sie nie spodobal, mojemu mezowi tez. Kupilam w ciemno na Truskawce i bardzo szybko sprzedalam na straganiku:)
    • mangos Re: jestem pod wrażeniem... 10.01.07, 10:00
      Ogródek Śródziemnomorski to cudowny,jesli nie najlepszy zapach -unisex jaki znam. Świetnie się nadaje na upały, przenosi oczami wyobraźni nad Morze Śródziemnomorskie;). Wciąż czekam na okazję... by upolować taniej. Cuda się zdarzają;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka