mangos 24.12.07, 10:23 Ja chyba ponadczasową Dolce Vita. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesiam Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 11:39 Bois d'Encens Armani Prive Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 12:07 jak tradycyjnie, to tradycyjnie:-) U mnie będzie Król Słońce:-)))) Odpowiedz Link
heliamphora Ja dziś cały dzień Zagorskiem... 24.12.07, 12:08 ..więc i przy wigilijnym stole takoż. Bardzo mi pasuje do wigilii ta nuta sosnowego drewna :) Odpowiedz Link
ragutka A u mnie od wczoraj Twój Black Cashmere .. 24.12.07, 12:17 to i wieczorem go tylko dopsiknę. A przy okazji ściskam świątecznie i mocno. Odpowiedz Link
mika_1 Re: A u mnie od wczoraj Twój Black Cashmere .. 24.12.07, 12:19 Chyba Gardenia Isabey. Odpowiedz Link
ele_gancki Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 12:19 zapachem oleju kujawskiego po półgodzinnym smażeniu karpia : )))) a tak na poważnie to a*menem. Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 13:00 Crystal noir chyba będzie, no tak świetnie mi się nosi że dzisiaj też chyba nim będę pachnieć. Wesołych Świąt wszystkim!! Odpowiedz Link
sunspots Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 13:12 cos sie zapowiada na aliena :] Odpowiedz Link
paulinaa Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 15:15 długo się wahalam ale w koncu zdecydowałam się na Soir de Lune:) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 20:16 w tym roku, Amoureuse Delrae Odpowiedz Link
mogra1 Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 22:14 W tym roku Insolence, niestety jeszcze z próbki ale może już niedługo... :) Odpowiedz Link
rufelek Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 23:25 po namysle wybralam Gaiac :) Odpowiedz Link
ewena Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 24.12.07, 23:45 Shalimarem a teraz na nadgarstkach Ghost Deep Night oraz Armani Diamonds, które znalazłam pod choinką:) Odpowiedz Link
renia.renia Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 25.12.07, 07:33 Pachniałam FB extr. Pięknych Świąt! r Odpowiedz Link
mettemarit Re: Psiknalem obficie Burnt Sugar, Slodkich Swiat 25.12.07, 10:47 Tradycyjnie Poeme Lancome. Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 25.12.07, 12:22 W wigilie stanelo na X for Men Clive Christiana- to chyba najbardziej elegancki zapach w mojej kolekcji, wiec wybor byl naturalny. Pieknie emanowal, rozwijajac sie godzina po godzinie. Odpowiedz Link
chatka_ Re: U mnie było Kingdom edp 26.12.07, 21:13 Przez cale bardzo piekne w tym roku swieta :) Odpowiedz Link
rawita7 Re: 27.12.07, 12:31 Ja pachniałam Scentem Intense. Zabrałam tylko jego i Organzę Indecence, ale z OI chyba przestajemy się lubić. Odpowiedz Link
kasiulek Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 27.12.07, 15:33 Ja pachnialam Anglomania:-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 27.12.07, 16:52 ja pachniałam Pradą. jakoś siegnęłam po pierwsze z brzegu, zero dylematów. A siostra moja jak się skrzywiła, ojej... nie wiem czemu uważa że śmierdzi Prada. Odpowiedz Link
izolden Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 28.12.07, 09:50 U mnie był Piment Brulant L'A. Odpowiedz Link
icegirl Very Irresistible EDT 28.12.07, 11:45 Tak jakoś znienacka. Dziwne, bo nigdy nie uważałam go za zapach, który mi pasuje, ale po pewnym czasie pięknie się na mnie rozwija, jak przetrwam te pierwsze nuty :) Odpowiedz Link
katjanka nietypowo! 28.12.07, 12:06 W tym roku zamieniłam swojego wiligiljnego pewwniaka (OI) na zupełnie odmienny typ zapachu: Sui Love. I nie żałuję! :) Ale OI pojawiła się już na drugi dzień no i sobie została... Odpowiedz Link
wdeszczurosne Re: Tradycyjnie-czym pachniecie przy wigilijnym s 28.12.07, 16:44 Pudrowy zapach balsamu dla niemowlat i proszku do prania na ubraniu wystarczyly. Zawsze mnie dobija ta mieszanka zapachowa, gdy kazdy z gosci wypsika sie zbyt mocno, do tego dochodza swiece zapachowe, zapach jedzenia i grzanego wina z przyprawami. Za duzo wrazen jak dla mnie. Jeszcze siedzialam obok 17-letniej siostrzenicy, ktora uzyla czegos bardzo mdlego, mocnego i w duzej ilosci. Katorga dla zmyslow normalnie. ;) Odpowiedz Link