renia.renia Re: Dziś pachnę... 20.06.09, 08:07 Wczoraj pachniałam ILA klasyk, a wieczorem Equus. Odpowiedz Link
sproket1 Re: Dziś pachnę... 20.06.09, 22:45 13sto letni fahrenheit - przed reformulacją :-)) Odpowiedz Link
plomyczek_ Kenzo Amour edp 21.06.09, 11:54 to tak dla przypomienia bo calosciowo pachne Cinnamon Bun(od kilku dni mam 15tke wiec chlapie na lewo i prawo:o) Odpowiedz Link
aggis20 Re: Kenzo Amour edp - ja też :) 21.06.09, 13:23 A Cinnamon Bun jak Ci sie nosi Płomyczku? Mnie ten zapach w ogóle nie pasował, i nie czułam w nim cynamonu, tylko jakąś denerwująca przyprawę do piernika :( Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Kenzo Amour edp - ja też :) 21.06.09, 17:14 A wiesz, ze mnie pasuje:) Oooo wlasnie wsadzilam nos do torebki z cynamonem mielonym:) Już zacieram rece na mysl o duzym flakonie! Odpowiedz Link
frue Re: Dziś pachnę... 21.06.09, 17:46 Ja dziś pachnę nowo zakupionymi perfumami CK One Scene. Mhmmm są boskie, uwielbiam ten zapach! Kupiłam w e-zapachy. Bałam się nieco jak to będzie, bo nigdy perfum w ten sposób nie kupowałam, ale skusiłam się ceną i nie żałuję. Rewelacyjny jest ten zapach! Odpowiedz Link