lebiodka 29.11.07, 08:04 Jak bardzo , czym się różnią. Mam Omnię C i zastanawiam się nad BLV obawiam się jednak czy nie będa zbyt słodkie/ciężkie. W OmniC przeszkadza mi cytryna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucapuka Re: BLV a Omnia Cristaline 29.11.07, 08:25 OC jest dla mnie nijaka, wcale nie czuję tego zapachu, jego idei. Natomiast z BLV zupełnie nie ma nic wspólnego - klasyczny BLV jest mroczny, imbirowy, wytrawny, na pewno nie słodki. To zupełnie inny kaliber. No i EdP, bardzo trwały, ale moim zdaniem nie do kupowania w ciemno. Trudny zapach. Słodsze jest BLV Notte, pachnące wódką i czekoladą - aktualnie do nabycia w Rossmanie za małe pieniądze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fa25 Re: BLV Notte w Rossmannie 29.11.07, 22:20 Nie wiecie przypadkiem czy BLV Notte jest teraz w promocji we wszystkich Rossmannach ? Odpowiedz Link
jollinka Re: BLV Notte w Rossmannie 29.11.07, 23:14 w jednym z krakowskich zostal juz tak zdegradowany ze powedrowal z gabloty na dolna polke obok adidasow /szok!/ Odpowiedz Link