daggy4 17.01.07, 14:00 ktos wachal? z opisuje daje nadzieje na lzejszy zapach niz klasyczna Euphoria, ktorej nie trawie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Euphoria Blossom 17.01.07, 16:04 oo a jest juz? mnie sie euphoria podoba, ale wlasnie moglaby byc troche lzejsza Odpowiedz Link
daggy4 Re: Euphoria Blossom 18.01.07, 09:58 nie wiem czy w polsce. z posta o premierach forevermore79 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=44522660 wynikaloby, ze powinna sie pojawic. wczoraj widzialam, ze zostala dodana do nowosci na osmoz i dlatego pomyslalam, ze moze juz rzucili do sklepow. dzisiaj wieczorem sprawdze co sie dzieje w perfumeriach ale niestety nie mieszkam w polsce :( Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Euphoria Blossom 18.01.07, 10:04 Ma byc lada dzien w niemalze calej Europie- jako pelna linia- wody, zel, balsam. Wachalem raz przelotnie na strefie- lzejsza, delikatna, ale wciaz podobna do klasycznej Euphorii. www.beautyme.com/fragrance/2007/calvinklein1-2007.htm Odpowiedz Link
eirenne Re: Euphoria Blossom 18.01.07, 18:38 Nie musiałam, mam ją w domu od paru miesięcy... ;) JAkieś echa klasycznej Euphorii w niej są, ale to jednak nie to samo. Denerwuje mnie też lekko cytrusowe otwarcie. Ot, taki miły, niezobowiązujący zapach, w stylu Bright Crystal Versace. Odpowiedz Link
daggy4 Re: Euphoria Blossom 19.01.07, 10:26 versace niedobrze dla mnie wrozy. nie lubie ich zapachow i generalnie kosmetykow Odpowiedz Link
prosia Re: Euphoria Blossom 18.01.07, 23:47 Wąchałam dzisiaj w Douglasie. Hm, jakoś mnie nie powaliła. Ładna, ale nic wyjątkowego, niestety :-(. Odpowiedz Link
ammeux Re: Euphoria Blossom 20.01.07, 00:20 Jest już w Warszawie. mam ją na prawym nadgarstku. na lewym klasyczną. Blossom pachnie zdecydowanie mniej "natrętnie", bardziej elegancko, delikatnie. Może trochę toaletowo? Bardziej ulotnie. Lekkie nutki cytrusowe? Bym powiedziała tak: Klasyk na wieczór Blossom na dzień Odpowiedz Link
paulinaa Re: Euphoria Blossom 21.01.07, 10:45 jednak płytkie i banalne te perfumy, wachałam wczoraj. Początkowo rzeczywiście delikatne z nutką cytrusów, ale po kilku minutach czuć tylko cytrusy-takie zwykłe, najzwyklejsze. Rozczarowałam sie. wole klasyczna Euphorie. Odpowiedz Link