helium 02.03.07, 11:51 Czy ktoś już mial okazje powąchać? Co sądzicie o nim? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Gucci Pour Homme II 02.03.07, 12:00 Jeszcze nie wachalem, ale nie nastawiam sie na wiele- wg komunikatow prasowych nie ma miec nic wspolnego, procz nawiazania do nazwy i flakonu, z nietuzinkowym klasykiem, ktorego b. lubie uzywac. 1-e recenzje na basenotes sa niepochlebne- zapowiadaja mily, niezobowiazujacy zapach w stylu ostatniego YSL L'homme. Zobaczymy, co z trwaloscia- w koncu jako EdP mial byc "4 razy mocniejszy, niz Gucci PH". Odpowiedz Link
helium Re: Gucci Pour Homme II 02.03.07, 12:10 ja dzis wachalem i dostalem nawet probke, wedlug mnie jet znacznie swiezszy od poprzedniego ja w nim czulem nute jakiegos owocu (tropikalnego chyba)ale nie jestem jeszcze zbyt dobry w rozpoznawaniu nut Odpowiedz Link
etranzer Re: Gucci Pour Homme II 03.03.07, 13:35 A czy w Polsce juz mozna powachac ten zapach (sephora,douglas) ? Odpowiedz Link
ivesman Re: Gucci Pour Homme II 03.03.07, 19:54 No to jestem bardzo ciekaw jak będzie pachnieć nowy Gucci:), czekam również na Light blue pour homme... Odpowiedz Link
ivesman Re: Gucci Pour Homme II 03.03.07, 20:00 men.style.com/slideshows/mens/standalone/fashion/trendReports/spring_2007/0036h.jpg a to zdjęcie flakonu. Odpowiedz Link
perfumiarz Re: Gucci Pour Homme II 11.03.07, 18:26 mm... dziwny ten nowy, trochę nie pasuje do tego masywnego flakonu, podczas gdy stary pasował. Odpowiedz Link
markopolo12 Re: Gucci Pour Homme II 11.03.07, 22:23 Testowałem go w piatek swiezy i ulotny , po 15 min. nie zostało nic z zapachu gucci II , uzyty rano balsam po goleniu Issey miał lepsza trwałosc. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Gucci Pour Homme II 14.03.07, 08:51 Testowalem z probki- wczoraj i dzis, poczatek malo oryginalny, swiezosc, ulotnosc, nic z oryginalu, potem calosc zaczyna byc kwaskowata. Baza jest o dziwo trwala i nietypowa, utrzymuje sie na mnie pare godzin- ale w nowym Gucci nie znalazlem nic co od razu zmusiloby mnie do zakupu- inaczej bylo w przypadku "jedynki". Czekam na Fleur du Male, bo ostatnie nowosci sa strasznie rozwodnione. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Gucci Pour Homme II 14.03.07, 13:07 Po waszych recenzjach jestem mniej zainteresowana:) Odpowiedz Link
ivesman Re: Gucci Pour Homme II 14.03.07, 13:37 Białe kwiaty u JPG...może być puszyście:) Nie mogę się dokoczekać. Odpowiedz Link
saturnzreturn Re: Gucci Pour Homme II 19.03.07, 13:12 Chyba nikt nie może się doczekać :D..cały świat perfumiarski czeka hehe mam nadzieję że będzie równie oryginalnie i z klasą jak w przypadku Dior Homme..bo Gaultier 2 był zbyt monotonny i płytki dla mnie Odpowiedz Link